Fenerbahçe Türkiye Kupası'na 27 yıldır hasret

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçeli arkadaşlar bu konuya gelmeyin vallahi çok güldüm bugün 5ten beri yeter :d: bu arada maket kupa fikri çok güzel :d: :d:

hepimiz laz ız :d: güneydoğu anadolu gözyaşlarıyla sulandı resmen :d: :d:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
fenerbahçeli arkadaşlar bu konuya gelmeyin vallahi çok güldüm bugün 5ten beri yeter :d: bu arada maket kupa fikri çok güzel :d: :d:

hepimiz laz ız :d: güneydoğu anadolu gözyaşlarıyla sulandı resmen :d: :d:
hepimiz ofluyuz trabzonluyuzz :D :kop:laz ız :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye

jahahahaha ölecem ya yemin ederim yeter fener kupayı al artık öldüm gülmekten yeter ya :d: biri şunlara kupa versin hahahaha :d:
alamaaz alamaz biz 2010 a geçtik fener eski kupalarla idare ediyo :d::d: yaşasınn trabzoon laz lık :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Fenerbahçeyle makara Yapın sorun değil bizde gs ve bjk ile makara Yapıyoruz

Aziz ALLAH ın isimlerinden bir tanesi ona dikkat

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
nıhahaha :d
ben sayamdım yaw 27 den sonrasını kac olduydu :D:D
Ahh ahh sevınclerınız kursagınızdamı kaldıı vaah vaaahhhh
pek uzuldum :D:D:D:D
tebrıkler trbzoonnnnn

Haydi Horona Gençlerrr

Fazla değil 2 hafta sonra görcem ben sizi ..

Cehenneme beklerim..

Welcome the Hell..

En azından finale gelip sonuna kadar gittik..

Başımız dik göğsümüz ilerde bitirdik kupayı..

Unutma Bu Filmin S10u yoktu... 17 sene sonra görcem ben sizi 27 noluyomuş görcez..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bırakmadınız ağız tadıyla makara yapalım bu kadar sinirlenmeyin

ibrahim

Üye
Bütün fenerbahçe camiasına geçmiş olsun golleri atan oyuncuların yaş ortalaması 27 tesadüfe bak:kop:fenerbahçe derhal Anayasa mahkemesine gidip türkiye kupası kaldırması için başvuru yapması lazım.bu trabzon lig de feneri yener üzülmeyin

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu bir işaret :d:

'Davut

'Davut

Üye
2 hafta sonra herkesi bekleriz Büyüklüğünüzü görelim.... Adamlar Feneri yendi Forumu doldurdu...Diğer haftalarda hepsi yoktu Çünkü Takım kötü gidiyorlardı... :ah:haha: Taraftar dediğinde böyle olmalı :d:

Tekrardan Tebrikler Trabzonspor...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konuda bazı mesajlara müdahale edilmiştir. Konunun dışına çıkıp kavga başlatacak mesajlardan uzak duralım. Aksi halde mesajınıza müdahale edilir.

Maçın yorumuna gelince,
Öncelikle Trabzonsporu'u tebrik ediyorum, açık konuşacağım, maçta bir gariplik olduğunu herkes gördü, Fenerbahce oyunu vermiş gibi gözüküyordu. Belki olmaz diyeceksiniz ama "Kupa sizin şampiyonluk bizim" dedikodularına inanmamak elde değil. Maçtaki goller gerçekten birbirinden güzeldi. Fenerbahce'nin iç karartan soluk futbolu yerine ligdeki futbolunu oynasa daha heyecanlı, hareketli bir maç geçerdi , hatta 27 senelik hasrete son bile vermesi hiçte sürpriz olmazdı. Maçın gündüz vaktinde oynanması da dikkatimi çeken başka bir ayrıntı oldu. Akşam oynansa şölenin, sevincin kat kat daha çok olacağı apaçık.

Son olarak mesaj yazanlar, şaka yapın birbirinizle şakalaşın, fakat ileri götürüp de kavgaya mahal vermeyin.

İyi forumlar..:oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bende böyle düşüdüm ama saçma geldi arkadaşlara hele 2.gol adam resmen ceza sahası içinde dans etti

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bende böyle düşüdüm ama saçma geldi arkadaşlara hele 2.gol adam resmen ceza sahası içinde dans etti
İkinci gol gayet güzeldi. Son golde o dans olayı var. :) , Son maçta her şey anlaşılır.

'Davut

'Davut

Üye
İlk posizyonda olmadı 2. pozisyonda oldu ...4 golün 3 ü çok güzeldi....Akşam olsaydı maç çok daha güzel olurdu seyir keyfi olarak ....

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Fazla değil 2 hafta sonra görcem ben sizi ..

Cehenneme beklerim..

Welcome the Hell..

En azından finale gelip sonuna kadar gittik..

Başımız dik göğsümüz ilerde bitirdik kupayı..

Unutma Bu Filmin S10u yoktu... 17 sene sonra görcem ben sizi 27 noluyomuş görcez..

bursaspor şampıyonn bursaa ankara gücü maçında beraberlik veya malubiyet bursayı lig birincisi yaparr bursa şampıyon olurr :D :ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
28 oldu seneye görüşürüz :locked: :d:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bursaspora yedirirler mi sence? Geçen sene sivasıda gördük son 2 hafta kala GS maçında kaydırdılar ayağını şimdide kaydırcaklar işte Bursanın ..

1 32 22 4 6 57 27 30 70
2 32 21 6 5 60 25 35 69

Bursaspor'un 3 puanı garanti bu hafta
sonraki hafta mağlubiyet alırsa veya beraberlik veya galibiyet
Fenerbahçe 2 maçıda kazanırsa Fenerbahçe Şampiyon ..

Fenerbahçe-Ankaragücü
Fenerbahçe-Trabzon

Bursaspor-Ankaraspor(BAY)

Bursaspor-Beşiktaş

Bursanın ayağının kayacağı maç bu işte .. Geçen sene aynısı Sivasada oldu .. :)

arslansem

arslansem

Üye
Eyvah eyvah :)
Futbol önce kafada oynanır sonra ayağa dökülür derim hep..Maç öncesi psikolojisi maç kadar önemlidir.Sizce Fenerbahçe 30 yıla yakın bir süredir kupa alamayacak kadar güçsüz,zayıf,küçük bir takım mı?Tıpkı Galatasarayın Kadıköy de galip gelememesi gibi.. ;)
Maçı ve kupayı hak eden taraf kesinlikle Trabzonspordu.Fenerbahçenin yarım pozisyonu var ve o da gol oldu.Aksi durumda yazık olurdu gerçekten.Trabzonspor u tebrik ediyoruz..
Fenerbahçeye ise nice yıllar diliyoruz :ehe
Tribünler ne diyordu?Fener gol gol gol 30 sene oluyor :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz umarım nu yıl bir ilk yaşanır

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Son maçı bursanın almasından yanayım, bir Anadolu kulübünün şampiyonluğunu görelim.

Üst Alt