Ev ekranınıza 3 farklı simge eklemek istermisiniz ?.... buyrun ozamn.

Sponsorlu Bağlantılar

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bu programı kurdum arkadaşlar .Fakat 3 ikon kurulunca onun bir alt tarafı boş olarak duruyor yani o işi bozuyor pek hoş görünmüyor.3 ikon kurulunca alt satır boş kalmayıp da orayada ikon koyulsa daha kullanışlşı bir program olur.

evet haklısın ama ne yapalm program oyle inş. yakında daha iyisini yaparlar :nono::yuru

Necmati

Necmati

Üye
edenicez baklaım :d

isoo_tr

Üye
...

kaptanblack

kaptanblack

Üye
teşekkürler çok güzel bir uygulama gerçekten.

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşm msn adresini ekledim sen bana imei adresini ver bn kendi hesabımdan snn imeinide sertifikalandırayım ok.?

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
teşekkürler...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Teşekkürler

qasim2011

Üye
merhabaa fecii bi problemli program yaa bu lutfen yardimci olurmusunuz? Problemim shu probrami yukledim,beyenmedim silmek istiyorum icon bulamadim,gitdim ayarlardan sildim,ayarlardaki gitdi silindi,fakat yeniden menuye dondugumde ayni manzara ekrandan itmedi kala kaldi ne yapcam yardim edermisiniz formatlamak istemiyorm lutfeen

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
merhabaa fecii bi problemli program yaa bu lutfen yardimci olurmusunuz? Problemim shu probrami yukledim,beyenmedim silmek istiyorum icon bulamadim,gitdim ayarlardan sildim,ayarlardaki gitdi silindi,fakat yeniden menuye dondugumde ayni manzara ekrandan itmedi kala kaldi ne yapcam yardim edermisiniz formatlamak istemiyorm lutfeen

formatlamaya gerek yok.siz şimdi programı uygulama yöneticisinden sildiyseniz telefonu kapatıp açınca o iconları görmeyeceksiniz bu kadar basit bunu uygulayın...:oke:

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
Arkadaslar kesinlikle yüüüüüklemeyiiiiiinnnnnn yüklerseniz tele hard format atmak zorunda kalırsınız benden söylemesi

Albertini_

Üye
gerçekten 5800 denendi işe yarıyor teşekkürler

murat kalkar

Üye
teşekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkrler :)

gecemavisi02

Üye
nasıl sertifikalıyacağız??????

cd99

Üye
ellerine saglık

Saidyarar

Üye
arkadaşlr bu sertfkayın meselesi nedir bu yüzden kç zmdır rar vb prgram bile atamadım.yok sertika uyumsuz,yok sertfka yntcnize başvurun yok sertfka uyumlu degl felan filan bu nedir yardmcı olack risi var mı? Özeldende yardım alabilirim burdanda ...

^^Positive^^

Üye
böyle birkaç programım daha var bu da güzelmiş teşekkürler....

madalimert

madalimert

Üye
Teşekkürler...

Üst Alt