Fenerbahçe Türkiye Kupası'na 27 yıldır hasret

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
Eyvallah iyi hoş söylüyorsun da neden sadece ikili kıyaslama yapıyorsun?
Fenerbahçe nin Galatasaraydan iyi olması mı önemli,Türkiye nin en iyi takımı olması mı önemli?
Fenerbahçeye 2 kez yenildiğimiz yıl şampiyon olmayı başardık.6+6=12 puan fark oluşmuştu yani.Neye yaradı?Sen sadece Galatasarayı yendim diyebildin ben ise 1 şampiyonluk daha haneme yazdırdım.Hangisi daha önemli?Tartışılır mı?:) Tamam belki ezeli rakibiz ve derbi yani sonucunda sadece 3 puan ve muhtemelen şampiyonluk rakibinin kaybedeceği 3 puan var ve değeri 6 puanlık maçlar bunlar.Ama 34 maçtan sadece 1'i..Diğer maçlarda gerekli puan alıp ligi zirvede tamamlayamazsan neye yarar söyler misin?
Lig şampiyonluğu şu an için eşitlik var ve muhtemelen bir sayıyla öne geçecek Fenerbahçe.
Türkiye Kupası nda bariz üstünlüğü var Galatasarayın diğer takımlara oranla
Avrupa da ise galibiyeti mağlubiyetinden fazla tek takımımız Galatasaray.Üstelik diğerlerinin mağlubiyeti uçmuş vaziyette.Artı aldığımız 2 Avrupa Kupası...
Başka söze gerek var mı?:)
Ne demiş Michel Platini;'Küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle,büyük takımlar ise aldıkları kupalarla övünür.' Ülkemize ve Fenerbahçeye gayet uygun bi cümle :)

İyi güzel hoş kupanız var :)

ama bende diyorum ki Fenerbahçe'nin büyüklügünü kupayla ölçmüyoruz :) 2000 yılından sonra Galatasaray'da ben ne avrupa başarısı gördüm nede lig de böle şanlı bir şampiyonluk yok ... zaten 10 sene içinde 2 şampiyonlugunuz var .. Sence Galatasaray gittikçe dahadamı büyüyor .. Siz kendinizi futbol takımı olarak adamışsınız biz Fenerbahçe Spor Klubü olarak büyüklüğümüzü gösteriyoruz :) Futbolda alamazsak kupa voleybolda alıyoruz bize her sene kupa geliyor ...Bence Sizin son zamanlardaki büyüklügünüz biraz tartışılır :)

arslansem

arslansem

Üye
Son 10 senede 2 kupanız var..2000 yılından sonra Galatasaray...
İstediğin yere çekip takımını üstün göstermeye çalışıyorsun :)
O zaman ben de son 15 sene derim,96-2000 arası 4 şampiyonluk katarım aralığa.Yeterli olur mu?O zamanlar nerdeydi takımın?:)
Bu mevzu uzar sonuçta biz haklı çıkarız.Sezon bittiğinde kimi yendin demezler,hangi kupayı aldın derler..
Bak ben kabulleniyorum.Evet Kadıköyde bariz bir üstünlük kurdu son yıllarda Fenerbahçe.Ama bu çok önemli mi?
Biz her yıl şampiyon olalım varsın içerde dışarda tüm derbileri kaybedelim umrumuzda mı? :)
Dipnot:Son 10 yılda Galatasarayın ve Fenerbahçenin 4er şampiyonluğu var :)

ouSahin

ouSahin

Üye
Son 10 senede 2 kupanız var..2000 yılından sonra Galatasaray...
İstediğin yere çekip takımını üstün göstermeye çalışıyorsun :)
O zaman ben de son 15 sene derim,96-2000 arası 4 şampiyonluk katarım aralığa.Yeterli olur mu?O zamanlar nerdeydi takımın?:)
Bu mevzu uzar sonuçta biz haklı çıkarız.Sezon bittiğinde kimi yendin demezler,hangi kupayı aldın derler..
Bak ben kabulleniyorum.Evet Kadıköyde bariz bir üstünlük kurdu son yıllarda Fenerbahçe.Ama bu çok önemli mi?
Biz her yıl şampiyon olalım varsın içerde dışarda tüm derbileri kaybedelim umrumuzda mı? :)
Dipnot:Son 10 yılda Galatasarayın ve Fenerbahçenin 4er şampiyonluğu var :)

Notun yanlış ilk onu söyliyim :) Benimde yanlışım varmış 2 degil 3'müş k.bakma:)

2000-2001 Fenerbahçe (Mustafa Denizli dönemi)
2001-2002 Galatasaray
2002-2003 Beşiktaş
2003-2004 Fenerbahçe (Daum dönemi)
2004-2005 Fenerbahçe (Gs'nin 100.yılı:])
2005-2006 Galatasaray
2006-2007 Fenerbahçe (Zico Dönemi)
2007-2008 Galatasaray
2008-2009 Beşiktaş

ligtv.com

yeni gelen şampiyonlukla 5 olucak inş :) son 10 yılı incelersek Fenerbahçe'nin ciddi bir biçimde Galatasaraya fark attığı dogrumu? bunda bir ortak noktaya gelelim :)

Şampiyonlar Liginde,Uefa'da alınan sonuçlarla beraber dünya basınındaki yerimizle yaptığımız transferlerle en çok konuşulan SPOR KLÜBÜ olmamızla aynı zamanda Dünyanın en zengin klüpleri arasına girmemizide katarsak ve Diğer Spor branşlarda alınan Avrupa ve Ülke başarılarını katarsak Fenerbahçe'nin Türkiye'de bütün takımlara özellikle 3 büyük takıma bir fark attığını görüyoruz dimi :)

Alamadığımız Bir Türkiye Kupası var tamam onun için birşey diyemem varsın olsun 128 yıl.. ama bazı takımları eleştirirken lütfen kendi takımının köyü yanlarınıda eleştirirsen sevinirim ..

Tamam Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu Ülkemize Avrupa Kupası getirdi yaptığı transferlerle gündeme oturdu Hagi gibi bir yıldızı hala unutmuyoruz ... ama o dönem bitti artık 21.yy 2000'li dönemler.. :) Galatasaray'ın ben şu son 10 yılda ne yaptığını çözemedim ...

Ben takımımı her zaman eleştirirm hiç çekinmem bunuda söyliyim .. 10 sene içerisinde kötü yanlarımızda oldu olmadı değil ama yine başarısızlığın yanına başarı koyduk ..:)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
İyi güzel hoş kupanız var :)

ama bende diyorum ki Fenerbahçe'nin büyüklügünü kupayla ölçmüyoruz :) 2000 yılından sonra Galatasaray'da ben ne avrupa başarısı gördüm nede lig de böle şanlı bir şampiyonluk yok ... zaten 10 sene içinde 2 şampiyonlugunuz var .. Sence Galatasaray gittikçe dahadamı büyüyor .. Siz kendinizi futbol takımı olarak adamışsınız biz Fenerbahçe Spor Klubü olarak büyüklüğümüzü gösteriyoruz :) Futbolda alamazsak kupa voleybolda alıyoruz bize her sene kupa geliyor ...Bence Sizin son zamanlardaki büyüklügünüz biraz tartışılır :)
iyi diyon hoş diyon da kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş ...

Mert

Mert

Üye
Konu ile alakalı etiketler: fenerbahçe türkiye kupasını aldı

konu etiketine bak :d: :d: 30 yıldır böyle bir etiket olmamıştı :ehe 30 yıl önce internet yoktu gerçi :D
30 yıl önce babam lisedeymiş:kop:
Şİmdi emekli:kop:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
30da alırsak görürsünüz :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
valla biz ulaşamadığımız cigere eyvallah diyoruz :) bazı kedilerde ulaşamadığı cigere şike diyorlar :)

+1 .
Harika özetledin ve harika bir cevap Oğuz um . Eyvallah . Diline yüreğine sağlık .

ouSahin

ouSahin

Üye
DiaBLoS™;2299158' Alıntı:
+1 .
Harika özetledin ve harika bir cevap Oğuz um . Eyvallah . Diline yüreğine sağlık .

