yaş farketmez kardeşim her bireye aynı saygıyla yaklaşmak lazım.Ben beşiktaşlıyım fb ve gsnin şampiyon olamaması beni sevindirir senide bjknin olmaması yada gsnin bu olucak.Şimdi şu çıktı biz başkasının başarısına seviniyormuşuz.ben fbnin başarısızlığına seviniyorum doğal olarak açık açıkta derim.yoksa bursa trabzon ankara istediğini yapsın.
Beşiktaşın sakatlarını araştır kardeşim.şampiyon takıma deplasmanda yenildik sanırım bunun kadar doğal bir şey olamaz.ben haber olarak açtım şike konularını.açıklamayı yapan ankara büyükşehir bel. baş. ve onursal kulüp başkanı.
son gülen olayına döndü bu biraz şike iddiaları gündemde eğer bjk bursa maçında varsa şike benim takımımda bursada düşsün hiç üzülmem.
Trabzon bugünkü maçta bişey yapmadı fener her şeyi yaptı golü atamadı şampiyon olmaması için bir neden yoktu yenip o şampiyonluğu alması lazımdı kadıköyde.