Trident W-T3 OYUN SORUNU!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramirezzz80

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T3 OYUN SORUNU!!!
Oyunu yükledim kuruldu javaya girip açmaya kalktığımda jar bulunamadı diyor neden acaba???

kaptannova

Üye
arkadaşım yüklediğin oyunlar .jar mı .jad mı buna dikkat et .jad programlar çalışmaz. bn bugüne kadar 50 tane oyun yükledim hepsini açtı telefonumn W-T3

cakal_carlos434

Üye
oyunları pc den yükleyip tlf na nası atablirim tlfnum wt-3

gaffurchar

gaffurchar

Üye
1. arkadaş yüklemeyi hafıza kartına yapmışsındır birdaha yükle de bu sefer telefon hafızasını seç javada gözükecektir

--------------- Ekleme ---------------

oyunları pc den yükleyip tlf na nası atablirim tlfnum wt-3

usta netten çektiğin rarlı dosyayı aç ama daha önce şarj aletini taktığını aynen takcaksın ucunu şarj aletinden çıkarıp pc deki herhangi usb girşine tak telefondan bilgi yığını seçeneğini seç 2 dk bekle indirdiğin jarlı dosyayı receivede kopyalıcaksın bu kadar basit

cakal_carlos434

Üye
dediğinizi yaptım ama javada görunmuyor hiç bişe.bu arada ben oyunları pcde kuramadım.telefona atıptamı kuruyruz oyunları yada pcde kurup oylemı atıyz tlfna onu yapamadım bide yardımcı olursan sewınırım ?

gaffurchar

gaffurchar

Üye
dediğinizi yaptım ama javada görunmuyor hiç bişe.bu arada ben oyunları pcde kuramadım.telefona atıptamı kuruyruz oyunları yada pcde kurup oylemı atıyz tlfna onu yapamadım bide yardımcı olursan sewınırım ?

önce telefona atıcaksın oyunu sonra tefeondan yükle seçeneğini seçeceksin bu kadar

cakal_carlos434

Üye
teşekkür ederim hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt