ouSahin
Üye
Eyvallah iyi hoş söylüyorsun da neden sadece ikili kıyaslama yapıyorsun?
Fenerbahçe nin Galatasaraydan iyi olması mı önemli,Türkiye nin en iyi takımı olması mı önemli?
Fenerbahçeye 2 kez yenildiğimiz yıl şampiyon olmayı başardık.6+6=12 puan fark oluşmuştu yani.Neye yaradı?Sen sadece Galatasarayı yendim diyebildin ben ise 1 şampiyonluk daha haneme yazdırdım.Hangisi daha önemli?Tartışılır mı?Tamam belki ezeli rakibiz ve derbi yani sonucunda sadece 3 puan ve muhtemelen şampiyonluk rakibinin kaybedeceği 3 puan var ve değeri 6 puanlık maçlar bunlar.Ama 34 maçtan sadece 1'i..Diğer maçlarda gerekli puan alıp ligi zirvede tamamlayamazsan neye yarar söyler misin?
Lig şampiyonluğu şu an için eşitlik var ve muhtemelen bir sayıyla öne geçecek Fenerbahçe.
Türkiye Kupası nda bariz üstünlüğü var Galatasarayın diğer takımlara oranla
Avrupa da ise galibiyeti mağlubiyetinden fazla tek takımımız Galatasaray.Üstelik diğerlerinin mağlubiyeti uçmuş vaziyette.Artı aldığımız 2 Avrupa Kupası...
Başka söze gerek var mı?![]()
Ne demiş Michel Platini;'Küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle,büyük takımlar ise aldıkları kupalarla övünür.' Ülkemize ve Fenerbahçeye gayet uygun bi cümle![]()
İyi güzel hoş kupanız var
ama bende diyorum ki Fenerbahçe'nin büyüklügünü kupayla ölçmüyoruz
2000 yılından sonra Galatasaray'da ben ne avrupa başarısı gördüm nede lig de böle şanlı bir şampiyonluk yok ... zaten 10 sene içinde 2 şampiyonlugunuz var .. Sence Galatasaray gittikçe dahadamı büyüyor .. Siz kendinizi futbol takımı olarak adamışsınız biz Fenerbahçe Spor Klubü olarak büyüklüğümüzü gösteriyoruz
Futbolda alamazsak kupa voleybolda alıyoruz bize her sene kupa geliyor ...Bence Sizin son zamanlardaki büyüklügünüz biraz tartışılır
30 yıl önce internet yoktu gerçi