:) saol Ali'cim en doğru yorum buydu

arslansem

arslansem

Üye
Notun yanlış ilk onu söyliyim :) Benimde yanlışım varmış 2 degil 3'müş k.bakma:)

2000-2001 Fenerbahçe (Mustafa Denizli dönemi)
2001-2002 Galatasaray
2002-2003 Beşiktaş
2003-2004 Fenerbahçe (Daum dönemi)
2004-2005 Fenerbahçe (Gs'nin 100.yılı:])
2005-2006 Galatasaray
2006-2007 Fenerbahçe (Zico Dönemi)
2007-2008 Galatasaray
2008-2009 Beşiktaş

ligtv.com

yeni gelen şampiyonlukla 5 olucak inş :) son 10 yılı incelersek Fenerbahçe'nin ciddi bir biçimde Galatasaraya fark attığı dogrumu? bunda bir ortak noktaya gelelim :)

Şampiyonlar Liginde,Uefa'da alınan sonuçlarla beraber dünya basınındaki yerimizle yaptığımız transferlerle en çok konuşulan SPOR KLÜBÜ olmamızla aynı zamanda Dünyanın en zengin klüpleri arasına girmemizide katarsak ve Diğer Spor branşlarda alınan Avrupa ve Ülke başarılarını katarsak Fenerbahçe'nin Türkiye'de bütün takımlara özellikle 3 büyük takıma bir fark attığını görüyoruz dimi :)

Alamadığımız Bir Türkiye Kupası var tamam onun için birşey diyemem varsın olsun 128 yıl.. ama bazı takımları eleştirirken lütfen kendi takımının köyü yanlarınıda eleştirirsen sevinirim ..

Tamam Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu Ülkemize Avrupa Kupası getirdi yaptığı transferlerle gündeme oturdu Hagi gibi bir yıldızı hala unutmuyoruz ... ama o dönem bitti artık 21.yy 2000'li dönemler.. :) Galatasaray'ın ben şu son 10 yılda ne yaptığını çözemedim ...

Ben takımımı her zaman eleştirirm hiç çekinmem bunuda söyliyim .. 10 sene içerisinde kötü yanlarımızda oldu olmadı değil ama yine başarısızlığın yanına başarı koyduk ..:)

Notum doğru dostum.Son 10 yıl diyip 9 yılı değerlendirmişsin.Sene 2010.Sen 10 yıl diyince 2000-2010 yılları arasını kastedmiştin.2000 yılı şampiyonluğu Galatasaraya ait.Sonuçta durum 4-4..
Ha son 10 yıl diyip 2001-2010 arasını değerlendirirsen 9 yıl olur.Bu sene de şampiyon olacağınızı katarsanız 5-3 derseniz,o 2 farka da ciddi bi biçimde fark derseniz üstüne yorum yapamam :) en başta dediğim gibi işinize gelen kısmı değerlendirmeyin :)
100 yıllık tarihinde sadece 1 kez çeyrek final oynamış Fenerbahçe.2 çeyrek final,1 kez de yarı final oynamış Galatasaray..Şimdi sen diyosun ki diğer takımlara fark atmış Fenerbahçe öyle mi?:ehe Dostum bizim bilmediğimiz başarınız mı var?Biz mi bilmiyoruz :ehe
Galatasarayın yaşadığı başarılı dönemden bahsetmişsin.Şu anda yüzyıl değiştirdiğimizin farkına varmışsın.Keşke diğer takımlarımızda tarihlerinde herhangi bi zaman diliminde kalıcı başarılar yaşasaydı da hatırlasaydık.Keşke.. :)
Geçmişte kaldı diyip kirletmezdik.En azından sadece ülke çapında ikili mücadelerde yaptıklarımız dışında konuşabileceğimiz bişeyler olsaydı.Ah keşke :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
biz gördük siz görüceksiniz:ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
Dünkü düşmanlar bugün dost olursa hiç şaşırmam .. bukelemun gibi oldunuz zaten hangi rengi seçeceginizi şaşırdınız :)

