Numara Taşıma Hakkında Bir Kaç sorum Var

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Numara Taşıma Hakkında Bir Kaç sorum Var
Arkadaşlar ben 2.5 AY kadar önce VOdafone geçtim.Bulundugum beldeye Turkcell 3G gelmiş.Hattım yeni değil 3 yıllık bir hattım taşımıştım geçiş işlemi yapılır mı?

2. soum ise biraz ilginç.Numaram Turkcell 0537 li.Bu hattı taşımıştım Vodafone .şimdi tekrar geçmek istediğimde bana hattın zaten Turkcell miş diye bana yeni hat vermedi Adanaki bayi bana bin dereden su getittriyor eski hattının sim kart yedeğini çıkartacagız diye 10 TL gibi bir ücret talep ettiler:@.Ancak İstanbulda Kız arkadaşım numarasını tekrar Turkcell e taşıdıgında ona yeni hat vermişler.Eski sim kart kırık ne yapabilirim?Turkcell in bu tavrı beni üzdü bunyesindeki bayiler ilden ile farklı mı davranıyor?

xxman_058

xxman_058

Üye
1. sorunun cevabı 2.5 ay geçti diyorsun bir ihtimal taşınır taşınmayada bilirde

2. sorunun cevabı ben sayısız numara taşışım yeni sim kaet verdiler ücret talep etmediler. Eğer hala talep ederlerse müşteri hizmetlerine başvurun ilgili bayiyi hemen uyarırlar benimde başımdan geçti böyle olay

Hattımı vodafone taşımıştım hat taşındı ama vodafone kayıtlı numara yok diyor herangi bir bayiye gittim nereden taşıdıysanız oraya sorun dediler bende müşteri hizmetlerini aradım stemde bulundum bayinin ismini cismini adresini verdim uyarmışlar şimdi o bayi süt dökmüş kedi gibi oldular kolay gele

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
arkadaşım sana sim kart verilmemesiniin turkcell le hiç bir bağlantısı yok tamamen bayinin sana yapmış olduğu bir hata

numara taşımada her hangi bir sınır yok istediğiniz zaman istediğiniz operatöre geçebilirsiniz:oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Numara taşımada bir haber çıkmıştı sınır 90 gün olacak diye ama pek uyguladığını ve bir kısıt uygulandığına şahit olmadım şimdiye kadar.
2. soruna gelecek olursak taşınan numaran ile taşıma yapacağın operatörle bağlantılı hiç bir işlem olmadığı için eski sim kartına gerek yoktur. taşıma yapacağın operatör zaten sana yeni bir sim kart vereceği için herhangi bir ücret de talep edemez. farklı bir bayiiden işlemini yap bu bayinin ana bayi olmasına da dikkat et.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşımada bir haber çıkmıştı sınır 90 gün olacak diye ama pek uyguladığını ve bir kısıt uygulandığına şahit olmadım şimdiye kadar.
2. soruna gelecek olursak taşınan numaran ile taşıma yapacağın operatörle bağlantılı hiç bir işlem olmadığı için eski sim kartına gerek yoktur. taşıma yapacağın operatör zaten sana yeni bir sim kart vereceği için herhangi bir ücret de talep edemez. farklı bir bayiiden işlemini yap bu bayinin ana bayi olmasına da dikkat et.
zaten merkez bayii idi burdaki.İlginiz için teşekkür ederim sağolun arkadaşlar.Mail attım cevap beklıyorum turkcell den

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
90 gün olan sınır sadece yeni tesis hatlarda yani sıfır alınan hatlarda

normalde müşteri turkcell den vodafone veya aveaya geçiş yapmışsa turkcell e geri geldiğinde eski hattını kullanabilir
aynı zamanda eski hattı kayıp veya bozuksa numara taşıma yaptığı bayiye bunu belirse kişiye yeni sim kart verilir:oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
90 gün olan sınır sadece yeni tesis hatlarda yani sıfır alınan hatlarda

normalde müşteri turkcell den vodafone veya aveaya geçiş yapmışsa turkcell e geri geldiğinde eski hattını kullanabilir
aynı zamanda eski hattı kayıp veya bozuksa numara taşıma yaptığı bayiye bunu belirse kişiye yeni sim kart verilir:oke:
işte sorunda burda başlıyor yeni hat karşılığında benden 10-15 TL civaarı ücret talep ettiler.Ve bunu yapanda kıyı köşe bir yer değil Turkcell merkez bayii idi.Bunun için Turkcell e mail attım cevap bekliyorum.Pazartesi tekrar bir yere gideceğim bakalım ne oalcak

frmgsm

frmgsm

Üye
işte sorunda burda başlıyor yeni hat karşılığında benden 10-15 TL civaarı ücret talep ettiler.Ve bunu yapanda kıyı köşe bir yer değil Turkcell merkez bayii idi.Bunun için Turkcell e mail attım cevap bekliyorum.Pazartesi tekrar bir yere gideceğim bakalım ne oalcak
turkcell merkez bayi dediğiniz mavi nokta mı yoksa TİM yani turkcell iletişim merkezi mi?

Tim ise böyle birşeyin olması imkansız....Siz numara taşıma yaptğınız yerden ücretsiz SIM KART alabilirsiniz..Eğer işelm yaptırdığınız yer bayi ise eski sım kart numaranızı sorar,ve elinde esnek kart dediğimiz kartlardan yok ise size bu konuda sorun çıkarırlar kafalarınca...Önce hattı taşırlar devamında sım kart değişikliği yaparlar..Yani hertürlü haklısınız...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
frmgsm az önce müşteri hizmetleri aradı beni tekrar turkcell e geçtiğinde eski sim kartımı kullanmam gerektiğini bu hat kayıp kırık v.s ise yenisini çıkartmak için 8.5 tl ücreti oldugunu soyledi.Bende her yerde uygulamanız farklı mı istanbuldakilere yeni hat veriyorlar dedim hattını tasıdıgında bilemiyorum istanbuldakı bayiyi ama normali bu dediler.Yani ücret istiyorlar ne karışık iş bu ya off turkcell tek kuralın varsa oda bana mı işler?:hmmm

frmgsm

frmgsm

Üye
frmgsm az önce müşteri hizmetleri aradı beni tekrar turkcell e geçtiğinde eski sim kartımı kullanmam gerektiğini bu hat kayıp kırık v.s ise yenisini çıkartmak için 8.5 tl ücreti oldugunu soyledi.Bende her yerde uygulamanız farklı mı istanbuldakilere yeni hat veriyorlar dedim hattını tasıdıgında bilemiyorum istanbuldakı bayiyi ama normali bu dediler.Yani ücret istiyorlar ne karışık iş bu ya off turkcell tek kuralın varsa oda bana mı işler?:hmmm

müşteri hizmetleri sizi aradığında sanırım numara taşıma işlemi başlamıştı,yani çoktan başvuruda bulunmuştunuz..Bu yüzden böyle demişlerdir...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
yok herhangi bir başvuruda bulunmadım daha numara taşıma işlemi için

--------------- Ekleme ---------------

Neyse Bugun Eski iptal olan hattımın açılması için bayiye gittim dedim eğer yeni bir hat verecekseniz taşırım ancak diye.Hallederiz dediler verdiler hattımı:D
ama iptal olan hattı kurtarmak için 15 tl ücret aldılar kurtaramazlarsa kavga var onlarla:ehe

Üst Alt