Ev ekranınıza 3 farklı simge eklemek istermisiniz ?.... buyrun ozamn.

Sponsorlu Bağlantılar

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
Ev ekranınıza 3 farklı simge eklemek istermisiniz ?.... buyrun ozamn.

işte

açıklama:Sertifikalayın ==> yükleyin ==> yeniden başlatın ==> işte yeni arayüz karşınızda...:oke:

Bir TEŞEKKÜRÜ çok görmeyelim lütfen...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: matrex, sanalcrazy, karavezir ve 113 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

draw1907

draw1907

Üye
ne işe yarar yani:)

Εthnic

Εthnic

Üye
evet gerçekten oldu ev ekranina uç yeni simge eklendi fakat hamit arkadas konuda acmadıgına gore haberi yok; ayarlar/ ev ekranı /ev ekrani temasi /orange secenegi ekleniyor. Ve bu secenegi secince ev ekrani bambaska oluyor...

--------------- Ekleme ---------------

birde bu aralar boyutu cok kucuk olmasina ragmen (misal 1 2 kb) telefonun temel ayarlarini acayip sekilde degistiren uygulamalar cikmaya basladi ornegin kinetic scrolling hizlandima, kamera netlesirme ve bunun gibi... bir ara symbian acik kod uygulamasina gidiyor diye bisey okumustum bu bundanmi kaynaklaniyor acaba..?

sado826

sado826

Üye
bende öle birşey olmadı dedigin yerde o çıkmadı zivistan

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Dostum budur harika..Resmen n97 ev ekranı gibi oldu:D

Teşekkürlerimle!

fatih82

fatih82

Üye
eyvallah saol kardeş

Εthnic

Εthnic

Üye

valla telefona baska herhangi birsey yukledigimi sanmiyorum bende aynen soyledigim gibi oldu. birde yukledikten sonra tlfnu kapatip actinmi..?

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşlar iyi günlerde kullanınn :oke:

telefonu kapatıp açtıktan sonra denemelisin... yani illaki olması lazım bukadar kişide oluyo! :oke:

evet gerçekten oldu ev ekranina uç yeni simge eklendi fakat hamit arkadas konuda acmadıgına gore haberi yok; ayarlar/ ev ekranı /ev ekrani temasi /orange secenegi ekleniyor. Ve bu secenegi secince ev ekrani bambaska oluyor...

birde bu aralar boyutu cok kucuk olmasina ragmen (misal 1 2 kb) telefonun temel ayarlarini acayip sekilde degistiren uygulamalar cikmaya basladi ornegin kinetic scrolling hizlandima, kamera netlesirme ve bunun gibi... bir ara symbian acik kod uygulamasina gidiyor diye bisey okumustum bu bundanmi kaynaklaniyor acaba..?

evet ben bilmiyordum inceleycek fırsat olmadı yinde hatırlattığın için teşkkrler... :oke:

Εthnic

Εthnic

Üye

DUZELTME arkadaslar programla uc yeni simge ekleniyor fakat telefon resimde gosterdigim gibi olmuyor.. sabah kardesim benden habersiz telefona proram atmis velet. bende bu ozellik bu program ile geldi zannettim. kisacasi yaramaz kardesimin azizligine ugradim. basta halit arkadasim olmak uzere butun maxicep.com uyelerinden bu dikkatsiz davranisim yuzunden ozur diliyor hepinizin affina siginiyorum...

soket43

soket43

Üye
    Konu Sahibi

DUZELTME arkadaslar programla uc yeni simge ekleniyor fakat telefon resimde gosterdigim gibi olmuyor.. sabah kardesim benden habersiz telefona proram atmis velet. bende bu ozellik bu program ile geldi zannettim. kisacasi yaramaz kardesimin azizligine ugradim. basta halit arkadasim olmak uzere butun maxicep.com uyelerinden bu dikkatsiz davranisim yuzunden ozur diliyor hepinizin affina siginiyorum...

hiç önemli değil :d: ya bende arıyorum arıyorum bulamadım orange orange bitürlü bulamadım neyse:evet:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar ev ekranı olarak 6 icon varya onu kullanın hem alttaki boşluklarada uygulama eklemiş olursunuz boş kalmaz ;)

toligargala

toligargala

Üye
YanlıZ ekranı küçüttü üste kaydı simgeler

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

ceahun

ceahun

Üye
6 iconu kullanırken telefon no çevirmek için numaratörü nasıl açıyoruz?

tibet53

Üye
Dostum denedim , pek sevemedim. Telden programı kaldırdığımda tel acılmıyor. hafıza kartını cıkarıp teli acabiliyorum ancak. hafıza kartını taktıgmda tel acılmıyor. Nasıl sorunsuz kalkıyor bu? Lutfen acil yardım...

drmmr14

Üye
teşekkürler

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
teşekkürler

-na-ru-to-

Üye
telefondan kaldıramıyorum lütfen yarrdımcı olurmusunuzz nereye yuklndi nası silecemm ,,,teşekkürler

6 ikonu nerden seccem yuklemiş olduğum uygulama bi yere yuklenmedii ki zaten bulsam kaldıracamm yardımcı olabilirmisin

Üst Alt