TomTom Navigator 7.910.9185 sd card hazir 2009 map birlikte

Sponsorlu Bağlantılar

asdx987

Üye
Arkadaşlar tomtomu kuramıyorum.81 nolu dosyada problem var diyor ve abrechen e basmayınca çıkmıyor. Ama bende kurulu tomtom var harıta yok, nasıl harita ekleyebilirim.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada htc tytn2 ye kopyalayıp oradan yüklemeye çalıştım cebe uygun program değil uyarısı aldım. yardım

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
eger pda yada pna ise sorun olmaz calisir harita konusuna gelince sunum yaptim haritalari istedigini bulabilirsin arti nasil kirilir harita onuda sundum pda bolumunu biraz arastirmani tavsiye ediyorum

mihman

mihman

Üye
Teşekkürler

bizimdenizci

Üye
Selam Arkadaşlar..
Bende Asus P535 var.
i-go 06 vardı sorunsuzdu
08 kurdum kasıyomu ne takılıyo.
onu silip tomtomu kurarsam kasarmı :(

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar..
Bende Asus P535 var.
i-go 06 vardı sorunsuzdu
08 kurdum kasıyomu ne takılıyo.
onu silip tomtomu kurarsam kasarmı :(

arkadasim ne desem yalan olur pda yok malesef denemelisin indirip kusura bakma yardim edemiyotrum

defnos

Üye
olmuyor usta program calisiyor ama almanca bide haritayi acmiyor lisance sorunu veriyor

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor usta program calisiyor ama almanca bide haritayi acmiyor lisance sorunu veriyor

turkce icinde mevcut kardes biraz karisirsan bulursun haritaya gelince harita nasil kirilir diye sunum yaptim biraz arastirmani tavsiye ederim yada 1 sayfada anlatim var oraya bakabilirsin harita kirmak icin

Kaan 1

Üye
slm öncelikle program için teşekkürler sorunsuz kurdum i900 omnia fakat uyduya bağlanmıyor yetersiz gps alanı diyor rauto 66 da sorun yoktu bunda niye sorun yapıyor saygılar

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekkürler...

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
slm öncelikle program için teşekkürler sorunsuz kurdum i900 omnia fakat uyduya bağlanmıyor yetersiz gps alanı diyor rauto 66 da sorun yoktu bunda niye sorun yapıyor saygılar
sorunun ilk baglanti biraz uzun surer disarda denemeni tavsiye ederim birde gps ayarini yap gps alicisini sec duzelir

devran05

Üye
merhaba arkadaslar bende nokia n97 var acaba bu tomtom buna olurmu lütfen yardimlarinizi bekliyorum

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar bende nokia n97 var acaba bu tomtom buna olurmu lütfen yardimlarinizi bekliyorum
malesef olmaz pda ve pna icindir cep telefonu icin tomtom 6 var fakat yeni haritalar calistirmiyor

bulent1000

Üye
kolay gelsın arkadaslar bnım bır ıkı sorun olucak araba teyıbım var ve gps ıslemı tam olarak dunyada bulunmadıgı ıcın kullanamıyorum yanı kısacası bu program bana lazım yardımcı olmanızı istıyorum
iyi görevler

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
kolay gelsın arkadaslar bnım bır ıkı sorun olucak araba teyıbım var ve gps ıslemı tam olarak dunyada bulunmadıgı ıcın kullanamıyorum yanı kısacası bu program bana lazım yardımcı olmanızı istıyorum
iyi görevler

icindeki program nedir onu soylesen teyibin markasini ve sd kartlami sdle mi calisiyor

penguen57

Üye
paylasım ıcın tesekkurler elıne saglık

muko40

Üye
link çalışmıyor

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
hangi link calismiyor acaba

macman

macman

Üye
teşekkürler

SPRINTER_77

Üye
link ölmüş onca emek verip yapıyorsunuz bari takip edin kardeşim

sag_lee

Üye
arkadaşımmm linkler çalışmıyorrr.başka bir yere upload ederseniz seviniriz.saygılar