5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
iyide kardeşim benim bildiğim kadarı ile hack işlemi rofs dosyası ile uda fpsx dosyaları üzerinde oluyor yanlışım varsa beni düzelt yoksa ben mi yanlış dosya indirdim senden indirdiğim dosyayı nokia editor ile açtım gerekli dosyaları greksiz yerlere koymuşsun ki kendi kendime ne alaka bu dosyaların burda ne işi var dedim ve boştan yere dosyanın boyutunu büyültmüşsün bende hack işi ile uğraşıyorum az çok anlareımda ama senin verdiğin dosyanın orjinal boyutu 1.258 kb seninki olmuş 5 mgbyt a yakın anlamadım tamam bu dosyanında içinde private ,resource,sys gibi klasörler var ama room dosyasının oto çalışması için rofs ve uda fpsx dosyaları üzerinde oynama yapmak lazım diye biliyorum yanlışlmıyım acaba by haydar kardeşim bilgilendirirsen sevinirimmmm..

you're

you're

Üye
kardeşim bu kadar insana yazık değil mi ha söylesene cevap ver bana? Bak sana tavsiyem şu bi işi yapacaksan orjinaliyle yapacan yapılan işe el sürmüycen senin yapacağın tek iş yapılan uygulamaları orjinal haliyle yayınlamandır. Bu kadar insanı eziyet durumuna soktuğun için seni kınıyorum abicim

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
kardeşlerim ben rof2 de oynama yapmadım rof3de yaptım yükleyin görün sonucu boşa konuşmayalım arkadaşlar

you're kardeşim sen yükledinmi benim yazılımı atıp tutuyorsun?

benim verdiğim modifiyeyi yüklip kullanan arkadaşlar varsa lütfen muhalif arkadaşlara çalışıp çalışmadığını söylesinler yada o arkadaşlar birzahmet önceki yazılanlara baksınlar lütfen..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bak değerli kardeşim ben yüklemedim şimdi senin hakkında ileri geri konuşmayı da istemiyorum olabilir belki yaptığın hack çalışıyordur ama ben sana diyorum ki biz rofs 2 ve uda fpsx doyaları üzerinde oynama yapıyoruz sen rof3 üzerinde oynama yapmışsın ben rofs 3 ün orjinaline baktım senin sonradan kattığın klasör orda mevcut dfeğil yani sen sonradan o raya klasör eklemişsin atıyorum private klasörünün içine bi takım klasörler koymuşsun ha bu senin koyduğun klasörler rofs 2 de mevcut oraya koy zaten sis uygulamalarada bakarsan neyi nereye yerleştiriceni zaten gfösteriyo ama ne pnht nin ne doğancanın neden benim vermiş olduğum hack dosyalarında rofs 3 le oynama yapılmamış sonradan tele zarar gelmesin haa dostum sağlam bi açıklama yaparmısın saygılarım la sürçü lisan yaptım ise affet hakkını da helal et

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim teline hiçbir zararı olmaz zaten artık modifiyeciler rof3ü editlemeyi uygun buluyorlar çünkü bütün dillerle uyumlu oluyor rof3ü editlersen mesela bak gariba ve penguen diye modifiye yapanlar var onlarda rofs3ü kullanmaya başladılar bu söylediğim kişilerin yayınladıkları siteyi burda vermem doğru olmaz istersen pm at ben ordan yollarım bu ilk rof2yi modifiyeyle başladı ama şuanda yabancı formlarda rof3ü editliyorlar rof3ün avantajı çok dosya içinde kaybolmuyorsun ve bütün bildiğin dillerle kullanılır olması mesela benim modifiyeyi asia bölgesindeki fw ile yükleyebilirsin başka soracağın varsa sor kardeşim ben kullanıyorum 1aydır hiçbir problem yok için rahat olsun

tugrul_27

tugrul_27

Üye
eywallah saol teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bişey değill kardeş

bodegas

bodegas

Üye
Süper olmuş gerçekten:) format attım rompacher hala duruyor bilginize bulamayan arkadaşlar iyice kurcalasın araçların içinde :)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

aslanneron

Üye
kardesim dediklerin aynısını bire bir yaptım we senin werdigin ama burda söle bşy oluyo istedigim programları yükleyemiyorum yane rom patcher çalışmıyo war ama bi işe yaramıyo bu konuda nsl yardımcı olucaksın belki sorun bendedir emegine saygı duyuyorum ama bi yardımm edersen sevinirim

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
kardesim dediklerin aynısını bire bir yaptım we senin werdigin ama burda söle bşy oluyo istedigim programları yükleyemiyorum yane rom patcher çalışmıyo war ama bi işe yaramıyo bu konuda nsl yardımcı olucaksın belki sorun bendedir emegine saygı duyuyorum ama bi yardımm edersen sevinirim

tabi yardımcı olurum kardeşim rompatcher araçlar menüsünde var ve çalıştırdığında hiç hata vermeden rompatcher programı açılıyorsa ok tuşuna basınca karşına
-HIZLI TUSTAKIMI
-Install Server RP+
-Open4All RP+
-REC ISIGINI KAPA

bunlar gelecek ''Install Server RP+'' ''Open4All RP+'' bu ikisine tıklayıp aktıfleştiriceksin zaten yeşil olur sol tarafta görürsün aktif oluncada zaten hacklemiş oluyorsun. eğer araçlardan rompatchera tıklayınca açılmaz ve hata verirse hatayı yaz yardımcı olurum kardeşim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
haydar_ecevit kardeşim öncelikle emeğin için sonsuz teşekkürler ama sorun var scrolling i hiç beğenmedim bazen takılı kalıyor sensör neredeyse sıfır tema efekti yavaşlatıyor sağolasın yinede...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
nasıl takılı kalıyor kardeş sensör sıfır derken açıklarmısın. tema efekti değilde senin sonradan yüklediğin prolar yavaşlatıyor olmasın kardeş

NOT: arkadaşlar kendi telmden video çektim buyrun bakın takılma yavaşlık gibi şeyler varmı. (1.sayfada)

aslanneron

Üye
saol kardesim yaptım eline saglık =))

ArAgOr

Üye
müzik çalarda mp3 ler görükmüyor kardeş nasıl halledecez .....????

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
saol kardesim yaptım eline saglık =))

önemli değil arkadaşlar sizde sağolun :oke:

müzik çalarda mp3 ler görükmüyor kardeş nasıl halledecez .....????

ben modifiyeyi tanıtırken maddeler halinde yazmıştım kardeşim orda
- Müzik player ‘’e:/music’’ klasöründeki dosyaları bulur başka yerdeki dosyaları bulmaz

bu maddede vardı sanırım gözünden kaçmış

ArAgOr

Üye
gözden kacırmısım orayı hallettim saul

--------------- Ekleme ---------------

bir sorum daha olacak kardeş.. Telefona modifiye yazılımını attıktan sonra menüde dolasırken'' arama ,kapama ve kısayoldan müzik calara gitmek için kullanılan tusun üzerindeki ısıklar yanmıyo '' hiç. Nasıl düzeltirim onları

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
gözden kacırmısım orayı hallettim saul

--------------- Ekleme ---------------

bir sorum daha olacak kardeş.. Telefona modifiye yazılımını attıktan sonra menüde dolasırken'' arama ,kapama ve kısayoldan müzik calara gitmek için kullanılan tusun üzerindeki ısıklar yanmıyo '' hiç. Nasıl düzeltirim onları

önemli değil kardeşim ışık konusuda maddelerimde yazıyordu batarya daha uzun ömürlü olsun diye kapatılmış birşeydi onların yanması için benim yeniden fw yapmam lazım fakat istersen light control diye program var ordanda yapabilirsin ama hiç tavsiye etmem buarada eğer bana tuşların ışığı yanan ve tuş kilidi açınca titreyen bir fw düzenle diye çok talep gelirse yaparım

henes_42

henes_42

Üye
Selam arkadaşlar, öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum, ilk kez hack yapacağım, telefonum 5800. buradaki adımları uyguladıktan sonra (hackli modifiye yazılımını attıktan sonra) istediğim programı sertifika sorunu olmadan yükleyebilecekmiyim, yoksa yine yüklemeden önce yapacağım birşeyler olacakmı? Mesela tuş kilidi programı var ve sertifika meselesinden dolayı yükleyemiyorum. bunu rahatlıkla yükleyebilecekmiyim. şimdiden teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
tabi yardımcı olurum kardeşim rompatcher araçlar menüsünde var ve çalıştırdığında hiç hata vermeden rompatcher programı açılıyorsa ok tuşuna basınca karşına
-HIZLI TUSTAKIMI
-Install Server RP+
-Open4All RP+
-REC ISIGINI KAPA

bunlar gelecek ''Install Server RP+'' ''Open4All RP+'' bu ikisine tıklayıp aktıfleştiriceksin zaten yeşil olur sol tarafta görürsün aktif oluncada zaten hacklemiş oluyorsun. eğer araçlardan rompatchera tıklayınca açılmaz ve hata verirse hatayı yaz yardımcı olurum kardeşim

burada açıkladığım gibi yapınca telin hackli oluyor ve istediğin proyu yukleyebiliyorsun :oke:

Üst Alt