haltie seneye Fener o kupayı alırsa Fenerbahçe bölümüne girmiyecegine söz verirmisin:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Neden ? kupayı almış almamış o benim problemim değil ki.Ama alsın isterim ara çok açıldı büyük bir takıma yakışmıyor.:)

ouSahin

ouSahin

Üye
Notum doğru dostum.Son 10 yıl diyip 9 yılı değerlendirmişsin.Sene 2010.Sen 10 yıl diyince 2000-2010 yılları arasını kastedmiştin.2000 yılı şampiyonluğu Galatasaraya ait.Sonuçta durum 4-4..
Ha son 10 yıl diyip 2001-2010 arasını değerlendirirsen 9 yıl olur.Bu sene de şampiyon olacağınızı katarsanız 5-3 derseniz,o 2 farka da ciddi bi biçimde fark derseniz üstüne yorum yapamam :) en başta dediğim gibi işinize gelen kısmı değerlendirmeyin :)
100 yıllık tarihinde sadece 1 kez çeyrek final oynamış Fenerbahçe.2 çeyrek final,1 kez de yarı final oynamış Galatasaray..Şimdi sen diyosun ki diğer takımlara fark atmış Fenerbahçe öyle mi?:ehe Dostum bizim bilmediğimiz başarınız mı var?Biz mi bilmiyoruz :ehe
Galatasarayın yaşadığı başarılı dönemden bahsetmişsin.Şu anda yüzyıl değiştirdiğimizin farkına varmışsın.Keşke diğer takımlarımızda tarihlerinde herhangi bi zaman diliminde kalıcı başarılar yaşasaydı da hatırlasaydık.Keşke.. :)
Geçmişte kaldı diyip kirletmezdik.En azından sadece ülke çapında ikili mücadelerde yaptıklarımız dışında konuşabileceğimiz bişeyler olsaydı.Ah keşke :)

2000-2001 Sezon diliminden 2010-11 sezon dilimini hesapladım kardeşim :) sen 99-00 dönemini hesapladın tamam herneyse bu sezon gelen şampiyonlukla yine bir üstünlüğümüz var ... Sen sadece Futbol adına konuşuyorsun.. Galatasaray'ı sadece Futbol klübü olarak görüyorsun sanırım :)

Ben Fenerbahçe'nin başıralarını Spor Klübü olarak anlatmaya çalışıyorum... bu sezonun tablosunu gördün mü 18-1 bir ezikliğiniz var ...biz size biliyorsun 100 yıl bile kutlatmamıştık o senede şampiyon bizdik .. eger fenerbahçe yönetimsel hata yapmasaydı zico'yu göndererek eminim Şampiyonlar Ligi finalide oynardık :) herneyse ... benim büyüklükten kastım sadece 2 çeyrek final oynamayla alakalı değildi sen oraya çektin boşverelim bu konu dahada uzar biz uzatmayalım :) herkez kimin ne olduğunu bilir ...

Necmati

Necmati

Üye
hayırlı olsun :D

arslansem

arslansem

Üye
Evet herkes kimin ne olduğunu biliyor..İnanmayanları ve değişik kupaları görmek isteyenleri müzemize davet ediyoruz :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Şike diyordu birileri iddialı iddialı...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonun yapmadığı anlaşıldı zaten iki maçtada :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Her yerde Fenerbahçe'nin şike yaptığı propagandasıyla dolaşanlar hâlâ konuşabiliyor ya, hakikaten sadece gülebiliyorum...

Üst Alt