Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

mito1172

mito1172

Üye
mito1172 arkadaşım normalde telefonun başka bir kod ile güncellenmesi garanti dışı kalmasına sebeptir, bunu her yerde uygulamayabilirler ama garanti dışı kalıyor eğer orjinal koddan farklı oldugunu anlarlarsa telefonu garanti kapsamına almayabilirler haaa bunu bazı serrvisler uygular bazıları insaflı davranır orasını bilemem normalini söylüyoruz biz ayrıca orjinal kodu not alın demekten kastım senin söylediğinle aynı kapıya çıkıyor gereksiz gereksiz msj yazma lütfen hepimiz burda yardım için varız emeğe saygılı olun biraz
saygısızlık nerde yaptım pek anlayamadım ama gereksiz msjı silin ozaman...bende bilgi olsun diye teleefonun altında da yazıyor dedim ne saygısızlık var bunda anlamış değilim.banada kvkda çalışan arkadaşım dedi onu belirttim kodun garantiyle alakası yok dedi siz ondan daha çok biliyorsunuz sanırım buda benim için sorun değil sonuçta bende bilgi vermeye çalışıyorum bunun emeğe saygısızllıkla ne alakası var çözemedim...... gereksiz msjlarımı silebilirsiniz hiç sorun değil benim için:) buyrun tüm bilgileride siz verin bundan sonra, iyi forumlar.

vilayet

Üye
Mrb. Birşey sormak istiyorum.
Genelde tüm sayfaları okudum Gibi.
Son Olarak Mümin Yada Konuya Hakim Olan birinden v40'ın Getirdiği Yararlı vede Zararlı Olayları bi Açıklarsanız Sanırım konu özetlenmiş Olucaktır.
Getirdiği Özellikler ve iyi bulunmayan Özellikleri yazarsanız sevinirim. Şimdiden Tşk.ler ..

tulayc

Üye
Merhaba benim ekran donduğu için servise yollamıştım. versiyonu 40 yapmışlar. görünce hoşuma gitti. ama kullanırken 2 şey dikkatimi çekti
1- alarmı kurduğumda sadece erteleme düğmesi çalışıyor birtürlü durdurma düğmesi işe yaramadı
2- duduramayınca alarmı kapatmak istedim ama seçeneklerde alarmı kaptmayı bulamadım. mecburen alarmı sil vardı bende sildim.daha önceki versiyonda ertelemede durdurmada alarmı kapatmada çalışıyordu. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

mylucky_37

mylucky_37

Üye
merhaba aynı sorunu bende yaşamıştım. :)) eğer hala çözemediysen söyleyeyim, alarm çaldığında ekrandaki yeşil olan bölgeye iki parmağınla dokunacaksın. yani dokunmatik alan geniş bir bölgeyi kapsıyor alarm susturmak için. aynı olay görüntülü konuşmada ve gelen aramayı cevaplamada da geçerlidir.

:oke:

saygılar

tulayc

Üye
Teşekkürler denedim oldu. Ama bence yine tuşla kapatsak daha iyiydi, uyku sersemi zor olur. Birde sizde de alarmı kapat değilde alarmı kaldır seçeneği varmı? bu çok kötü alarmı 1 gün için kapatmak istiyorum ama kapatmak yerine kaldırmak zorunda kalıyorum. İlginize teşekkürler

erkanyilmaz80

erkanyilmaz80

Üye
arkadaşlar merhaba, v40 yüklendikten sonra ilk arama yaptığımda arama nın altında <<<<<< >>>>>> oklar çıkıyordu şimdi çıkmıyor ??? bilen ya da tekrar nasıl yapılacağından anlayan varsa yardım eder mi lütfen...teşekkürler...

onuraslan

onuraslan

Üye
GERÇEKTEN V40 GÜNcelleme güzell olmuşşş YENİSİ ÇIKARMI BUNUN ACABAA:hmmm

alpsnck

Üye
herkese hayırlı uğurlu olsun 5800 xm V50.0.005 çıktı :) bugün yükledim ve kullanmaya başladım ;)

***nicksiz***

***nicksiz***

Üye
mesaj yazarken TAM ekran QWERTY klavye vardı gitmiş :((...
ben onu kullanamadıktan sonra napiym diğer özellikleri yaa...çokta bişey değişmemiş...keşke yüklemeseydim...geri alamazmıyız?

eyup007

eyup007

Üye
mesaj yazarken TAM ekran QWERTY klavye vardı gitmiş :((...
ben onu kullanamadıktan sonra napiym diğer özellikleri yaa...çokta bişey değişmemiş...keşke yüklemeseydim...geri alamazmıyız?
arkadaşımda aynı sorundan muzdarip 5800 cılara sabır diliyorum..

ugur82

Üye
gelen aramayı cevaplamak, yada alarmı kapatmak için örn. arama geldiğinde cevapla seçeneğinin üstünde yeşil bi ışık kayıyor, parmağınızı o ışık yönünde kaydırırsanız ekranda cevaplayabiliyosunuz, aynı şekilde alarmıda o şekilde kapatabilirsiniz

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba, v40 yüklendikten sonra ilk arama yaptığımda arama nın altında <<<<<< >>>>>> oklar çıkıyordu şimdi çıkmıyor ??? bilen ya da tekrar nasıl yapılacağından anlayan varsa yardım eder mi lütfen...teşekkürler...

o oklar tuş kilidi devredeyken çıkar eğer tuş kilidi aktif değil ise gelen bir arama da o oklar çıkmaz bu v50'de de aynı şekil.

fırtzırt

Üye
arkadaslar yazılım telefonu hızlandırır ve güçlendirir önemli porgramlarını yükler

Üst Alt