Windows Live Messenger %100 Türkçe (5130 XpressMusic in orjinal programı) diğerlerinden farklı!!

Sponsorlu Bağlantılar

huseyin.kama

huseyin.kama

Üye
Bende 6500 Slide Var Yükledim Açılıo Şebeke Erişimine İzin Verilsin Mi Dior Evete Basıyorum Ondan Sonra Donuyor.Aynı Zamanda Turkcellden Haftalık Msn Paketine Üyeyim Ve Yapılandırmada Turkcell Msn Seçip Programı Açıorum Olmuyo Acil Yardımm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hitman59

Üye
Allah Razı kardeş. Tcell den haftalık 7 kontore üye olarak indirecektim. 7 kontorüm gitti ve 5130'a uygun program olmadıgını söylediler. mh'yi aradım sizin telefonunuza uygun program yok dediler e peki bu ne ? hadi uygun prog. yok kontorü neden alıyorsunuz:off:

Bu arada program biraz yavaş çalışıyor gibi çözümü varmı?

serkoon

Üye
eline sağlık kardeş
yükledim canavar gibi calışıyor

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
Allah Razı kardeş. Tcell den haftalık 7 kontore üye olarak indirecektim. 7 kontorüm gitti ve 5130'a uygun program olmadıgını söylediler. mh'yi aradım sizin telefonunuza uygun program yok dediler e peki bu ne ? hadi uygun prog. yok kontorü neden alıyorsunuz:off:

Bu arada program biraz yavaş çalışıyor gibi çözümü varmı?
yakında son sürümünü eklerim o daha hızlı...

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Eline sağlık.

miço444

Üye
thank you

brkmz

Üye
telefonu uyumlu olup deneyip olmayan arkadaşlara uyarım rar olarak koymayın içindekileri koyun

EMELLL!!!

Üye
işe yaramıyo!!!!!!!!!

magaclan

Üye
saolasın arkadaş çok güzel bi paylaşım... 5130 a uyumlu ve vodafone hat kullanıyorum müşteri hizmetleri desteklemiyor dedi ama ben şu an msn i rahat bi şekilde kullanıyorum...

seher bulut

Üye
yha benımkı 5130 ama olmuyor...:S

m17

m17

Üye
benim orjinal program bozuk diye hata veriyordu tekrar versiyon yerine bunu indirdim orjinal ve çalışıyor teşekkürler.​

efecan koc

Üye
ya kardes benm tel de 5130 vardı bende de sorun vermeye basladı. senn paylasımını denedım zaten aynısı ama onda da aynı hatayı verıyor bi fikrin varsa acıl cevap yazabilirsen sevinirim tesekkurler simdiden..

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Uğraşılmaz Bununla İnternet Paketi Olmadan Kaçıcak Liralar Bi Tarafıma :ehe:aha:

eyup007

eyup007

Üye
yok lan çalışmaz:D allahallah
Denedinmi? Aynı yanıltmayı banada yaptım 5130 telefon değilki başka teller çalıştırmasın..2730 c dada çalıştı 6300 dada çalıştı 6220 dede çalıştı..

informer

informer

Üye
n96 da çalışır mi acaba

Üst Alt