[email protected] ekle kardeşim online'ın Msn üzerinden atayım sna
--------------- Ekleme ---------------
Aslında onunla alakalı değil dostum sen Patches klasörü olan yamaları atmamşsındır hafıza kartına![]()

çok teşekkür ediyorum sana.
hemen deniyorum arkadaşım allah razi olsun
denedim olmadi PATCHES klasörünü E'ye kopyaladim ama açilmadi RomPatcher+ program var yüklü görünüyor ama tikladiğinda hicbişey yapmıyor. Ben FW'yi yükledikten sonra hard format atmıştım diğer FW yapan arkadaşlar öyle yapmamizi öneriyorlardı alışkanlık olmuş sanırım ondan çalışmıyor.
Dave Batısta arkadaşım affına sığınarak bişey soracam ben FW'yi yüklerken sadece '5800 RM-356 [Professional] Modification Editions FW V50' sadece bunu orjinali ile değiştirdim şu '5800 RM-356 V50 Hack FW' buna hiç dokunmadim yoksa bunudami orjinali ile değiştirecektik?

hocam guzel bir modifikasyon olmus emeginize saglik. benim usb kablosu teli tanimiyor sanirim bozuldu. Bu islemi bluetooth uzerinden veya SD kart ile yapabilir miyiz ?
evet,tabiiki onuda orjinali ile değiştiriceksin..Bu arada tekrar güncelleme yaptım onu yüklehemen deniyorum arkadaşım allah razi olsun
denedim olmadi PATCHES klasörünü E'ye kopyaladim ama açilmadi RomPatcher+ program var yüklü görünüyor ama tikladiğinda hicbişey yapmıyor. Ben FW'yi yükledikten sonra hard format atmıştım diğer FW yapan arkadaşlar öyle yapmamizi öneriyorlardı alışkanlık olmuş sanırım ondan çalışmıyor.
Dave Batısta arkadaşım affına sığınarak bişey soracam ben FW'yi yüklerken sadece '5800 RM-356 [Professional] Modification Editions FW V50' sadece bunu orjinali ile değiştirdim şu '5800 RM-356 V50 Hack FW' buna hiç dokunmadim yoksa bunudami orjinali ile değiştirecektik?

Evet kardeşim senin dmeen üzerine hemen müdahele ettim ve o ufak ayrıntıyı düzelttim link yenilendi hemen yükle5800 RM-356 [Professional] Modification Editions FW V50 bu dosyayı ve ekteki 5800 RM-356 V50 Hack FW bu dosyayı değiştirceksin öyle flaşlıycaksın.
@n!wa+*R�lt;br />
Daha yeni yine denedim flaşı yapıp hard format atınca rom patcher açılmıyor haberin olsun.
senin font olayını deneyim dedim (sistem fontunu değiştirmeyi) değiştirdim sonrada senin kendi attığın fonta çeviremedim hard format attım bu vesileyle formattan sonra rom patcherin açılmadığını test etmiş oldum.![]()

Düzelttim kardeşim o ufak hatayı link yeni tekrar yüklegökhan_6600 arkadaşım cevap verdiğin için teşekkür ederim anlaşılan ben FW'yi eksik yükledim tekrar yükleyip öyle deniyim rompatcher'ın formattan sonra çalışmadiğini keşfettiğin cok iyi olmuş ben rahat durmaz FW'yi yükleyince format atardim![]()

Dostum mobil tv yada diğer 3. parti uygulamalar beni ilgilendirmez ben her şeyi gayet iyi ve çaılışır sorunsuz bir şekilde yaptım,eğer problem yok ise orjinaline dönebilirsinAyrıca Font değiştirecek arkadaşlara bir önerim var. @n!wa+*R™ arkadaşımızın deiklerini aynen yapıyoruz yine ama c: yerine e: yani hafıza kartına C:resource/Fonts/ yerine e:resource/Fonts/ içine gerekli dosyaları yani fontları atıp telefonu yeniden başlatıyoruz. Bunun ne gibi faydası var ben c: den fonts klasörünü silemedim ama e: den silebilme ihtimalimiz var.
Evet C değil de E olacak pardon arkadaşlar
------------------ Ekleme ----------------------
Arkadaşlar vodafone mobil tv de sorun var. Sayfayı sorunlu açıyor. @n!wa+*R™ ilgilenirsen sevinirim. Hackten kaynaklanıyor. Hacklenmemiş 5800 da denedim problem yok.

garantısı yokmu senın telin varsa Göndersene garantıye
Sağolasın dostum zaten en kusursuz ve bir o kadar da kusursuz sürüm sonunda tamamlandı o yzden kafanız rahat olsunhocam teşekkür ederim eline sağlık şuan son güncellemeyi yükledim ve NET 3g çalışmaya başladı
yanlız senin hızına yetişemiyoruz hergün yeni güncelleme çıkartıyorsun
Acaba bu silentKey nedir açıklarmısın
Kolay gelsin

(ama oviye bağlanamıyor içimde kalmasın
)Yüklede gör bakalım,bir deneya bu geçenlerde yabancı bi siteden yapılan bir v.50 fw paylaşılmıştı ve ben onu yükledim..Acaba hangisi daha hızlı ve kusursuz??
Bide bu fw nin tema efektleri felan nasıl acaba? takla atan,dönerek açılan efekt değil mi?
Ana sayfada yazıyor..Bir şey rica edicem ..bu açılış ve kapanış patch ı var rom da verdiğin linkte baktım da detaylı bilgi verebilir misin mail ya da pm ya da açık olan konu var mı bilmiyorum burda da çok eğlenceli birseye benziyo..tsk ettim

Bak hassasım Ovi de![]()
programını dahi açmıyor. Ayrıca ovi yine bağlanmıyor cidden çok uzun sürüyor ama bağlanmıyor.Dostum biraz önce eklediğim FW den bahsediyorsun değil mi ben denedim proğram sorunusz açılıyor fakat bağlanma kısmını bilemem..@n!wa+*R�- Yeni Fw ni flaşladım hard formattan sonra rom patcher mükemmel şekilde çalışıyor ama bu seferde zaten bağlanamayan zavallı ovi mağzaları hiç açılmıyorprogramını dahi açmıyor. Ayrıca ovi yine bağlanmıyor cidden çok uzun sürüyor ama bağlanmıyor.
JAf'ın üzerine gel ve sağ tıklaben tele yazılım yukluçem windowns 7 kurulu pc de telefona format atma progamı hata veriyor kafayı yıçem Sabahdan belli yapamadım Xp kurçam ama Xp cd kalmadı Siz nasıl Windows7 kulanıyorsunuz OGM_JAF_PKEY_Emulator_v3 Progamı _? yardım edersenız sevinirim yapsamda su yazlımı kursam