Nokia 6600 bloutooth wirüs acil !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

speact2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 bloutooth wirüs acil !
ArkadaşLar benm telde wirüs war.*#7370# di sanırsam hard format ile format attım hafıza kartınıda biçimlendirdm hafıza kartında oLabiLir diye ama hala duruor wirüs nasıl kurtuLacam Bloutooth u açık olanlara benm bloutooth kapalı olsa bile wirüs yolluyor nasıl kurtulacam bi çare ?

ecel54

ecel54

Üye
*#7370# hard format atmaz soft format atar. Hard format icin * 3 arama acma ve telefon kapama-acma tuslarina telefon kapaliyken basili tutarak ac. Hard format atmis olursun.

speact2

Üye
    Konu Sahibi
düzeLir mi peqi dediğini yapınca ? D:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hard formatla düzelir..

speact2

Üye
    Konu Sahibi
tşkkrLer attm bakam :)

speact2

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar düzelmedi nasıl düzelticem :@

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
hard formattan kurtulabilecek bir virüs bilmiyorum hard format atabildiğine eminmisin?

rocky61

Üye
Bncede Hard Format Siler Götürür ;)

celibar

celibar

Üye
Format atarken hafıza kartını çıkartıyormusun?hafıza kartını bilgisayarda formatla.kartı tele takmadan önce telefona da hard format.hafızanın birine format atarken diğerinden tekrar bulaşıyordur.

ahmet tepe

ahmet tepe

Üye
kardeş önce mecafe anti virüsle tarat temizle sora fileman yada sistemi gösteren yönetici ile kontrol et (c ve e syistem bootdata´da ) sora hard formatı at hiç bişe kalmaz.:oke:

speact2

Üye
    Konu Sahibi
tüm arkadaşlara teşekkkürler düzellttim ancak bu yorum bana yardım etti :D ty
Format atarken hafıza kartını çıkartıyormusun?hafıza kartını bilgisayarda formatla.kartı tele takmadan önce telefona da hard format.hafızanın birine format atarken diğerinden tekrar bulaşıyordur.

dmngzlmtuna

Üye
hiç uğraşma kardeş..önce telefonu kapat sonrada telefonu açma kapama tuşuna+arama tuşuna+3 tuşuna+yıldıza basık tut telefonun ekranında formatıon yazana kadar bekle sonra format atılır zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt