TPLay
Üye
Akşama adım adım hepsini hallederiz.olmazsa yeni bir firmware derlerim.Şimdilik hoşçakal.Telefonu pc suite modunda bağla ve bağlı iken kapat..Flash atma işlemi sırasında PRESS POWER ON NOW! dediğinde açma/kapama düğmesine sadece 1 defa bas.elini üzerinde tutma sadec 1 defa..
rofs3 dosyasına gelince.dosya görünmüyor ama sen aşağıdaki seçenekten CNT4 yazıyor galiba, onu ALL FİLES olarak değiştir o zaman görünür..hadi kolay gelsin.
--------------- Ekleme ---------------
Benden hızlı çıktın dostum yaw.tebrikler
Tamam dostum yeni jeton düştü.ben şimdi rehber yedeğini felan alıp karta da tele de bi tokat atayım.eminim kendine gelecektir
evet formattan sonra tel kendine geldib
Dostum yazı fontu çok güzel ama problem var.Kesikler var,türkçe karakter sorunu oluşuyor ı yerine i çıkıyor ve qwerty kalvyenin şemasını da bozuyor.mecburen orijinal fontu geri yükleyecez..sanırım E resource klasörüne direkt fonts klasörü açp kullanırsak olur.
oorijinal yazı fontunu ekledim fakat halen tam ekran qwerty klavyede bi sorun var. hani harf kutunun içinde olur ya.işte o kutucuklar yok.harfler ortalıkta başı boş dolanıyor..Böyle bir sorun sizde de var mı?

tebrikler