mito1172
Üye
saygısızlık nerde yaptım pek anlayamadım ama gereksiz msjı silin ozaman...bende bilgi olsun diye teleefonun altında da yazıyor dedim ne saygısızlık var bunda anlamış değilim.banada kvkda çalışan arkadaşım dedi onu belirttim kodun garantiyle alakası yok dedi siz ondan daha çok biliyorsunuz sanırım buda benim için sorun değil sonuçta bende bilgi vermeye çalışıyorum bunun emeğe saygısızllıkla ne alakası var çözemedim...... gereksiz msjlarımı silebilirsiniz hiç sorun değil benim içinmito1172 arkadaşım normalde telefonun başka bir kod ile güncellenmesi garanti dışı kalmasına sebeptir, bunu her yerde uygulamayabilirler ama garanti dışı kalıyor eğer orjinal koddan farklı oldugunu anlarlarsa telefonu garanti kapsamına almayabilirler haaa bunu bazı serrvisler uygular bazıları insaflı davranır orasını bilemem normalini söylüyoruz biz ayrıca orjinal kodu not alın demekten kastım senin söylediğinle aynı kapıya çıkıyor gereksiz gereksiz msj yazma lütfen hepimiz burda yardım için varız emeğe saygılı olun biraz
buyrun tüm bilgileride siz verin bundan sonra, iyi forumlar.

(...