Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

asdf..

Üye
Teşekkürler......

krbk7860

krbk7860

Üye
ben dedgnz ayarları az once yaptm harfıen we yaklask 10dk oldu hala GPS beklenıyor yazısı war! ve telefonmla henuz hc b sekılde yol tarıfı alabılmıs dıılm! sızce ne yapmalym. 5800 v50.
açık alanda beklersen bulması lazım.:oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
açık alanda beklersen bulması lazım.:oke:

konumlama sunucusu kapalı yapın ve sadece tümleşik gps i secin.Garmini acın gps göstergesine tıklayın ve bekleyin baglanmazsa devredısı tamam deyin ve tekrar aynı yere girip etkinleştir tamam deyin...

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler......

sağolun...

ben dedgnz ayarları az once yaptm harfıen we yaklask 10dk oldu hala GPS beklenıyor yazısı war! ve telefonmla henuz hc b sekılde yol tarıfı alabılmıs dıılm! sızce ne yapmalym. 5800 v50.

ilk baglanma biraz sürer 1. sayfadaki ayarları tam yapın.

umt_06_66

Üye
paylaşım için tesekkürler

elz-palu

Üye
yaa arkadaslarbenm bi N86 8 MP NOKIA TELIM VAR NAVIGASYON SISTEMI ICINDE KAYITLI VE SIMDI BEN FRANKFURTTAYIM NAVIGASYONA GIRDIGIMDE KORDINATLAR ISTIYOR BUNU NASIL YAPABILIRIM ?????

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yaa arkadaslarbenm bi N86 8 MP NOKIA TELIM VAR NAVIGASYON SISTEMI ICINDE KAYITLI VE SIMDI BEN FRANKFURTTAYIM NAVIGASYONA GIRDIGIMDE KORDINATLAR ISTIYOR BUNU NASIL YAPABILIRIM ?????

gpsin baglanmasını bekleyin haritanız eksikse bulundugunuz bölgenin haritasını yükleyin...

afsin_84

Üye
Yardımcı olursanız sevinirimmm söyledikleriniz yaptım amam Her defasında kapalı alandasını gibi yazılar cıkıyoor acılmıyor nedennnn ne yapmam gerek iyi akşamlarr

JokerGSM

JokerGSM

Üye
Benim Telefonda Yardımlı GPS de işaretli sizce herhangi bir ücret işlermi ? Nedir bu Yardımlı GPS acaba...?

hxs

hxs

Üye
teşekkürler.......

bodos1903

Üye
arkadaslar ben telefon ayarlarından sonra konumlamayı bulamadım 5800 xm kullanıyom yardım beklıyom lutfen

torking

Üye
5800 almıştım,bu ayarları arıyordum.çok saolasın

arkadaslar ben telefon ayarlarından sonra konumlamayı bulamadım 5800 xm kullanıyom yardım beklıyom lutfen

telefonu wireless a bağla. sonra *#0000# yap.Güncellemelerini yap.sonra bu ayarları yap.güncellemeden navigasyon ücretsiz calışmaz. güncellerkende dikkatli ol

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
5800 almıştım,bu ayarları arıyordum.çok saolasın

telefonu wireless a bağla. sonra *#0000# yap.Güncellemelerini yap.sonra bu ayarları yap.güncellemeden navigasyon ücretsiz calışmaz. güncellerkende dikkatli ol

sağolun...

bygizem27

Üye
tüm dediğini yaptım ovi ye girdiğimde internete bağlanılsın mı die soruyo bu nasıl oluyo ücretsiz daha beter hazırki ayarlarımı götürdün

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bodos1903

Üye
arkadaslar ayarları yaptım eyw. ama cevrımdışı çalıştıgından dolayı pek bi işe yaramıyor :D

rapman

rapman

Üye
N95'te oluyor mu ?

Üst Alt