Fenerbahçe Türkiye Kupası'na 27 yıldır hasret

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
Ûzgünüm Hasan muhtemelen göremeyecen ama İnşallah bi ihtimal torunlarının torunları görebilir:ehe
tamam yaw ben her fifa 2007 oynadığımda türkiye kupasını alıyorum fenerbahçeyle orda görüyorum ya o da yetiyo bana:kop::ehe:ehe

Aksi

Aksi

Üye
nıhahaha :d
ben sayamdım yaw 27 den sonrasını kac olduydu :D:D
Ahh ahh sevınclerınız kursagınızdamı kaldıı vaah vaaahhhh
pek uzuldum :D:D:D:D
tebrıkler trbzoonnnnn

Haydi Horona Gençlerrr

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Torunlar da göremez :ehe
Allah sabır versin arkadaşlar gerçekten de zor :D

Necmati

Necmati

Üye
bende katılıyom horona :DDDDDDDDD

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yaw o değil 0-1 oldu ya Tüm Fenerlilerin 32 dişi birden gözüküyordu.Ondan sonraki üç golde suratlarını görmek bana nasip oldu çok şükür:d::d:

Aksi

Aksi

Üye

zuhahahha :D:D:D

:aha::aha::aha::aha:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

varmı gören:d::d:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nice Yirmi Sekizlere Azizem :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben asıl Ali Abiyi bekliyorum bakalım ne diyecek bence utancından forumu bırakacak :ehe

red01

Üye
Arkadaslar Fanatik yarin herkese Turkiye kupasi Maketi vericekmis... :)

'Davut

'Davut

Üye
Hakeden Taraf Trabzonspordu Guiza en ufak dahi yine birşey yapamadı...Forvet bu kadar pasif olursa posizyon dahi bulunamıyor...Alex e Teşekkürler yine harika bir gol attı...Şimdi sevinemedik ama Kesinlikle 2 hafta sonra olacak bu ....

Tebrikler Trabzonspora sonuna kadar hak ettiler...

Şunuda demek isterim diğer takımlar sevinsin ne kadar sevine biliyorlarsa

2 hafta sonra yine biz gülecez...

Siz bizim finalde kaybetmize seviniyorsunuz biz ilk turda elenmenize...:ehe

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Olaya bir de iyi tarafından bakalım. Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA... :ehe

'Davut

'Davut

Üye
He antika ne olmuş yani...

İyi ki varsınız yoksa beleşe bu komediyi nasıl izleyeçeğiz :ehe Lütfen devam edin...İzlemesi çok eğlençeli oluyor...:d:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Bizim yaptığımızı yapıp Fenerbahçe'nin oynadığı Türkiye Kupası maçlarını izleyebilirsiniz. :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Zaten öyle yapıyorum...:d:

Şu duruma bakıp ne kadar Gülüyorum anlatamam...:d: Rekabet edemiyeceksiniz Çünkü siz rakibimiz değilsiniz...:d:

Galatasaray sürünürken yerlerde taraftarı ( ben taraftar demiyorumda hepsi aynı tür düşünüyor çünkü) Fenerbahçe kupa almasın diye kafayı yiyor oluyor...Almayınca buna seviniyor...Ama bi baksanız arkaya ne kadar gülünç oluyorsunuz onu görürsünüz...:d:

Yine kazanan Fenerbahçe...

Bursa belki şampiyon olacak...Sevineçeksiniz yine ama yine kendinize güldürtçeksiniz.... :ah

Mert

Mert

Üye
Bu sözlerle yenilginizi ve 28 yıllık hasretinizi ört pas etmeye çalışıyorsunuz. Ama işe yaramaz.:naughty:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
siz hiç renkli ekranda kupa gördünüzmü :D 28 senedir mi ne kupaya hasret TRABZONSPOR 3 fenerbahce 1 :ehe:kop::kop:

'Davut

'Davut

Üye
Mertim daha öncedende dedim isterse 100 yıl almasın isterse 200 yıl... Çizilen taraftar potresi ile ben uyuşmuyorum ... Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa ne şampiyonluk büyüklüğü benim için....:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

jahahahaha ölecem ya yemin ederim yeter fener kupayı al artık öldüm gülmekten yeter ya :d: biri şunlara kupa versin hahahaha :d:

Üst Alt