İSTEK !! Samsung Star - Video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
    Konu Sahibi
İSTEK !! Samsung Star - Video
Merhaba..
Samsung starım var.. fakat her türlü video formatını açmıyor.. sadece mp4. uzantılı videoları destekliyor. Mesela symbian telefonlar için Divxplayer falan var bu programlar sayesinde avi vs.. uzantılı dosyaları açabiliyorlar bunun Java versiyonu bulunabilirse Maxicepte bir çığır açılmış olur :))

Eminim birçok kişi bunu arıyor .. Şimdiden teşekkürler .

• Beğen
Tepkiler: DarknessKaan

Necmati

Necmati

Üye
kardeş bende bir ara samsung star kullandım ama video oynatıcısı varmıydı tam hatırlamıyom ama star için program arşivim var istersen msj at ...

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
    Konu Sahibi
Bazı programlar var.. ama gerçekten çok dandik ve açmıyor .. hala arama çabasındayım bulabilen olursa iyi olacak .. teşekkürler

Laistrogon

Laistrogon

Üye
bende de corby b5310 var mp4 uzantılı videoları oynatmıyor. arkadaşta 5800 var süper gittik 600 lira bayıldık. Bi işe yaramıyor. 600 lira pc alırdım :S

enex_enes

enex_enes

Üye
bende de corby b5310 var mp4 uzantılı videoları oynatmıyor. arkadaşta 5800 var süper gittik 600 lira bayıldık. Bi işe yaramıyor. 600 lira pc alırdım :S

corby 600 liramı :S

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba..
Samsung starım var.. fakat her türlü video formatını açmıyor.. sadece mp4. uzantılı videoları destekliyor. Mesela symbian telefonlar için Divxplayer falan var bu programlar sayesinde avi vs.. uzantılı dosyaları açabiliyorlar bunun Java versiyonu bulunabilirse Maxicepte bir çığır açılmış olur :))

Eminim birçok kişi bunu arıyor .. Şimdiden teşekkürler .
ya reis sen direk istedin videoları mp4 e çevir playera gerek yok bence :allalla:

ege970

ege970

Üye
videoların formatını pcde mp4e çevirip pcye atabilirsin :) 2 dakkanı almaz :)

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
    Konu Sahibi
öyle diyorsunuzda.Tvc ile çeviriyorum total video converter bunun dışındada mpeg encoderle denemistim.
Samsung Star da ne saçmalıksa 20-24 mb boyutundan yüksek olan mp4 dosyaları açmıyor bu inanılmaz saçmalıgı hala anlayamamısım:)

qimoo

qimoo

Üye
öyle diyorsunuzda.Tvc ile çeviriyorum total video converter bunun dışındada mpeg encoderle denemistim.
Samsung Star da ne saçmalıksa 20-24 mb boyutundan yüksek olan mp4 dosyaları açmıyor bu inanılmaz saçmalıgı hala anlayamamısım:)

Kaç kere film izledim Samsung Starda senin telefonda bir sorun vardır.Film boyutları yaklaşık 250-300 mb.

SAINT1

SAINT1

Üye
Kardeşim biz yüzlerce mb'lik film izliyoruz 24 mb nedirki.başka bir problem vardır onda Total video convertor ile çeviyorsan Hd sürümünü kullan ve iphone mp4 olarak çevir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt