5800 xm SKYFİRE destek ltfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm SKYFİRE destek ltfen..
mrb arkadaslar..
1 hafta önce 5800xm aldım v 50,0,005 yüklü,vtap yukledim fakat facebookdaki videoları izleyemiyorum skyfire çözüm diye okudum 1-2 konuda indirmeye calıstım v1,5 türkçeyi falan fakat sertifika sorunu verdi 1 sene önceye aldıgım tarifi gene olmadı..
yardım ederseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: utkuertekin2002

celibar

celibar

Üye
Sertifikasız skyfire yüklemek için programı sertifikalandırmalısın.önce opda'dan sertifika alacan.sonra singsis binpda ile programı sertifikalandırmalısın.daha detaylı bilgi için os9.4 uygulamaları hack. Modifikasyon konusuna bakabilirsin.

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikasız skyfire yüklemek için programı sertifikalandırmalısın.önce opda'dan sertifika alacan.sonra singsis binpda ile programı sertifikalandırmalısın.daha detaylı bilgi için os9.4 uygulamaları hack. Modifikasyon konusuna bakabilirsin.
telefonun garantisine bişey oluyormu peki?

celibar

celibar

Üye
program sertifikalayıp kurmak garantiyi etkilemez.fakat telefonu hacklemek garantiyi etkileyebilir.

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
hala yukleyemedim :/

Şehriyar

Şehriyar

Üye
get.skyfire.com dan touchscreen phones olan seçeneğe tıkla indir sertifika istemez zaten signeddir son sürümü yüklersin.

bran_63

Üye
ya indirdikten sonra nasıl oluyo...yani telefa komplemi atacaz...yoksa bi tekniği warmı

yunus145

Üye
aynı soruyu bende soruyorum sonrası asıl olacak :S:S: indirdik ama telefona kuramıyoruz:S

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
artık sky fire çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt