• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

shaffy

Üye
Allah razı olsun..:yuru

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Cümlemizden:)

aylavvyu_xd

Üye
bana güzel bir fon müziği lazım.powerpointte kullanmak için wav uzantılı olacak.çok acillllll

taner74

taner74

Üye
samanyolu tvde (salı ve perşembe günleri yayınlanıyor)tek türkiye dizisindeki kaymakam tarık ın cep telefonunun sesini bulabilrseniz çok sevinirim

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
kolay gelsin :)

burokolik

Üye
Arka sıradakiler dizisinde sanemin de cebinde çalan zilsesini bulabilirmisiniz lütfen

JimmyJibRhyme

Üye
hocam Ntvsporda Nba maçlarının aralarında basketbolcuların söyledikleri laflardan, bi 2 şarkı yapmışlar çok bomba onlara ulaşma şansımız var mı yardım plz ?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi zor bi istek bulamadım üzgünüm.Eğer videosu varsa koy buraya alırım sesını ben

dinin41

Üye
puma dünya kupası reklamında çalan müzik

puffuduck

Üye
Las Grecas : Achilipu Meşhur Çilli bom şarkısı

puffuduck

Üye
kardeş verdigin linkden şarkıyı indiremiyorm msn den atsan?

--------------- Ekleme ---------------

bi yardımcı olcanmı dostum be slayt müzigi yapcamda acil lasım

gangister03

Üye
oceans twelwe filmindeki hırsızın lazerler arasından geçerken dinlediği müzik bulabilirsen çok sevinirim arkadaşım.

asebdd

asebdd

Üye
Ezel Dizisinde Eyşanın Kullandığı telefon melodisini istiyorum bulursanız çok sevinirim.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
İsa Kardeş Paylaşımların Bomba Gibi..Teşekkürler.
Benim Senden 2 tane Kısa Mp3 İsteğim Olacak.Ziynet Sali-Rüya ve Mustafa Ceceli- Şarkı.Bunları Kesip Melodi Olarak Yayınlarsan Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
İsa Kardeş Paylaşımların Bomba Gibi..Teşekkürler.
Benim Senden 2 tane Kısa Mp3 İsteğim Olacak.Ziynet Sali-Rüya ve Mustafa Ceceli- Şarkı.Bunları Kesip Melodi Olarak Yayınlarsan Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.

http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...a-zilsesi-indir-dinle-342256.html#post2250600
http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...3-zilsesi-indir-dinle-342258.html#post2250602
Umarım umduğun yerden kesmişimdir,beğenmediğin yer olursa söyle düzeltirim ben;)

futbol24

Üye
arkadaşlar bi şarkı arıyorum ama bi türlü bulamadım,isminide bilmiyorum link versem bi bakarmısınız şimdiden tşkler

Üst Alt