Nokia 5800 V40 Firmware Güncelleme Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turisas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 V40 Firmware Güncelleme Problemi
Selamlar arkadaşlar. v40 Yüklemek istiyorum telefonum kırmızı fakat internette ve navifirm de kırmızı türkiye için kod yok. Olanları deneyincede cihaz zaten güncel diyor..

Fakat siyah mavi ve navi var. Navi ile yüklesem problem oluşurmu yada elinde kırmızı için kod olan varmı ?

nesat100

Üye
NOKIA 5800XM RM-356 Dil Kodları
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue
0587676 Euro2 Turkey Navi
buyur bilader burda hepsi var

elmir468

Üye
5800 v40 güncellemesini yaparken telefon kapanıyor usb koblosu bağlantısı kesildi diyor ve kurtarmaya geçiyor.bununla ilgili bilgisi olan varmı

arkeonus

Üye
kımsenın bılgısı yok o konuda. kımse cozemıyor. aynı sorun bende de var hıc guncelleyemedım ve butun soylenenlerı yaptım ama yokkkkkkkkkkkkkk

geylani82

geylani82

Üye
Sorunun çözümü çok basit Menü>Ayarlar>Bağlantı>Hedefler>Yeni Erişim Noktası Ekle>

Ve eklediğiniz erişim noktasının DNS ayarlarını yapın Dnslere Birincil dns 8.8.8.8. Ikincil dns 8.8.8.4. yapın ve *#0000# yapın ve güncelleme başlasın

nfsnihat

nfsnihat

Üye
kımsenın bılgısı yok o konuda. kımse cozemıyor. aynı sorun bende de var hıc guncelleyemedım ve butun soylenenlerı yaptım ama yokkkkkkkkkkkkkk

phoneix veya JAF ile firmware atmayı dene. Anlatımları sitede mevcut. Nokia'nın kendi yazılımı internet kısıtlamasına takılabiliyor zaman zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt