samsung s5233 istar mxeil2 firmware w/o landscape ve slide unlock

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
samsung s5233 istar mxeil2 firmware w/o landscape ve slide unlock
merhaba yeni bulduğum bi firmwareyi sizinle paylaşacağım firmware ingilizcedir
bu arada forumda birsürü yükleme firmware atma olduğu için ''qimoo'' arkadaşımızın yüklemesini aldım.

FİRMWARE LİNK :

İlk olarak aşağıdakileri yapınız.

1-)Telefonunuzu bilgisayarınıza yedekleyiniz.
2-)Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkarın(Batarya'yı çıkarmayın).
3-)Ses Kısma Tuşu + Kamera tuşu + Açma-Kapama Tuşu'na aynı anda basın.(DOWNLOAD yazısı çıkacak)
4-)İndirdiğiniz S5230XEII4_Nokia_Theme_by_qimoo.rar dosyasını bir klasöre çıkarın.
5-)USB Kablosunu bağlayın ve MultiLoader'ı açın.

Sonra aşağıdaki adımları uygulayın.

ADIM - 1

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 893x667 ve 116KB)

ADIM - 2

Boot'a tıklıyoruz.Gelen pencereden S5230XEII4 Nokia Theme by qimoo klasörü içindeki BOOTFİLES klasörünü seçip tamam diyoruz.

ADIM - 3

Amss'e tıklıyoruz.Gelen pencereden S5230XEII4 Nokia Theme by qimoo klasörü içindeki apps_compressed.bin dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 4

Rsrc1'e tıklıyoruz.Gelen pencereden S5230XEII4 Nokia Theme by qimoo klasörü içindeki nokia(for S5230XEII4).rc1 dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 5

Rsrc2'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden S5230XEII4 Nokia Theme by qimoo klasörü içindeki Rsrc2_S5230(Low)_RU.rc2 dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 6

Factory FS'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden S5230XEII4 Nokia Theme by qimoo klasörü içindeki FactoryFs_S5230_Open_Europe_Slav_RU.ffs dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 7

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 893x667 ve 169KB)

Port Search'e tıklıyoruz.Telefonunuzun bağlı olduğu girişi gördüğü zaman alt tarafta ready yazacak.

ADIM - 8

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 893x667 ve 188KB)

Sonra Download'a tıklıyoruz ve 6-7 dk. kadar bekliyoruz.Bittiği zaman sağ üst köşede All files complete yazacak.

bu firmwareyi şuan kullanıyorum içinde memoryup,worms 2010,ve snake oyunu geliyor teması siyahtır size tavsiyem my theme deki ayarı hiç değiştirmemeniz nedeni ise kırmızı veya yeşile geri dönüyor olması kendi telden resimller:

megauploada girme:

Bildiğiniz üzere megaupload mahkeme kararıyla kapatılmıştı bu yüzden hiçbir şekilde indirilemiyor.
buna çözüm ise anti-sansür adındaki program program dns suunucularını değiştirerek megaupload ve girilmeyen sitelere olanak sağlıyor

• Beğen
Tepkiler: kevinsert, Paranoya ve ege970

qimoo

qimoo

Üye
Kardeş zaten senin dediğin firmwareye ait bir link yok.Sen direkt olarak kopyalayıp yapıştırmışsın.Konu tamamen bana ait.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
pardon linklerle resimleri acil işim çıktığından koyamamıştım şimdi hepsi tamam

Paranoya

Paranoya

Üye
menü geçişleri flash mı ?

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler .

yükledim sorunsuz çalışıyor ama keşke menü geçişleri daha hızlı olsaydı .

minti

minti

Üye
tesekkürler paylasım icin arada bu 5233 wifiliye olurmu bu?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu benim firmware ben yapmadığım için bilemiyorum ama oyunlarda ramı arttırma diye bişi var onu buna uygulamaya çalışıyorum şuan

tesekkürler paylasım icin arada bu 5233 wifiliye olurmu bu?

bu fimware wifi liye olmaz birçok forumda olmadığını yazdılar yerli yabancı dahil bence denemeyin yinede .

harunozdek

Üye
usb kablo ıle atabılırmıyız bu dedıgını yoksa farklı bı box fılan kullanmamız gerekırmı ?

nightwolf131

Üye
Peki diyelim bir hata oluştu eski firmware çevirebilme şansımız var mı biliyosunuz versiyon atınca garanti dışı oluyo servise farklı yazılımla giderse ondan yedekle dediğimizde yedekleniyor mu firmwarede:S

atarox

Üye
Peki diyelim bir hata oluştu eski firmware çevirebilme şansımız var mı biliyosunuz versiyon atınca garanti dışı oluyo servise farklı yazılımla giderse ondan yedekle dediğimizde yedekleniyor mu firmwarede:S
eski frimwareye nasıl geçebilirizzzzzz??

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
eski firmwareye eğer yükleme yapılmamışsa *1234# yapıporadaki versiyon numarasını internette aratıp bulun ve tekrar yükleyin

ben firmvare atarken tel kafayı yemişti hiç bir sorun lmadan götürdün servise 2 gün sonra geri aldım ücrette ödemedim

canjan

canjan

Üye
ingilizce mi arkadaslar bu yuklersek yanı ıngılızce mı olur

ressam58

ressam58

Üye
dostum Samsung JET S8003 e olurmu bu firmware??

canjan

canjan

Üye
ayrıca arkadas bırsey daha soracagım ıphone dekı gıbı mesaj klavye gıbı mı oluyor yanı suan da klavye seklınde benım kı ama yan cevırınce tam klavye oluyor normalde klavye degıl

Revengeful

Emekli Yönetici
:good:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
firmware inglizce

sanalklavye yok yani star özelliklerinin modlanmış hali

hayır olmaz

silver021

silver021

Üye
açıkçası bunlar telefonu mahveden yazılımlar. firmwareler öldürüyor cepleri.

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
açıkçası bunlar telefonu mahveden yazılımlar. firmwareler öldürüyor cepleri.

öldürseydi telefonum şuan kullanılmaz durumda olurdu 50 den fazla deneme yaptım hala tık yok ozaman pc lere formatta atmayalım öldürüyo çünkü

silver021

silver021

Üye
öldürseydi telefonum şuan kullanılmaz durumda olurdu 50 den fazla deneme yaptım hala tık yok ozaman pc lere formatta atmayalım öldürüyo çünkü

sana demek istediğim şey samsung başlı başına değiştirilemez bi sistemle geliyor.

telefonda yapboz oynamak isteyenler nokialarda bunu becerebilirler. ancak samsunglarda bu işi büyük bir riski var.

belki sen bu konuda deneyimli olabilirsin. lakin biri bu firmwareleri hatalı yükleyebilir. buda durumu çıkmaza bindirir. (:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
biz burda hatalı yüklememesi için herşeyi yapıyoruz rsimli anlatım ve soun olsa bile tekrar tele yükleme şansınız var nedeni ise o boot ekranının tele hangi işletim sistemini yüklerseniz yükleyin gitmeyeceğidir ve daima yerinde kalıcaktır

Üst Alt