Nokia 5800 XM FM Transmitter

Sponsorlu Bağlantılar

Kutluk_Han

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM FM Transmitter
Bir arkadasim bahsetmisti telefondan arabanin radyosu kontrol edi_iyor diye, bu programla mümkün mü yoksa donanimsal mi bilmiyorum. Donanimsal oldugunu düsünüyorum ama belki radyo dalgalarina girilebilme imkani vardir. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa 5800 ile arabanin radyosunda yayin yapabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: spartakus0606, ziyaacat ve emmo79

XleventX

XleventX

Üye
Bir arkadasim bahsetmisti telefondan arabanin radyosu kontrol edi_iyor diye, bu programla mümkün mü yoksa donanimsal mi bilmiyorum. Donanimsal oldugunu düsünüyorum ama belki radyo dalgalarina girilebilme imkani vardir. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa 5800 ile arabanin radyosunda yayin yapabilir miyim?
malesef donanımsal bir özellik fm vericisi olması gerekiyo telefonda mesela örnek N79 incele göreceksin

--------------- Ekleme ---------------

zaten randuman vermiyor eğer teyp in kasetli ise kablolu kasetlerden al telefona direk tak öle kullan ben öle kullanıyorum hem stero ,ve çok kaliteli ses veriyor fm vericiler cızırtı yapıyor ve mono çalıyor yada teyp inde aux girişi varsa oradan 2 tarafı 3.5 mm girişli kablo ile bağla sorunsuz ve rahat kullanırsın

AlpReis

AlpReis

Üye
malesef donanımsal bir özellik fm vericisi olması gerekiyo telefonda mesela örnek N79 incele göreceksin

zaten randuman vermiyor eğer teyp in kasetli ise kablolu kasetlerden al telefona direk tak öle kullan ben öle kullanıyorum hem stero ,ve çok kaliteli ses veriyor fm vericiler cızırtı yapıyor ve mono çalıyor yada teyp inde aux girişi varsa oradan 2 tarafı 3.5 mm girişli kablo ile bağla sorunsuz ve rahat kullanırsın

Aynen, bende bir kaset aldım, telefonun 3.5 jakına bağladım olay tamam

jeki01

jeki01

Üye
selam
N79 da kullanıyorum güzel bir özellik ama bazen boş radyo kanalı bulmak uğraştırıyor.
Ama sonuç olarak iyi bir özellik.

rıdvanzeybek

rıdvanzeybek

Üye
saol da diğer telefonlara neden yüklenmiyor

erhan2121212121

Üye
bulun bu programı sonra da yayınlayın gerçek yen süper bir şey bunu kullanmak

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen süper bişi olur

Dark Magic

Üye
mittir et abi yaa
pardon mitter
pardon pardon transmitter :D

imotephcadi

imotephcadi

Üye
arkadaşlar 5800da donanımsal özelliğin olması lazım ama yok malesef yani programla olacak iş değil :)

byorjinal

byorjinal

Üye
aynen ben aux tan kullanıyorum super ses kalitesi var

chatin xx

Üye

n79 kullanıcısı olarak fm vericinin tam stereo ve gayet kaliteli olduğunu belirtmek istedim

asc3

Üye
direk aux çıkışından bağlamayı deneyin. FM verici özelliği heryerde kullanmak münkün olmuyor özellikle büyükşehirlerde sorun çıkartıyor buyüzden aux girişi olan bir müzik çalarınız varsa kesinlikle bunun kullanın müzik kalitesi harika : )

Takipçi Satın Al

Üst Alt