TomTom Navigator 7.910.9185 sd card hazir 2009 map birlikte

Sponsorlu Bağlantılar

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
linkler hepsi yenilendi

locoste88

Üye
ya usta en unu yukledım ama harıta etkınlestırme kodu ıstıyo yukleme yarım kladı ne yapıcam nerden bulcam bu kodu bı bılgınız varmı cok sagolun

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
2 . yada ucuncu sayfada nasil yapilir diye etkinlestirme kodu fotolu gosterdim kardes

atoprak7

Üye
tskler arkadasim insallah olur n97

sersanem

Üye
arkadaşlar elimde lg gm735 marka pda var ama buna igo 8 yükledim ama bağlanamıyorum gps sinyali bulmuyor bildiğim kadarıyla bu tlfonda entegre gps alıcısı var prblem neden kaynaklanıyor olabilir önerileriniz varmı acaba ? tomtomuda yukardaki linkten indiriyorum deneyeceğim bakalım o bulabilecekmi paylaşanlara tşk ederim

teknikster

Üye
pda icindir

arkadaslar sd kartinizi pcnize takin exe yi calistirin o kursun size sadece tiklamak kalsin bide haritalari yuklemek

kendi sunumumdur dosyalar koduzdir premium sunum alinti degildir

program arti turkiye haritasi en gunceli arti ilac icinde

rapidshare

hotfile

kurulum

indirdiginiz dosyanin icinde cab uzantili dosyayi cihaziniza atiyosunuz sora cihazinizdan kuruluma geciyorsunuz cab dosyasi ile
paylaşımınızdan dolayı size teşekür ederim...
bende q2 xda orbit2 var sd card içinde calıştırıyorum ama yükleme hatası veriyor... neden yapar.

isfendiyar1

Üye
harita etkinleştirme kodunun nasıl girileceğini tarif eder misin.
cihazım HP 614c businness navigator

aym82

aym82

Üye
arkadaslar ben bunu kurdum fakat gpsi tanitamadim lg gm735 onun
disinda herseyi gayet guzel bana yardimci olursaniz sevinirim.
not:google mapta gayet iyi calisiyordu bu programa gpsi tanitamadim

salihk67

Üye
arkadaşım ben aylardır bununla uğraşıyorum .bende hp ipaq rx 5940 var bunda tomtom 6 yüklü ve haritalar yabancı.bu cihazı türkiyede kullanmak istiyorum ve aylardır çözüm bulamadım bana yardımcı olusan çok ama çok sevinirim... rica ediyorum şimdiden teşekkürler...

sheepskin

Üye
n97 miniye olur mi?

salihk67

Üye
arkadaşım birsey rica ettik hiçkimsenin umrunda değil.benim bildiğim forum siteleri paylasım içindir ama ben bi istekte bulundum bir allahın kulu yardımcı olmadı forumdaki birkaç seyi denedim ama olmadı gps bulunamıyor diyor .biri yardım ederse gercekten cok sevinirim simdiden allah razı olsun inşallah insaflı biri çıkar...

coreeye

Üye
exe dosyası yok ki bunların icinde ben mi bulamıorm :S
setup dosyaları xml uzantılı hep

SIRINBABA66

Üye
Merhaba forumda bu indiriğimiz dosyayı tam olarak nasıl kurcagımızı anlatıcak bırı yok mu ?
i900 kurdum ama harita yok diyor ? nereye kopyalayacagız bu dosyaları nasıl kırcaz ?
Help me ?

salihk67

Üye
Arkadasım konuyu acıyosun arkasından takip etmiyosun sana rica ediyorum yardımcı ol diye oralı değilsin bu nasıl forum anlamadım kardeş en azından cvp yazda bizde bilelim ne yapacağımızı...

bayrampasa93

Üye
sadece fransa yi nasil yukleyebiliriz merci

mbbahadirli

Üye
paylaşım için teşekkürler, windows 6,5 işletim sistemine kurduğum zaman bluetooth hatası veriyor, bu hatayla karşılaşan çözüm yolu önerebilecek birileri var mıdır acaba???

Teşekkürler.....

meister.0053

Üye
TomTom Navigator 7.910.9185 sd card hazir 2009 map birlikte bbu paylasımdakı exe dosyasını bulamıyorum yardım edersenız sevınırım kolay gelsn

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler ...

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler...

ayanikola

ayanikola

Üye
arkadaşım birsey rica ettik hiçkimsenin umrunda değil.benim bildiğim forum siteleri paylasım içindir ama ben bi istekte bulundum bir allahın kulu yardımcı olmadı forumdaki birkaç seyi denedim ama olmadı gps bulunamıyor diyor .biri yardım ederse gercekten cok sevinirim simdiden allah razı olsun inşallah insaflı biri çıkar...

Sağ alttaki gps sinyal göstergesini aç. açılan pencerede 0 uydu yazan yeri açtığında sol alttan yapılandır seç diğer bluetooth gps alıcısını seç, com 5 portunu tıkla ve bekle ayarlayıp aramaya başlayacaktır

--------------- Ekleme ---------------

Ses dosyası yok bunun içinde biri paylaşabilirmi lütfen

emreerisen

Üye
dosya trojenli