Yeni... Nokia 5800 v50.0.005 Modifiye Firmware v5.0 (HACKED) (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

aslantic

Üye
elinize sağlık tşk...

xlover25

Üye
kardeşim anlatıyorsan biraz detaylı anlat.. ne demek "normal flaş atar gibi" devam edin.. insanlar burdaki bazıları gibi telefon profesörü değil... bu konu ne işe yarıyo bi onu anlatmakla başlasaydın ya. 1000 tane konu var böyle

xlover25

Üye
Error reading phone init data... diyor flash atmaya çalıştığımda.sorun ne acaba bi fikri olan varmı

aynı sorunu yaşadım arkadaşlar bir çözüm söyleyin lütfen...

--------------- Ekleme ---------------

Öncelikle bu işlem zaten telefon kapalı yapıyoruz. Sontra flash butonuna basıp program searching phone deyince telefonun power tuşuna seri bir şekilde 4-5 defa basıp basıp çekiyoruz daha sonra zaten program flaşlama işine başlıyor.

gökhan dostum çok sağolasın.. sayende attım yazılımı en sonunda

^^Positive^^

Üye
Türkçe karakter sorunu var mı?

virgo2000

virgo2000

Üye
wow 10 numara oldu teşekkürler

smtcn123

Üye
Benim telefonumun yazılımı v51.006 bunu ben v50.0.005'e çevirmek istiyorum ve yapamıyorum nasıl yapıldıgını söyler misiniz?

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

POLAT8124

POLAT8124

Üye
Arkadaşlar birincisi jaf tek başına iş yapmaz 5800 driverlarını yüklemesi gerek buda pc suıt ile olur
5800 inf ve driver dosyalarını eger gerekli yerlere kopyalamaz ise telefona bağlantı yapabilirsiniz fakat modem olarak kullanamazsınız

bu sebep ile jaf veya diğer programlardan anlatılanları harfiyen uyguladığınız halde hata alıyorsanız işte sebebi 5800 gerekli yere yani sistem32 - driver - inf klasörlerine gereken dosyaları kopyalayamamasından kaynaklanmıştır

bunun sebebide çakma işletim sistemi kullanmaktan dolayıdır bunların genelinde böyle hata olabilir ki bende 5 tane hackli xp işletim sistemi mevcut her birinde aynı sorun var 5800 versiyon atmamı engelliyoır hata veriyor

iki tanede orjinal xp var bunlarda ise sorun çıkarmıyor bizzat denedim tek tek çünki 5800 versiyon atmayı internet kafede denedim olmuştu evde denediğimde olmamıştı bende araştırdım denedim ve sorun xp den kaynaklı olduğu ortaya cıktı

şimdi dosyaların eksik olldugunu neereden bilecem derseniz en kısa yolu pc suıt yükleyin ve pc suıtı acın internete bağlan ikonuna tıklayın modem olarak kullanın telefonu yanı hata verecektir işte o zaman xp çakmadır ve hatalıdır

eger 5800 modem olarak kullanabiliyorsanız ve telefondan internete baglanabiliyor iseniz xp sisteminiz sağlam demektir ki 5800 hack işleminizi yaparken sıkıntı çekmez ve hata almazsınız

tek seferde kurabilirsiniz işte olay bu uzun oldu biraz ama kusura bakmayın bilmeyenleri aydınlatmak için

ossan001

Üye
baba bu font ismi neydi ya verebilirmisiniz

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
smtcn123
Benim telefonumun yazılımı v51.006 bunu ben v50.0.005'e çevirmek istiyorum ve yapamıyorum nasıl yapıldıgını söyler misiniz?

Söylemeyiz çünkü yazılım sürümünü düşürürsen telefonun servislik olur.:nono:

efe_001

Üye
ya babacım buna koydugun fontun adı nedir ya

Üst Alt