Nokia 5800 , Opera'da nasıl hafıza kartına yükleme yapabilirim? , Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 , Opera'da nasıl hafıza kartına yükleme yapabilirim? , Yardım.
Merhabalar.
Nokia 5800'de Opera'nın son sürümünü kullanıyorum fakat tarayıcıdan dosya yüklemesi yaptığıma sürekli C:/Nokia (yani telefon hafızası) na yükleme yapıyor nasıl telefon hafızası değilde hafıza kartımıza yükleme yapabiliriz ?
Yükleme yapacağım 100mb. civarı dosya fakat telefon hafızam 50mb boş yer var ... ?

Ayrıca Opera ile değilde hafıza kartıma yükleme yapabileceğim web tarayıcısı veya yükleme programı mevcut mudur 5800'de ??

Yardımlarınızı bekliyorum...

rapman

rapman

Üye
Nokia'nın kendi web tarayacısı ile olmuyor mu ?

trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın kendi web tarayacısı ile olmuyor mu ?

Birde onu deneyim . Sağol
Edit : maalesef kendi tarayıcısında sormadı nereye yükleniyor bilmiyorum yüklendiğinde bakıcaz

1453meh

Üye
evet arkadaşlar lütfen bu konuda yardım edin

simaros

simaros

Üye
operayı hafıza kartına yükle belki olur

YsF_90

YsF_90

Üye
Birde onu deneyim . Sağol
Edit : maalesef kendi tarayıcısında sormadı nereye yükleniyor bilmiyorum yüklendiğinde bakıcaz

kendi tarayıcısı hafıza kartına download klasörüne yükleme yapar. yani telefon hafızasına yapmaz ya da benim telefon öyle. kendi sormadan direkt olarak hafıza kartının içindeki download klasörüne atar

1453meh

Üye
peki kardeşim bide indirdiğim uygulamayı nasıl hafıza kartına kurarız. ben 5800 kullanıyorum ama tel çok yavaşlıyor
o yüzden oviden indirdiğim uygulamayı nasıl hafıza kartına kurarız yardım

YsF_90

YsF_90

Üye
peki kardeşim bide indirdiğim uygulamayı nasıl hafıza kartına kurarız. ben 5800 kullanıyorum ama tel çok yavaşlıyor
o yüzden oviden indirdiğim uygulamayı nasıl hafıza kartına kurarız yardım

ovi den indirdiğin uygulamaları kendi tercihinizi sormadan telefon hafızasına yükler. bu yüzden aynı programı internette arayıp yükleme dosyasını bul, onu kurarsın. o zaman nereye yüklemek istediğini sorar

madalimert

madalimert

Üye
Merhabalar.
Nokia 5800'de Opera'nın son sürümünü kullanıyorum fakat tarayıcıdan dosya yüklemesi yaptığıma sürekli C:/Nokia (yani telefon hafızası) na yükleme yapıyor nasıl telefon hafızası değilde hafıza kartımıza yükleme yapabiliriz ?
Yükleme yapacağım 100mb. civarı dosya fakat telefon hafızam 50mb boş yer var ... ?

Ayrıca Opera ile değilde hafıza kartıma yükleme yapabileceğim web tarayıcısı veya yükleme programı mevcut mudur 5800'de ??

Yardımlarınızı bekliyorum...

ben opera Mini 5 Beta 2 kullanıyorum. indirme dosyasına tıklayınca nereye indirceğini soruyor.kinetic ile kaydırıp aşağıdan hafıza kartını seçip indiriyorsun...

Üst Alt