samsung s5233 istar mxeil2 firmware w/o landscape ve slide unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Extreme~NIGRA

Üye
şu an MXEIL2 firmware i kullanıyorum ..

üzerine de Starberry Storm Modladım çok güzel oldu .. bir arkadaş bunu yazmış bunu nasıl yapabilirim ayrıca samsung star 5233a ya oluyormu bu denilen??? biri yardımcı olabilirmi?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
oluyor s5230 ile 5233 aynızaten

FrKaN95

Üye
ben telefonu pc'ye bağlıyorum ... port search diyorum ama algılamıyo neden acaba ? :s :ağlarım:

design.CagdaS

Üye
wifi liye yapsam mı acaba?
olmuorsa wifili olan için link atabilirmisiniz ?

beykozlu57

beykozlu57

Üye
merhaba bunu corby wireless a yapsam olur mu ? veya corby wireless için bu şekilde sadece slide unlock'u olan bir firmware var mı?

Koradam

Üye
bn bunu yükledm ve şimdi telim mahvaldu .s
demek istediğim telefonum s5233w iken şimdi s5230w oldu ve çok rahatsızlık duyuyoru bndan.
bunu aynı bilgisayardaki gbi sistem geri yüklemeyle geri alabilirmiym tabi öyle bişey varsa?

omer583458

omer583458

Üye
firmware yi indiremiyorum biraz yardımcı olurmusunuz ???

burock039

Üye
ben kendi telime yapamadım olmadı bu nedense s5233 ?

--------------- Ekleme ---------------

bu olmıyo be nası yapçaz videolu anlatım yokmu arkadaşlar s5233a ya bi türlü yapamadım

omer583458

omer583458

Üye
s5233 mobile tv ye olur mu bu?

52_yasko52_

Üye
yaw firimwareleri nasıl kaldırıoz

--------------- Ekleme ---------------

telefonu bilgisayara nasıl yedekliozz???

hacker41

Üye
Herkese Merhaba:

Telefonumun Firmwaresi Su anda Orjinal S523AJVIL2, Bu Modu Yapmak İçin Önce MXEIL2 ye Geçmem Gerekirmi? Yoksa Direk Üstüne Kursam Olurmu?

Benim Telefon Samsung STAR S5233A (TV, WiFi vs. Yok), Ona Kurulabilirmi?

Birde Ben Başka Aletlerde (PSP vs.) Firmware Güncelliyorum Fakat Telefonda Hiç Denemediğim Ve Heryerde Farklı Anlatıldığı İçin Denemeye Çekiniyorum.Firmware'yi Serviste Falan Atırma Şansımız Varmı??

Cevaplarını Bekliyorum. Teşekkürler....

52_yasko52_

Üye
nası kaldırıcaz arkadaslar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
FW stabilmi Berkay

fetgun

Üye
krdes bunu)Ses Kısma Tuşu + Kamera tuşu + Açma-Kapama Tuşu'na aynı anda basın.(DOWNLOAD yazısı çıkacak) tlfona öylesine yaptım da sonra mı yapcaz olmuo yani

kaya_dem

Üye
herkese iyi geceler(: arkadaşlar ben bir yerler de samsung star için htc hero firmware gördüm bunu yapmamız mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim. bilği verebilirseniz adresim, [email protected]

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Menulerin icerigi degisiyomu

Üst Alt