Tak çalıştır cd nasıl yaratırım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Tak çalıştır cd nasıl yaratırım?
Arakdaşlar ben piyasada satılan gibi direk cdyi pcye takıp hiç yüklemeden oynamak ve savelemek istiyorum. Bende most wanted var onu cdden oynuyorum kayıtlarda pcde oluyor sorunsuz oynuyorum böyle cdleri nasıl yaratırım? Lütfen yardım? Yanlış anlamayın ama setupsuz istiyorum ben hiç yükleme olmuyacak

mtnymn

mtnymn

Üye
kardeş c ye gir program filesin icinde o dosyanın adının olduğu klasörü kopyala oynamak istediğin bilgisayarın program filesine kopyala, kopyaladığın dosyanın icindeki oyun simgesi bulunan ikona tıkla oyun acılır...

zx6r

zx6r

Üye
Öncelikle, CD'nin root klasörüne, INDEX:HTML dosyasını kopyalayın. Ayrıca bir simge dosyası oluşturup (soyadı ICO olan dosyalar) onu da bu klasöre kopyalayın. Şimdi aynı yerde bir de AUTORUN.INF adında bir dosya oluşturun. Daha sonra bu dosyayı NOTEPAD ile açın (çift tıklayınca zaten otomatik olarak NOTEPAD ile açılacaktır). Dosyanın içine aşağıdaki satırları girin.

[autorun]

open=start index.html

icon=simge.ico

dosyayı kaydedin ve NOTEPAD uygulamasını kapatın. CD içeriğini son haline getirin ve basın. Bundan sonra CD sürücüsüne bu CD'yi taktığınızda (eğer CD-ROM sürücünün otomatik çalma özelliği aktifse) INDEX.HTML dosyası otomatik olarak Internet Explorer ile ekrana getirilecektir. Bu arada, CD'nin BİLGİSAYARIM penceresindeki simgesi de ayarlamış olduğunuz simge dosyası olarak görünecektir.

bu kadar.

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
cdnin içinde root dosyası yok

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=2]öncelikle, cd'nin root klasörüne, ındex:html dosyasını kopyalayın. Ayrıca bir simge dosyası oluşturup (soyadı ıco olan dosyalar) onu da bu klasöre kopyalayın. şimdi aynı yerde bir de autorun.ınf adında bir dosya oluşturun. Daha sonra bu dosyayı notepad ile açın (çift tıklayınca zaten otomatik olarak notepad ile açılacaktır). Dosyanın içine aşağıdaki satırları girin. [/sıze]

[sıze=2][autorun] [/sıze]

[sıze=2]open=start index.html [/sıze]

[sıze=2]icon=simge.ico [/sıze]

[sıze=2]dosyayı kaydedin ve notepad uygulamasını kapatın. Cd içeriğini son haline getirin ve basın. Bundan sonra cd sürücüsüne bu cd'yi taktığınızda (eğer cd-rom sürücünün otomatik çalma özelliği aktifse) ındex.html dosyası otomatik olarak ınternet explorer ile ekrana getirilecektir. Bu arada, cd'nin bilgisayarım penceresindeki simgesi de ayarlamış olduğunuz simge dosyası olarak görünecektir.[/sıze]

root dosyasını anladım fakat autorun ınf adında klasör oluşturunca birlikte aç gelmiyo note pad dosyası açınca geliyo birlikte aç ama onu normal klasöre dönüştüremedim nasıl dönüştürcem

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca ınternet olmadan açılamzmı bu oyunlar ınternet explorerle açılacak demisişsinya kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt