Fenerbahçe Türkiye Kupası'na 27 yıldır hasret

Sponsorlu Bağlantılar

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Fenerbahçeli olmama rağmen Bursaspor'un kazanmasından yanayım..
Çünkü Anadolu takımı. En azından Turkcell Super Ligde bir ilk yaşansın Şampiyonlar liginde bi Bursasporu görelim .

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeli olmama rağmen Bursaspor'un kazanmasından yanayım..
Çünkü Anadolu takımı. En azından Turkcell Super Ligde bir ilk yaşansın Şampiyonlar liginde bi Bursasporu görelim .

:oke:

NoScatter

NoScatter

Üye
:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bursaspora yedirirler mi sence? Geçen sene sivasıda gördük son 2 hafta kala GS maçında kaydırdılar ayağını şimdide kaydırcaklar işte Bursanın ..

1 32 22 4 6 57 27 30 70
2 32 21 6 5 60 25 35 69

Bursaspor'un 3 puanı garanti bu hafta
sonraki hafta mağlubiyet alırsa veya beraberlik veya galibiyet
Fenerbahçe 2 maçıda kazanırsa Fenerbahçe Şampiyon ..

Fenerbahçe-Ankaragücü
Fenerbahçe-Trabzon

Bursaspor-Ankaraspor(BAY)
Bursaspor-Beşiktaş

Bursanın ayağının kayacağı maç bu işte .. Geçen sene aynısı Sivasada oldu .. :)
son hafta fenerbahce trabzonspor 2 beraberlik alsanız veya trabzon maçında yenilin bursaspor şampıyon :oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
puanlar eşitlenirse bursa önde şuan için

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet. İşte İnşallah alır ama Beşiktaş maçında ayağını kaydırcaklar gibime geliyor ..

Salihyet

Salihyet

Üye
Final maçında iyi oynamadık..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Evet beşiktaş 3.lük için oynıyacak zaten beşiktaşın maçı vermesi beklenemez

ouSahin

ouSahin

Üye
Krallar Tökezliyince SoytarıLar Gülermiş:)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
O da var gerçi ama bizim ülkemiz çok garip.

Galatasaray madem şampiyon olamayacaksın Feneri şampiyon yapmak istemiyosan Bursaya yenilceksin ama adam gitti berabere kaldı :D

Mesela Geçen hafta Lazio Intere yenildi bile bile hemde sırf Roma Şampiyon olmasın diye ama bizde bu akıl yok malesef :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak fener kupayı 28 yıldır alamıyor:islik:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

30 senede tökezlemez tökezlerse onada kral denmez zaten :ehe

arslansem

arslansem

Üye
:kop:

ouSahin

ouSahin

Üye
Cimbom bizim kupa hesabını yapacağına Kadıköyde galibiyet alabilmenin hesabını yapsın ..

Bu sezon her spor dalında 17 galibiyet 1 yenilgimiz var Galatasaray'a... Aldığımız kupalarda cabası :)

ee hala neye gülüyorsunuz ...Hadi biz bu kupayı alamıyoruz peki siz ne yapıyorsunuz ? ...

Bence gülüncek o kadar çok şey varki hani başlamasak diyorum yoksa kahkahadan konuşamayız bile:) O yüzden diyorum KRALLAR TÖKEZLEYİNCE SOYTARILAR GÜLERMİŞ

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
valla çok atasözü var denecek ama gerek yok:)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Gene o konuya mı geldik:D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
haber o ama haber kupayı fenerbahçe 30 yıla yakındır alamıyor diğer konuşmalar yersiz :D

arslansem

arslansem

Üye
Cimbom bizim kupa hesabını yapacağına Kadıköyde galibiyet alabilmenin hesabını yapsın ..

Bu sezon her spor dalında 17 galibiyet 1 yenilgimiz var Galatasaray'a... Aldığımız kupalarda cabası :)

ee hala neye gülüyorsunuz ...Hadi biz bu kupayı alamıyoruz peki siz ne yapıyorsunuz ? ...

Bence gülüncek o kadar çok şey varki hani başlamasak diyorum yoksa kahkahadan konuşamayız bile:) O yüzden diyorum KRALLAR TÖKEZLEYİNCE SOYTARILAR GÜLERMİŞ
Eyvallah iyi hoş söylüyorsun da neden sadece ikili kıyaslama yapıyorsun?
Fenerbahçe nin Galatasaraydan iyi olması mı önemli,Türkiye nin en iyi takımı olması mı önemli?
Fenerbahçeye 2 kez yenildiğimiz yıl şampiyon olmayı başardık.6+6=12 puan fark oluşmuştu yani.Neye yaradı?Sen sadece Galatasarayı yendim diyebildin ben ise 1 şampiyonluk daha haneme yazdırdım.Hangisi daha önemli?Tartışılır mı?:) Tamam belki ezeli rakibiz ve derbi yani sonucunda sadece 3 puan ve muhtemelen şampiyonluk rakibinin kaybedeceği 3 puan var ve değeri 6 puanlık maçlar bunlar.Ama 34 maçtan sadece 1'i..Diğer maçlarda gerekli puan alıp ligi zirvede tamamlayamazsan neye yarar söyler misin?
Lig şampiyonluğu şu an için eşitlik var ve muhtemelen bir sayıyla öne geçecek Fenerbahçe.
Türkiye Kupası nda bariz üstünlüğü var Galatasarayın diğer takımlara oranla
Avrupa da ise galibiyeti mağlubiyetinden fazla tek takımımız Galatasaray.Üstelik diğerlerinin mağlubiyeti uçmuş vaziyette.Artı aldığımız 2 Avrupa Kupası...
Başka söze gerek var mı?:)
Ne demiş Michel Platini;'Küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle,büyük takımlar ise aldıkları kupalarla övünür.' Ülkemize ve Fenerbahçeye gayet uygun bi cümle :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Konu ile alakalı etiketler: fenerbahçe türkiye kupasını aldı

konu etiketine bak :d: :d: 30 yıldır böyle bir etiket olmamıştı :ehe 30 yıl önce internet yoktu gerçi :D

Üst Alt