Yeni... Nokia 5800 v50.0.005 Modifiye Firmware v5.0 (HACKED) (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

TPLay

TPLay

Üye
Telefonu pc suite modunda bağla ve bağlı iken kapat..Flash atma işlemi sırasında PRESS POWER ON NOW! dediğinde açma/kapama düğmesine sadece 1 defa bas.elini üzerinde tutma sadec 1 defa..

rofs3 dosyasına gelince.dosya görünmüyor ama sen aşağıdaki seçenekten CNT4 yazıyor galiba, onu ALL FİLES olarak değiştir o zaman görünür..hadi kolay gelsin. :)

--------------- Ekleme ---------------

Benden hızlı çıktın dostum yaw.:d: tebrikler :oke:

Tamam dostum yeni jeton düştü.ben şimdi rehber yedeğini felan alıp karta da tele de bi tokat atayım.eminim kendine gelecektir :D

evet formattan sonra tel kendine geldib:)

Dostum yazı fontu çok güzel ama problem var.Kesikler var,türkçe karakter sorunu oluşuyor ı yerine i çıkıyor ve qwerty kalvyenin şemasını da bozuyor.mecburen orijinal fontu geri yükleyecez..sanırım E resource klasörüne direkt fonts klasörü açp kullanırsak olur.

oorijinal yazı fontunu ekledim fakat halen tam ekran qwerty klavyede bi sorun var. hani harf kutunun içinde olur ya.işte o kutucuklar yok.harfler ortalıkta başı boş dolanıyor..Böyle bir sorun sizde de var mı?

Akşama adım adım hepsini hallederiz.olmazsa yeni bir firmware derlerim.Şimdilik hoşçakal.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
tel açılıp kapanıyor reset atıyor ne yapmalıyım acaba...
herşeyi dediğin gibi yaptım ama olmadı...

fatih82

fatih82

Üye
teğmen ben senin yerinde olsam orjinal versiyonu yükleyip sonra tekrar denerdim

bozic

Üye
bu resimdeki temayı bulamadım arkadaşlar Symbian Planet 5th. demiş bir arkadaş ama bulamadım google da çok aradım elnde olan varsa bana link verebilr mi ?

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
denedim biliyorum da şimdi de deneyince olmuyor son güncellemeleriyle son versiyon yüklü diyor ve yüklemiyor...

bence herkesin beğendiği şu planet 5 teması hiç güzel değil ama hack iyi ...ama dediklerinin aynısını yapmama rağmen kafası estiğinde reset atıyor...neden acaba...

mustafaaydin90

Üye
dostum önceki sayfadaki mesajımda dediğim gibi hafıza kartına format attıktan sonra veya sistem dosyalarınaı sildikten sonra tele taktıysan patches klasörü oto oluşuyor ve yamalar aktif ve auto hale geliyor.extra birşey yapmana gerek yok. sonrası telefonundan keyif almaya bak :)
birazdan yatacağım.ancak akşamdan sonra foruma girerim devam ederiz.ayrıca şimdi tekrar kontrol ettim senin istemiş olduğun ince harfli fontu yüklemişim.bir yanlışlık varsa dediğim gibi yarın akşam devam ederiz.şimdilik hoşçakal.

EKLEME : Bu arada kurulumdan sonra hard format atın ve hafıza kartınızı takın patches klasörü kendisi otomatik olarak oluşuyor ve yamalar kendiliğinden aktif olup auto özelliği kazanıyor.(hafıza kartınızı takmadan önce ya format atın ya da hafıza kartındaki tüm sistem dosyalarını silin)

1.sorun için : açma tuşuna hafifçe dokun
2.sorun için : dediğin dosyayı bulması için açılan pencerenin altında dosya türlerinden tüm dosyalar (ALL FiLES) seçeneğini seçmelisin

Telefonu pc suite modunda bağla ve bağlı iken kapat..Flash atma işlemi sırasında PRESS POWER ON NOW! dediğinde açma/kapama düğmesine sadece 1 defa bas.elini üzerinde tutma sadec 1 defa..

rofs3 dosyasına gelince.dosya görünmüyor ama sen aşağıdaki seçenekten CNT4 yazıyor galiba, onu ALL FİLES olarak değiştir o zaman görünür..hadi kolay gelsin. :)

Benden hızlı çıktın dostum yaw.:d: tebrikler :oke:

Tamam dostum yeni jeton düştü.ben şimdi rehber yedeğini felan alıp karta da tele de bi tokat atayım.eminim kendine gelecektir :D

evet formattan sonra tel kendine geldib:)

