Fenerbahçe Türkiye Kupası'na 27 yıldır hasret

Sponsorlu Bağlantılar

'Davut

'Davut

Üye
Böyle bir maçda hiç olmassa Bazıların gerçek yüzünü gördük ...

İnşallah Dönüp bir geriye bakabilirler ne yaptıklarına... Hiç kimse kendini kandırmasın harbiden komik oluyor...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
o bursa sizide yendi bizi de kendi evimizde bjknin as kadrosu yoktu yenmemesi normaldir.ama bu tavır hoş değil işin keyfi kaçıyor.

Beşiktaş napsın fb olsun isterm yada fb gs bjk olsun ister mi.

ouSahin

ouSahin

Üye
o bursa sizide yendi bizi de kendi evimizde bjknin as kadrosu yoktu yenmemesi normaldir.ama bu tavır hoş değil işin keyfi kaçıyor.

Beşiktaş napsın fb olsun isterm yada fb gs bjk olsun ister mi.

burda gelip hafta içi şike adlı konular açan bir üyesin ... belki büyüğümsün belki küçügüm belkide aynı yaşıtız .. ben burda kimseye saygısızlık yapmam herkez tuttuğu takımı ne kadar sevdalıysa o kadar savunur bende takımımı senin savundugun gibi savunuyorum ...

Beşiktaş 3. oynayan bir takım mı ? evet
Beşiktaş neden as kadroyla çıkmadı o mücadeleci oynunu sergilemedi ?
Beşiktaş'ın yediği gollerin sorumlusu kim?
Beşiktaş hani bursa düşmanıydı ?

Kim şampiyon olursa olsun bu beni ilgilendirmez .. tebrik eder geçerim hakkeden hakettigni alır ...

Ben bu maçın soruşturmaya alınmasını isterim ... Oyun Hafta içinde Trabzonspora yapılan şike baskılarından sonra başladı ..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yaş farketmez kardeşim her bireye aynı saygıyla yaklaşmak lazım.Ben beşiktaşlıyım fb ve gsnin şampiyon olamaması beni sevindirir senide bjknin olmaması yada gsnin bu olucak.Şimdi şu çıktı biz başkasının başarısına seviniyormuşuz.ben fbnin başarısızlığına seviniyorum doğal olarak açık açıkta derim.yoksa bursa trabzon ankara istediğini yapsın.

Beşiktaşın sakatlarını araştır kardeşim.şampiyon takıma deplasmanda yenildik sanırım bunun kadar doğal bir şey olamaz.ben haber olarak açtım şike konularını.açıklamayı yapan ankara büyükşehir bel. baş. ve onursal kulüp başkanı.

son gülen olayına döndü bu biraz şike iddiaları gündemde eğer bjk bursa maçında varsa şike benim takımımda bursada düşsün hiç üzülmem.

Trabzon bugünkü maçta bişey yapmadı fener her şeyi yaptı golü atamadı şampiyon olmaması için bir neden yoktu yenip o şampiyonluğu alması lazımdı kadıköyde.

arslansem

arslansem

Üye
Valla İbrahim Toraman ı gerçekten tebrik ediyorum bu kadar belli edilmez yani :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Dikkatli mesaj yazalım arkadaşlar. Müdahale etmek zorunda kalıyoruz.

Caine

Caine

Üye
fener bir daha gs siz ve bjksiz böyle bir kupa zor bulur.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt