Allah aşkına bıktım artık.yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Allah aşkına bıktım artık.yardım lütfen..
5800 teelfonum var.hiçbirşeyi beceremeyen gerizekalının biriyim ben.hiçbirşeyi yapamıyorum.hadi film atayım dedim.fight club filmini indirdim.mp4 uzantılı bluotootdan atayım diyorum.
İstenen hizmeti tamamlamak için yeterli kaynağı yok. diye uyarı çıkıyor.
arkdaşlar bende öğreneyim artık birşeyler.telefonculara vre vere kalmadı artık.
şimdi filmi nasıl indirmem gerek telefona ve nasıl izleme gerek.lütfen yardım edin.çıldırmak üzereyim.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Telefonun mesaj hafızası telefon hafızası olarak kullanıldığından BlueTooth'da böyle problem yaşadınız ayarlardan düzeltebilirsiniz. Fakat şunu söyleyeyim film gibi yüksek boyutlu dosyaları BlueTooth'dan atmaktansa DataKablosunu kullanmanız daha hızlı sonuç verecektir. Kabloyla bilgisayar ile telefonunuzu birbirine bağlayın telefonun ekranına gelecek olan bağlantı türü seçeneğini Depolama olarak seçin Bilgisayarım'a girip hafıza kartınızı görüp istediğiniz yere Filmi yada her ne atacaksanız atın :) İşiniz bittikten sonra "Donanımı Güvenle Kaldır"ı (Sağ alttaki üzerinde yeşil ok olan seçenek) açın oradan telefonunuzu bulun -çok fazla seçenek olmayacaktır zaten- "Durdur" butonuna basın Bilgisayarımdan Hafıza kartınızı görmüyorsanız eğer artık kabloyu çekin telefonunuzdan ve kullanmaya başlayın =)

maleguard

maleguard

Üye
kartı çıkartıp kart okuyucuya takıp içine direkt olarak atabilirsin :hmmm

umutbabags

Üye
5800 teelfonum var.hiçbirşeyi beceremeyen gerizekalının biriyim ben.hiçbirşeyi yapamıyorum.hadi film atayım dedim.fight club filmini indirdim.mp4 uzantılı bluotootdan atayım diyorum.
İstenen hizmeti tamamlamak için yeterli kaynağı yok. diye uyarı çıkıyor.
arkdaşlar bende öğreneyim artık birşeyler.telefonculara vre vere kalmadı artık.
şimdi filmi nasıl indirmem gerek telefona ve nasıl izleme gerek.lütfen yardım edin.çıldırmak üzereyim.

kendine bu kadar hakaret etme bence. ilgin yoksa bu tür seylere daha önceden zorlanırsın ilk başlarda. arkadaşlar anlatmıslar güzel bir şekilde. en iyisi data kablosu ;)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kart veya Data Kablosuyla at bence Bluetoothtan çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt