TomTom Navigator 7.910.9185 sd card hazir 2009 map birlikte

Sponsorlu Bağlantılar

mserttas65

Üye
Teşekkür ederim çalışmasına çalıştı ama pda'in telefon ve bluetooth gibi diğer ses ve radıo uygulamaları çalışmadı bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler
pda: Hp ıpaq 6945

mserttas65

Üye
teşekkür ederim ancak toomtom 7 versiyonu cihazıma yükledim yaazılım çalışıyor ancak cihazımın ses ve bluetooth uygulmaları çalışmadı bu konuda da yardımcı olabilirmisiniz?
hp ipaq hw 6945

asilord007

asilord007

Üye
dostum kurdum ama harita yok diyor Turkey_840.2561 dosyanın içindekileri contacts dosyasına kopyaladım doğrumu yaptım yoksa başka birşeymi yapmam gerekiyor yada bir harita indire bilirsin diyor üçretsiz ne yapmalıyım açıklarsan sevinirim yeni başladım hd kullanmaya ayrıca emek için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

kopyaladım ama olmadı açıklarsan sevinirim

hiko1995

hiko1995

Üye

Kardeslerim sizler Cep Telefonunuz icin Mobile Navigator TomTom Version 6.02 3rd ve 2nd tel icin GPS uyumlu Tel Modelleri icinde gecerli olan
yeni , Almanya ve Avrupa + Guam + () Türkiye ve Sila Yolu + sadece Istanbulda ikametgah eden

Kardeslerimiz icinde sadece Istanbul Haritalari ile birlikte Zengin ve Genis olan bu Navigatin Programini sunmaktayim.

Hayirli olsun güle güle kullanin.

Gizli içerik

TomTom-Navi-by67​

Kardeslerim sizler Cep Telefonunuz icin Mobile Navigator TomTom Version 6.02 3rd ve 2nd tel icin GPS uyumlu Tel Modelleri icinde gecerli olan
yeni , Almanya ve Avrupa + Guam + () Türkiye ve Sila Yolu + sadece Istanbulda ikametgah eden

Kardeslerimiz icinde sadece Istanbul Haritalari ile birlikte Zengin ve Genis olan bu Navigatin Programini sunmaktayim.

Hayirli olsun güle güle kullanin.

Gizli içerik

TomTom-Navi-by67​

hknrgn

Üye
Öncelikle teşekkür ederim.

Bende HTC touch2 var. WM6.

1- ttn7 isimli dosyayı indirdim, içinden (ttn7.916.9189_qvga_black), (Turkey_840.2561) ve (ilacguncel.rar) isimli üç dosya çıktı. Bunların 3 ünüde sd carda mı kopyalıyacam. .cab uzantılı bir dosyadan bahsetmişsin. (ttn7.916.9189_qvga_black) isimli dosyanın içinde yine aynı isimli bir zipli dosya var. (Turkey_840.2561) isimli dosyanın içinde bir sürü dat uzantılı dosya var sanırım bu türkiye haritası ile ilgili. (ilacguncel.rar) birde bu dosya nedir?

Daha önce hiç WM kullamadığımdan belki sorularım tuhaf gelebilir.

Kusura bakmayın.

Saygılar,

Hakan

Arkadaşlar bu uygulamayı yapınca bluetooth aktif edilemiyor. Bilginiz olsun. Yada bir çözümünü bilen varsa bilgilendirsin.

teknikster

Üye
romantikasik cok tesekur ederim ingilterede kullandim gayet guzel calisiyor

TomTom Navigator 7

romantikasik cok tesekur ederim ingilterede kullandim gayet guzel calisiyor

trbserdal

Üye
hocam harita yok diyor

rocksteep

rocksteep

Üye
kullanırken TL götürüyormu ?

daglarınefendis

Üye
arkadaşlar nasıl indiriyoz yardımcı olun

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

bkdark

Üye
harita yüklemsi nasıl yapılıyor

06ibrahim

Üye
ellerinize sagli tesekkür ederiz.

hüseyin5729

Üye
arkadaslar bu proğramda kontör gidiomu lütfen acil?