Fenerbahçeli olmama rağmen Bursaspor'un kazanmasından yanayım..
Çünkü Anadolu takımı. En azından Turkcell Super Ligde bir ilk yaşansın Şampiyonlar liginde bi Bursasporu görelim .

son hafta fenerbahce trabzonspor 2 beraberlik alsanız veya trabzon maçında yenilin bursaspor şampıyonBursaspora yedirirler mi sence? Geçen sene sivasıda gördük son 2 hafta kala GS maçında kaydırdılar ayağını şimdide kaydırcaklar işte Bursanın ..
1Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız32 22 4 6 57 27 30 70
2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız32 21 6 5 60 25 35 69
Bursaspor'un 3 puanı garanti bu hafta
sonraki hafta mağlubiyet alırsa veya beraberlik veya galibiyet
Fenerbahçe 2 maçıda kazanırsa Fenerbahçe Şampiyon ..
Fenerbahçe-Ankaragücü
Fenerbahçe-Trabzon
Bursaspor-Ankaraspor(BAY)
Bursaspor-Beşiktaş
Bursanın ayağının kayacağı maç bu işte .. Geçen sene aynısı Sivasada oldu ..![]()

O yüzden diyorum KRALLAR TÖKEZLEYİNCE SOYTARILAR GÜLERMİŞEyvallah iyi hoş söylüyorsun da neden sadece ikili kıyaslama yapıyorsun?Cimbom bizim kupa hesabını yapacağına Kadıköyde galibiyet alabilmenin hesabını yapsın ..
Bu sezon her spor dalında 17 galibiyet 1 yenilgimiz var Galatasaray'a... Aldığımız kupalarda cabası![]()
ee hala neye gülüyorsunuz ...Hadi biz bu kupayı alamıyoruz peki siz ne yapıyorsunuz ? ...
Bence gülüncek o kadar çok şey varki hani başlamasak diyorum yoksa kahkahadan konuşamayız bileO yüzden diyorum KRALLAR TÖKEZLEYİNCE SOYTARILAR GÜLERMİŞ
Tamam belki ezeli rakibiz ve derbi yani sonucunda sadece 3 puan ve muhtemelen şampiyonluk rakibinin kaybedeceği 3 puan var ve değeri 6 puanlık maçlar bunlar.Ama 34 maçtan sadece 1'i..Diğer maçlarda gerekli puan alıp ligi zirvede tamamlayamazsan neye yarar söyler misin?