Dostum yazı fontu çok güzel ama problem var.Kesikler var,türkçe karakter sorunu oluşuyor ı yerine i çıkıyor ve qwerty kalvyenin şemasını da bozuyor.mecburen orijinal fontu geri yükleyecez..sanırım E resource klasörüne direkt fonts klasörü açp kullanırsak olur.

oorijinal yazı fontunu ekledim fakat halen tam ekran qwerty klavyede bi sorun var. hani harf kutunun içinde olur ya.işte o kutucuklar yok.harfler ortalıkta başı boş dolanıyor..Böyle bir sorun sizde de var mı?

tşkkürler arkadaşlar bide dediğiniz gibi deniycem :)

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
Aga ben telefonun yavaşlığından şikayetçiyim bide bu yenilenmiş hali çok güzel ondan hack yapmak istiyorum hack dosyaları için değil.Şimdi bir kaç sorum olcak bu NAVIFIRM ne birde bunları yaparken hafıza kartı çıkacak dime.Ben daha hiç bir telefona hack yapmadım ilk olcak.Biraz öz ve basitçe bana yapmam gerekenleri anlatırsan sevinirim şimdiden tşkler.

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

TPLay

TPLay

Üye
tel açılıp kapanıyor reset atıyor ne yapmalıyım acaba...
herşeyi dediğin gibi yaptım ama olmadı...

rompatcher'dan en alttan ikinci olan " Restart Power Btn " yamasını disable et ve auto özelliğini kapat

bu resimdeki temayı bulamadım arkadaşlar Symbian Planet 5th. demiş bir arkadaş ama bulamadım google da çok aradım elnde olan varsa bana link verebilr mi ?

Buyrun,

Kurulumsuz:
Hackli firmware içinden derledim.
Direkt olarak hafıza kartına kopyalayın üzerine yazılsın mı derse onaylayın.Teli açıp kapayın.

Sis dosyası :denemedim.aradaki farkı bilmiyorum.muhtemelemen ikon paketi olmayabilir içinde.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halim arkadaş için 2ci özel firmware,herkese tavsiye ederim.yüklemesi ilk sayfada tarif edildiği şekilde yapılacak.

yasarbas

yasarbas

Üye
tpplay arkadaşım teşekkürler uğraşların için..

atakancoskun

Üye
kardes dedıgın gıbı yaptım benım 5800 kırmızıydı ama mavı tema oldu ayrıca yazı seklım kuculmedı yardım edermısn ustam.

TPLay

TPLay

Üye
kardes dedıgın gıbı yaptım benım 5800 kırmızıydı ama mavı tema oldu ayrıca yazı seklım kuculmedı yardım edermısn ustam.
ilk sayfada anlatıldığı gibi dosyaları elle göstererek kurulum yaptıysan zaten Symbian Planet 5th teması yükleniyor.benim gönderdiğim dosyalardan çektiysen,temaların içinde strippes red var ,onu kullanabilirsin.veya öceki sayfalarda orjinal red-blue black ed. temaların olduğu link verdim.toplam 5 sayfa anlatılanlar zaten.Yazı şeklinin küçülmesi derken ? Normal fontlar var tüm firmwarelerde,tam olarak anlatmak istediğinizi anlayamadım.yazılar küçülecek diye birşey denmemiş ilk sayfadaki anlatımda.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadışım mp3 leri görmüyor kütüphaneyi yenile diyorum ama şarkılarımı görmüyor ne yapmalıyım...

tmm kendim hallettim E/Music Klasörünü Görüyormuş...

Denibo

Üye
hocam rofs3 ü seçiceğim zaman cnt ye bastıgımda jaf kapanıyor neden acaba

xp kullanıyorum

TPLay

TPLay

Üye
hocam rofs3 ü seçiceğim zaman cnt ye bastıgımda jaf kapanıyor neden acaba

xp kullanıyorum

antivirüs programınızı ve firewall kapatın.yine kapanıyorsa.bilgisayırınızda nokia pcsuit veya ovisuit kurulu değildir.driverlar eksik olabilir.

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Sunu birde V40 da anlatıldıgı gıbı resimli anlatılsaydı cok ıyı olurdu. Hergun flash atmıyozkı bır kere atıcaz. Mesela orada use ini isaretle demis , sen isaretleme demissin valla hic anlayamadım. Ama yınede saolasın

mustafaaydin90

Üye
hack işlemi çok güzel olmuşta yazı karakterlerinde mesaj yazarken falan ufak tefek hatalar var onlardanda bişey olmaz :)

aşka inat

aşka inat

Üye
arkadaşlar ben jav ile denedim ama telefon bulunamadı

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Bu arada NAVIFIRM de 5800 red yok nasıl yapcaz blue ındırsek ne olur bırsey olurmu acaba

Üst Alt