açık alanda beklersen bulması lazım.ben dedgnz ayarları az once yaptm harfıen we yaklask 10dk oldu hala GPS beklenıyor yazısı war! ve telefonmla henuz hc b sekılde yol tarıfı alabılmıs dıılm! sızce ne yapmalym. 5800 v50.

açık alanda beklersen bulması lazım.![]()
Teşekkürler......
ben dedgnz ayarları az once yaptm harfıen we yaklask 10dk oldu hala GPS beklenıyor yazısı war! ve telefonmla henuz hc b sekılde yol tarıfı alabılmıs dıılm! sızce ne yapmalym. 5800 v50.
paylaşım için tesekkürler
yaa arkadaslarbenm bi N86 8 MP NOKIA TELIM VAR NAVIGASYON SISTEMI ICINDE KAYITLI VE SIMDI BEN FRANKFURTTAYIM NAVIGASYONA GIRDIGIMDE KORDINATLAR ISTIYOR BUNU NASIL YAPABILIRIM ?????
Benim Telefonda Yardımlı GPS de işaretli sizce herhangi bir ücret işlermi ? Nedir bu Yardımlı GPS acaba...?
teşekkürler.......
arkadaslar ben telefon ayarlarından sonra konumlamayı bulamadım 5800 xm kullanıyom yardım beklıyom lutfen
5800 almıştım,bu ayarları arıyordum.çok saolasın
--------------- Ekleme ---------------
telefonu wireless a bağla. sonra *#0000# yap.Güncellemelerini yap.sonra bu ayarları yap.güncellemeden navigasyon ücretsiz calışmaz. güncellerkende dikkatli ol
tüm dediğini yaptım ovi ye girdiğimde internete bağlanılsın mı die soruyo bu nasıl oluyo ücretsiz daha beter hazırki ayarlarımı götürdün
arkadaslar ayarları yaptım eyw. ama cevrımdışı çalıştıgından dolayı pek bi işe yaramıyor![]()