Mediafire 4.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Mediafire 4.2.2
Mediafire Mobil uygulamasıyla eksiklikler, Upload yapıyor fakat, upload yaparken hiç bişey göstermiyo ekranda. Upload yapınca, yükleme bittiğine dair bildirim gelmiyor.
Uygulamada upload ettiğin dosyayı bağlantı paylaşma yeri yok, kısacası kişisel olarak yapılmış, kendi telefonuna indirip veya uplod yapıyor.
O yüzden aşağıdaki X-Plore yöntemi ile bikaç tık daha iyi işlerinizi yapabilirsiniz..
Not: En iyisi bilgisayardan veya mobilden internet sitesine girip tüm işlemleri rahat güvenli olarak halledebilirsiniz..


X-Plore Dosya Yöneticisi ile Mediafire vb. upload yapabilirsiniz ve x-plore 15 upload siteleri bulunmaktadır. Upload yapımı için,
1)
X-Plore girip, alttaki resim gibi Göster yazan yere basın, Uygulama Yönetici ve Wep depolama seçin otomatik görünür menüde.
2) ‎Uygulama Yöneticidine girip, upload yapmak istediğiniz uygulamayı seçip, Telefon yada hafıza kartına kopyalayın.
3) ‎Wep Depolamaya girin, Sunucu Ekleye basın ve mediafire gibi 15 tane var. İçinden istediğiniz sunucuyu seçin, Kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra, Telefon Hafızasına Kopyaladığımız uygulamayı, telefon hafızasından tekrar kopyalayıp, mesela Mediafire seçtin, mediafire a bas, kopyala..
4) ‎X Plore de upload yaptığın uygulamanın paylaşma linki yok, o yüzden mediafire sitesine girip bağlantıyı kopyalayabilirsiniz, Yada X Plore uygulamasını bırakıp, Mediafire internet sitesinden daha rahat halledebilirsiniz....
5) kayıtlı değilsen kayıt ol giriş yap, yüklediğin uygulamayı bağlantısını kopyalayıp, istediğin sitede paylaşabilirsin. Bu kadar basit kolay..



Apk link,


PlayStore,
 
Son düzenleme:


Üst Alt