Ev ekranınıza 3 farklı simge eklemek istermisiniz ?.... buyrun ozamn.

Sponsorlu Bağlantılar

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
telefondan kaldıramıyorum lütfen yarrdımcı olurmusunuzz nereye yuklndi nası silecemm ,,,teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

6 ikonu nerden seccem yuklemiş olduğum uygulama bi yere yuklenmedii ki zaten bulsam kaldıracamm yardımcı olabilirmisin

ayarlar/uyg.yöneticisi/yüklü uygulamalar 3 extra touch icons on homescreen uygulamasını seçeneklerden kaldırabilirsin ... :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

zirk32

zirk32

Üye
çok güzel teşekkürler :D

karakartal44

karakartal44

Üye
Teşekkürler...

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
teşekkürler

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
iyi gnlerde kullanın... :oke:

muaythai

muaythai

Üye
bende niye yüklenmiyor yaa bu dahili bir bileşen filan diye saçmalıyor :S tel. hackli

BRKGNY

Üye
Kurdum tel kapadım daha acılmadı satınızla gorusun dedı format atmak zorunda kaldım

detbai

Üye
telefonu bozuyor bu

filiz1974

Üye
Ne yüklemeye çalıştıysam hep sertifika hatası verdi neden acaba bilen varmı teşekkürler

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
Ne yüklemeye çalıştıysam hep sertifika hatası verdi neden acaba bilen varmı teşekkürler

telefonunuzu hacklemeniz lazm onun için hata vermiştir sitede bununla ilgili birçok ayrıntılı konu var araştırıp yapabilrsiniz olmadı yardımcı olurum bn...:oke:

nokian96

nokian96

Üye
ya bunun 6 iconlu olanı nı nerden bulabiliriz birde o orange özelliğini nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusunuz...

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
nasıl sertıfıkalıcaz

bRkxq93

bRkxq93

Üye
Canım arkadaşım neden siz sertifikalayıp koymuyorsunuz bu programları.

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

srsri

srsri

Üye
teşekkürler

By_Auafina

By_Auafina

Üye
Canım arkadaşım neden siz sertifikalayıp koymuyorsunuz bu programları.
Arkadaşım programı nasıl sertifikalasın sen kendi imeine ait sertifika ile sertifikalandırıp kuracaksın

yasin054

yasin054

Üye
Ben de bu programı kurdum arkadaşlar .Fakat 3 ikon kurulunca onun bir alt tarafı boş olarak duruyor yani o işi bozuyor pek hoş görünmüyor.3 ikon kurulunca alt satır boş kalmayıp da orayada ikon koyulsa daha kullanışlşı bir program olur.

Üst Alt