rezilliğe bir bakın arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
rezilliğe bir bakın arkadaşlar
3-4 gün önce 0537 li numaramı vodafondan Turkcell e tekrar taşıdım bugun taşıma işlemi gerçekleşti.Ancak gelin gorun kı bayinin verdiği sim kartta şebeke yok"sim kart kaydı yapılamadı"dıye uyarı alıyorum.Taşıttıgım yere gittim onca yol tepip orda da tadilat var kapalı yani.Tekrar eve dondum müşteri hizmetlerini aradım"Burdan yapılabilecek bişi yok şuan numara taşıma işlemi gerçekleşmiş sorun yok dıyorlar başka bayiye gidin diyorlar"yani numara açık ama bayinin bana verdiği sim karta değilde başka bir sim karta hat açılmış.Üşenmeden başka bayiye gittim.Yedek sim kart çıkartırız oyle hallederiz 8.5 tl ücret istiyorlar.Şİmdi arkadaşlar

Bana yanlış sim kart veren bayiye mi?
Yoksa çözüm üretmeyen(halbuki bir arkadaşım kendi üzerine kayıtlı sim kartı başka bir turkcell sim kartta taşıttırmıştı normalde bu işlem olmuyor )insiyatif kullanmayan turkcelle mi
Yoksa yeni sim kart için benden 8.5 TL ücret isteyenlere mi?

HANGİSİNE KÜFÜR EDEYİM SİZ SOYLEYİN

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hep sizi buluyor bu olaylar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
ilo53

ilo53

Üye
bayı suclu bence adamlar sana cozum uretmeye calısıyo tasıdıgın bayı suclu

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
8.5 tl vererek yedek yeni sim kartı çıakrttıp.Kısa günün zararı 8.5 TL ALLAH DAHA BUYUK MADDİ MANEVİ ZARAR VERMESİN ne diyeyim

pegasus7

pegasus7

Üye
Haklı yere haksız bir suçlama söz konusu ise üyeliğimi iptal etseniz daha iyi olurdu?
Bu nedenle tarafımdan açmış olduğum tüm konu ve mesajları editliyorum.
Yönetimden de ricam üyeliğimi iptal edin lütfen...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
hayır, bulunduğun şehirde varsa bir Turkcell Ekstra Merkezi'ne gidip, elinde varsa aldığın kartın slip'i, fiş'i ya da herhangi bir dökümanı oradan müşteri temsilcisine durumu adam akıllı izah edip kartımda şu şu sorunlar var bunun nasıl bir müşteri anlayışıdır diyecek ve onlar bunu paşa paşa yerine getirip sana gerekn kartı yeniden ücretsiz vereceklerdir.

Sakın ola ki bir akıllı ben varım para vereyim başım ağırmasın diyorsan buyur hakkını yedir ve para ver ve sen gibilerin daha çok hakkı yenir. Ben senin yanında olacaktım varya bakalım nasıl para istiyorlarmış görürlerdi...

Ama dediğim şekilde hakkını ara bu tamamen haksızlık ve buna göz yumma

1. burda Turkcell extra yani(tim) yok haliyle fiş belge vs de yok.Hep ikinci türlü alt bayiler.Gidip diyeceği şey şu "Hısım yapılacak bişi yok sorun onlardna kaynaklanıyor v.s v.s "diyip oyala babam oyala!

2- numara taşıma işlemini yaptırdıgım yer tadilattaydı.Kimbilir ne zaman tekrar açarlar dükkanı...Tim olmadıgı için diğer türlü bayiler "banane"diyor.Kaldıkı numara taşıma işleminde bayilerin Ali cengizlerini bir bir anlattım ama tınlamadı Turkcell

3- turkcell in başka bayisine gittiğimde bana yapabileceklerini bu oldugunu soylediler.Yapabileceğim o an için iki seçenek vardı.Numarayı AVEA Taşımak.Ama bir an düşündüm Avea ya geçeceğime 8.5 TL verir Avea ya bulaşmaktansa Turkcell kullanırım daha iyi!

4-Müşteri hizmetlerini aradım fırçayıda attım ama çözüm bu dediler

5.şu bayi bir açılsında söyleyecegım tabiki.Ama 8.5 TL gitti ister cam ister çerceve kır gene alamazsın merak etme

6 ve bana göre asıl boyun eğme sebebim.Bu devlette hukuk ararsan hukuksuzluğa düşersin.Bu devlete zerre kadar güvenim olmadıgı için hukuksal alanda hiç bişiye girişmeyip paşa paşa yedire yedire verdik 8.5 TL.Devletin tüketici mahkemeleri ne zamandır tüketici yararına karar alıyor? en son gizli zama ne gibi engel koydularHaaa çıkartırmıyım ALLAH elime fırsat vermesin ne diyeyim.Fena çıkartırım hemde.olmadı cam çerceve iner gene çıkartırım ama devletin mahkemelrine zerre akdar güvenim yok ne yalan söylüyeyim!

ismail_23

Üye
aynı sorunu ben avea da yasadım müşteri hizmelerine mail gönderdim ertesi sabah beni aadılar 15 dakika içinde müşteri hizmeleri telefondan beri o karta yukledi numarayı sende bi mail gönder yada ara bosuna paranı ziyan etme

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oncelikle sanada geçmiş olsun.Ancak yazıyı tam okumamıssın.Müşteri hizmetlerini aradım melike adında biri çıktı anlat babam anlat.Yok illaki bayiden halledeceklermişte biz burdan halledemezmişiz.Tim olsa gorurdum ben.Kırsal kesimde işler şehirdeki gibi donmuyor ne yazıkki.20 binlik ilçede unutun hukuk kurallarını.Yoksa merak etme 8.5 TL çöpe atacak kadar zengin değildim mecburluktan

labrodorit

Üye
Ellerine düştükten sonra kaçmak çok zor.Kolay gelsin

hdr...

hdr...

Üye
aynı şey banada oldu yanlş sim kart vermişlerdi 2 hafta uğraştım telm kapalı kaldı hatta bu yüzden kız arkadaşımla tartışıp ayrılmıştık.ama sonra barıştık :D

ismail_23

Üye
Mesajını iyi okudum hatta şimdi tekrar okudum acaba yanlışmı okudum diye :) Benim olayımda da numara başka karta yüklenmiş avea bayisine gittim para istediler müsteri hizmeleri sana dediğinin aynısın banada dedi sonra bende mail gönderdim numaramı başka oparatöre tasıyacağım siz şöylesiniz böylesiniz diye ertesi sabah beni aradılar hattı çıkarttım arkasındaki numaraları söyledim tamam numaranız o hatta yüklendi dediler taktım kullanmaya başladım avea bunu yaptıysa turkcell hayli hayli yapar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Hımm yani erken pes ettik.Ben o müşteri hzimetlerine sorarım o zaman.Beni neden perişan ettiniz diye.Yok yani bir kerede olur deseler kolaylık yapsalar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Hayattada böyleyim daha neler neler var bende çünkü adım HAKAN BUĞRA
Sanırım paşa paşa 8.5 TL ödeyip yedek sim kart çıkartacagım başka çözüm yok

hattını geri taşı sana yanlış hat veren cezasını çeksin daha sonra sana hat verecek bir bayiden turkcell e geri geç :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
hattını geri taşı sana yanlış hat veren cezasını çeksin daha sonra sana hat verecek bir bayiden turkcell e geri geç :)

işte sorunda tam burda.Geçiş işleminde "efendim zaten ahttınız Turkcell imiş"deyip yeni hat vermiyorlar müşteri hizmetlerini aradıgımda da bunu teyit ediyorlar.yeterki para gelsin varya 8.5 TL gittim verdim anında cuk açtılar.Acaba ne kadar ugrasırdım merak edıyorum.Müşteri hizmetleriyle kavgaya tutussam bana pahalıya patlar telefon faturası alıp başını gider.Neyse yeni hatla sorunu çözdük şuan Turkcell iyim

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yakın olsa ben yapardım mnt işlemini ama :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
düşünmeniz yeterli teşekkür ederim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...