Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aarkadaşim ve toprağim bende 8510 innov var 1.20 oyunlari caliştiriyor fakat resident evil mgs ve brothers arms oynatmiyor bana yardimci olurmusun ben papika teşekkurler ayrica direk ceptende ulaşabilirsin 5445224777 teşekkur ederim

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/n-gage-2-0-oyunlar-binpda-en-iyiler-172320.html

buradaki oyunları indirip , tek tek n-gage klasörüne atın ( tabii ki istediğinizi :D ) . buradakilerde de sorun çıkartırsa yapacak başka bir şey yok maalesef .

matematiqci

Üye
e-71de n-gage oynayabilir miyim?

erkut-34

Üye
kardeş saol tşkr ederim sana bir sorum olcak ben n73 kulanıyorum ama n-gage oyunları nasıl çalıştırcam bana yardımcı olurmusun ? Bana cvp yazarsan mesaj ollarak atarmısın ? SAOL

gitarist_ax

Üye
teşekkürler emeğinize sağlık

banucann

Üye
e52 de oluyor benim tel e-50 olmazmı acaba

loggarithma

Üye
ben n95 8gb kullanıyorum. Patch tan sonra t.r.i.a.l yazıları gitti ama oyunlar hala t.r.i.a.l.

kul55

kul55

Üye
bn kuramyorm.güvenlmeyen saglayıcı..... biseler dyo yardm edn

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardm.yükleyemyorm.korumalı nesne fln dyo.tam anlayamdysan acablrm

fight28

Üye
ben n-gage son sarümünün yukleyicem ama telefondan siteye girip indiriyom kuruyom kuruyom en sonda instaling error gibi bi hata veriyo :( ne oldu telefona

update error!sorun telefondamı yoksa baska biseymi N85

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tLf.da mevcut tüm n-gage dosyaLarını uyguLama yöneticisinden kaLdırın, son sürüm oLan 1.40 ı yükLemeyi tekrar deneyin

fight28

Üye
vardı 1.40 vede icinde siteden indirdigim trial oyunlar sildim onları simdi telefondan indirmeyi deniyorum olmuyor tek sebebi bumudur ? simdi tekrar kontrol edicem uygulama yoneticisini

uygulama yöneticisinde program kalmadı sanırım n-gage isle ilgili yada ben varda bilmiyorum (facebook mobil,helloOX,N-Gage installer open c glibrary cammon;open glibrary patch symbian os pipes upgrade;symbian os stıoserver) programları var silinmesi gereken bisimi vardır?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
net oLarak biLemiyorum fakat ngage instaLer ı da kaLdırın 1.40 kuruLacaktır . KuruLum bitince modüLe birkez girin çıkın . Patch yükLemek için tLf.hackLi oLmaLı

fight28

Üye
n-gage installer kaldırıyoum telefondan n-gage sitesine girip indiriyorum son sürüm olmalı yine de olmuyo hata veriyo nedense :( telefon hackli sertifikasız olarak indiriyorum porgramları helloOX orpgramı tel.de mevcut

modüle birkez girip cıkın derken ne demek istediniz? kururlum bitince demissiniz yüklemeye hazırlanıyo yukluyo sonra intaller hazırlanıyor gibi bi yazı geliyor orda bekliyor tam yukleyecek update error diyor nie böyle oldu anlamadım az önce trial oyunları oynayabiliyodum simdi n-gageyi kuramıyorum

boyle bir olay kimsenin basına gelmedimi yavv telefde helloOX1.3 programı var ve öncedende N-Gage programı telede mevcuttu!!!!!!

fight28

Üye
cevap! :( yardım edebilicek yokmu koca maxicep'de

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cevap! :( yardım edebilicek yokmu koca maxicep'de

arkadaşım , tekrar dediğim gibi teLefonunda N-Gage iLe iLgiLi hiçbirşey bırakma ne varsa siL

yukarıdaki Linkten 1.40 ı indir . madem tLf. heLLox iLe hackLi uyguLamaLarda capson simgesini tıkLa öyLe kur .. kuruLacaktır .. kuruLum bittikten sonra indirdiğin oyunLarı N-Gage kLasörüne tek tek at .

iLk attığın oyundan sonra modüLü aç yükLemeyi başLat oyun kuruLduktan sonra 1 seferLik patch i de kur .. her oyun yükLemek için bunLarı tek tek yap , sadece patch i uyguLama , o 1 seferLik !

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/n-gage-2-0-oyunlar-binpda-en-iyiler-172320.html

oyunLarı da sade ve sadece yukarıdaki Linkten indir , yok hayır diyorsan sorun yaşarsın unutma ..

fight28

Üye
benim sorununm patcda diilki zaten n-gage games yapan artık herneyse onu kuramadım teleye kursam patcı kolay ve güzel bir sekilde zaten anlatmıssın yapıcamda insl. dedigin gibi olur olmazsada artık saglık olsun yardımların icinde cok teşekkğr ederim ilgilendigin icin sağol

Üst Alt