• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

alwaysendalwas

Üye
emilia - ı m a big big girl

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Bu mesaj silinmiştir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2643147
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Abi sana bi müzik sölicem bul sana helal olsun benden ne istersen vercem sana
hani kurtlar vadisinde "polat haloyu cezaevinden kaçırcaktı haloda onu bekliyodu işte halonun tam polatı beklediği zaman çalan müziği" bul sana helal olsun ayrıca ne istersende vermeye hazırım.....
Senden tek bir şey istiyeceğim: Bir daha iş olsun diye de olsa bu dünyada hiç bir şey için asla her şeyini vermeye hazır olma !
Al iyi dinlemeler,parçanın tamamı bu ; istediğin yerden de kesip koyabilirim.

http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...-kisa-mp3-indir-dinle-354453.html#post2346321

Ekli dosyalar

• Sevdim
Tepkiler: Silinen Üye 777448

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Bu mesaj silinmiştir.

Son düzenleme:
  • Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Cezaevinin koridorunda yürürken mi bahçesinde otururken mi karar ver

subebek

Üye
gökhan birben hey gidi karadeniz

djlkr

djlkr

Üye
Olacak O Kadarda Sarhoş Skeçlerinin Başında Çalan Darbukalı Müziği Bulabilirmisin ???

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Levent Kırca'nın bir sürü sarhoş skeci var birçoğunda farklı müzikler calıyor,vidyosu varsa koyun youtubeden ben sesini çekerim onun

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bulamadık

a.kerem977

Üye
istediğimiz şarkıyı nereye yazıcaz ben sabahtan beri indiremiyorum istediğim parçayı

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Siz buraya yazacaksınız biz de bulacağız plan bu..

a.kerem977

Üye
gökhan güneyden söyle bana dönmen neden imkansız parçasını indirmek istiyorum mp3 olarak bulamıyorum ban yardım edermisiniz

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Bu mesaj silinmiştir.

Son düzenleme:
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Abim el atim ayak da atim hatta sen iste kafa da atim de hangi bölüm bu kaçıncı sahne koy şuraya bi video bulayım yoksa nerden bulim iki gözüm

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Bu mesaj silindi.

Son düzenleme:
  • Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bakınıyorum şimdi....
Ciğerim inan youtubeyi açmıyor şu anda,sorun var nette aklımdasın bulursam koyacam buraya

Üst Alt