• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi şarkı arıyorum ama bi türlü bulamadım,isminide bilmiyorum link versem bi bakarmısınız şimdiden tşkler
Bu şarkının ismini bilmek için Fransızca bilmek gerekir

futbol24

Üye
arkadaşlar aramalarıma rağmen bi türlü bulamadım bu şarkıyı,fransızca sanırım,eğer sizlerde bilmiosanız en azından içindeki bayan seslerini çıkarıp kısa bi melodiye çevirirsenizde işimi görür sanırım,link veriyorum lütfen yardımcı olun,şimdiden hepinize tşkler

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ben de aradım ama üzgünüm bulamadım.İsmini bilmiyorum larkının çünki.Youtube linki olursa indirebilirim

JRValantin3

JRValantin3

Üye
konuda ben hariç herkese yardımcı olmuşsunuz sağolun elinize sağlık

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Sizin isteğiniz neydi? Afedersiniz gözümden kaçmış olacak. Eğer şöyle bir şeyse bulamamışımdır.'' Bİlmem şu filmde şu kişinin cep telefonunda çalan müzik.''

aysuun

Üye
merhabalar, 'İlhan İrem\boşver boşver arkadaş' şarkısını da tlfn. melodisine çevirebilir misiniz? şimdiden teşekkürler:) sağlıcakla..

keax45

Üye
eğer tekrarlanan bi melodiyse uzatabilirim kardeş. zahmet olmaz bu hobi zaten benim için:)
kardesım bunu yazmışsn bende bı ara çok aradım ama bulamadım bulabılırım demişsin çok beyendim müziği rica etsem bulabilirmisin şüphe filminnin baş rol oyuncusundakı kızın telefon melodisi teşekur ederim şimdiden

kartay10

Üye
ıphone müzikleri ama mp3 uyumlu olursa sewinirim...

sthenelos

Üye
Kardeşimmm Sezen aksu ikili delilik nakarat böyle girişinden ittibaren bulabilrmisin çok rica Ediyorm:)

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Adını bilemiyorum ama ;

Kardeşim şu videodaki şarkıyı bul başka bir şey istemem ...

--------------- Ekleme ---------------

Bu iki videodaki şarkıların isimlerini bile bulsan süper olur ...
Şimdiden teşekkkürler ... :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Adını bilemiyorum ama ;

Kardeşim şu videodaki şarkıyı bul başka bir şey istemem ...

--------------- Ekleme ---------------

Bu iki videodaki şarkıların isimlerini bile bulsan süper olur ...
Şimdiden teşekkkürler ... :oke:

Şarkının İsmini bilmiyorum ;fakat şarkının kendisini indirdim.
Buyrun buradan siz de indirebilirsiniz
http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/guzel-bir-yabanci-mp3-muzik-349489.html#post2303955

ozelkiz

Üye
tan üc dilek sarkısının sadece nakarat kısmını mümkünse aşk dört yanı okyanus kaplı ıssız ada gibsin ordan başlıyo teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
bu bğlantıdaki ilk 1.14 e kadar çalan şarkı bulursun benim için büyük bi iyilik edesin şimdiden saol :D
->

Necmati

Necmati

Üye
benimki nerde :ağlarım:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Dostum onu bulamadım şarkının adı yok sanı yok ve remix bir melodi bulması daha da güç,
İsmini bilsen bulurum

Üst Alt