PC Oyunlarını telefonda oynamak

Sponsorlu Bağlantılar

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
PC Oyunlarını telefonda oynamak
Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorum var Quake gibi oyunları telefonda (kendi cd si ile) oynayabildiğimize göre daha bir çok Pc oyununu telefonda oynayabiliriz gibi geldi. Konu hakkında fikri olan arkadaşlar var mı? Az çok zamanında programlamalarla falan uğraşmıştım fakat şu an nasıl bir şey yapılabilir bulamadım :D mesela heroes 3 gibi strateji oyunlarını dokunmatik ekranımızda oynasak nasıl olur :D Var mıdır bunun bir yolu?

• Beğen
Tepkiler: ersantaran ve sefaköykartalte

ömer_21

Üye
sanmıyorum arkadaş

ve78el

ve78el

Üye
senin dediğin oyun olmaz arkadaş ama bu oyunun mobil versiyonu olarak benzeri olabilir bunu bence gamelofta falan soleee:D

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
:D valla yapmaya çalışan birileri varmış Heroes 3 için 5800 a olur mu daha bilmiyorum denemedim
bu linki paylaşsam sorun olmaz diye düşündüm

düzeltme:5800 da denenmiş fakat çalışmamıştır hem küçük ekran oldu hem de dokunmatik uyumlu değil sanırsam. Fakat sitede n95 vb telefonlar için çalıştığı söyleniyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
:D valla yapmaya çalışan birileri varmış Heroes 3 için 5800 a olur mu daha bilmiyorum denemedim
bu linki paylaşsam sorun olmaz diye düşündüm

düzeltme:5800 da denenmiş fakat çalışmamıştır hem küçük ekran oldu hem de dokunmatik uyumlu değil sanırsam. Fakat sitede n95 vb telefonlar için çalıştığı söyleniyor.

dokunmatik olmayıversin.dokunmatikler desteklemio normal oyunları sanmayın....:aha:.virtual keyboard la dokunmatik olmayan herşeyi açarsının 5800 için virtual keyboard 9.1

link:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...lardaki-tus-takimi-sorunu-cozuldu-406102.html

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone alın :ehe

ßy Berk

ßy Berk

Üye
jar emülatör var java oyunları için ;)

Üst Alt