samsung b3410 Tum sorularınıza cevap

Sponsorlu Bağlantılar

firariyc

Üye
yardım edene de etmeyene de şimdiden tşk ediyyorum.

b3410 2 aydır kullanıyom işim sebebiyle arasıra eski telefonlarımdada kullandım film yükleyip izliyordum.
bunada yüklüyorum fakat film tam ekran olmuyor nasıl tam ekran yapabilitim yatay da bile küçük ekran ??

godislove35

Üye
bende b3410i var arkadaşlar ama telefonuma ne oyun nede video ekleyebiliyorum.video da desteklenmeyen içerik diye hata veriyor.ama mp4 çalıştırıyor diye biliyorum yardımcı olabilecek warsa sevinirim

gaciyeva

Üye
kafayı yemek uzerıyıımmm :off::( B3410 aldım ama msn sorunu yasıorumm acılmıo bı turlu.. yardımcı olursanızz cok mutlu olcam :turkiye:

üyeciler

Üye
kafanızdakı tum soruları sorun

Benim telefonumda internete bağlanamıyorum ve msnyi kullanamıyorum ne yapabilirim hattım vadafone ve her yeri araştırddımm yardımcı olursanız sevinirim..

yolcu12

Üye
yardım edene de etmeyene de şimdiden tşk ediyyorum.

b3410 2 aydır kullanıyom işim sebebiyle arasıra eski telefonlarımdada kullandım film yükleyip izliyordum.
bunada yüklüyorum fakat film tam ekran olmuyor nasıl tam ekran yapabilitim yatay da bile küçük ekran ??

Yüklediğin videonun uzantısı önemli klavyeyi açtıgın zaman yatay olur yada düzken yatay seçeneğini seçersen yatay olur ama dediğim gibi video uzantısı önemli

--------------- Ekleme ---------------

bende b3410i var arkadaşlar ama telefonuma ne oyun nede video ekleyebiliyorum.video da desteklenmeyen içerik diye hata veriyor.ama mp4 çalıştırıyor diye biliyorum yardımcı olabilecek warsa sevinirim

Oyun olarak sadece java uzantılı oyun ve uygulamaları yükleye bilirsin java uzantısı olan her oyunu yüklere bilirsin jar ve jad olurcak

kafayı yemek uzerıyıımmm :off::( B3410 aldım ama msn sorunu yasıorumm acılmıo bı turlu.. yardımcı olursanızz cok mutlu olcam :turkiye:

Forumda arat samsung tlflar için msn ayarları yada googlede ara internet profillerinde bir kaç değişiklik yapman gerekiyor bulamazsan ekle [email protected]

Benim telefonumda internete bağlanamıyorum ve msnyi kullanamıyorum ne yapabilirim hattım vadafone ve her yeri araştırddımm yardımcı olursanız sevinirim..

Googlede ara samsunglarda msn kullanmak için profil ayarları bulamazsan ekle [email protected]

greatness

Üye
oyunu yükledikden sonra açarken java hatası dio.nasıl oyun yüklicez bu telefona?

abobatu

abobatu

Üye
telefona yüklediğin filmelerin yan çevirincede küçük görünmesinin sebebi snn 176*144 çözünürlüklü filmler yüklemen olabilir.yüklerken 320*240 çözünürlüklü filmler yükle tam ekran olur...

yüklerken oyunlar 320*240 çözünürlükte olmasına dikkat et yoksa telefon java hatası veriyor...veya oyun telefonla uyuşmuyordur ama çoğu oyunda bi sorun olmuyor....

telefondan ayarlara girip uygulama ayarlarından internet ayarlarını bul ve internet profillerinden vodafone live ı seç
ayrıca telefonda yüklü olan msn i kullanmak için bildiğim kadarıyla onun bi sitesi vardı o siteden üyelik almak lazım...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
bende almak istiyorum.Java multi cht programı kullanacağım.
Nimbuzz (feys-msn-yahoo-google-twitter)
Java programlarda performansı nasıl,Yavaslama oluyormu
Cepten gprs ile gümde ortalama 3 saat bağlansam 3 gün gidermiki şarjı

anadolux

Üye
bu telefonun internet ayarını açtırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ??

yolcu12

Üye
bu telefonun internet ayarını açtırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ??

Telefonu aldığınız zaman tüm ayarları otomatik yüklüdür her hangi bir açtırma yapmanıza gerek yok.

bende almak istiyorum.Java multi cht programı kullanacağım.
Nimbuzz (feys-msn-yahoo-google-twitter)
Java programlarda performansı nasıl,Yavaslama oluyormu
Cepten gprs ile gümde ortalama 3 saat bağlansam 3 gün gidermiki şarjı

java performası güzel yanlış şarzı 3 gün gitmez

anadolux

Üye
Vodafone kullanıyorum vodafone.com da samsung b3410 ayarları yok.gprs ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilri mi ??

shorty06

Üye
merhaba telefonumda film izleyemiyorum yada facebook girdiğim zaman videoları izleyemiyorum bunun için hangi programı yükleyebilirim ve programı nerde bulabilirim cevap verirseniz sevinirim........

ahmetaytemur

Üye
arkadaşım samsung pc studio dan at kaliteside çok güzel oluyo videolarn kalitesi

yolcu12

Üye
merhaba telefonumda film izleyemiyorum yada facebook girdiğim zaman videoları izleyemiyorum bunun için hangi programı yükleyebilirim ve programı nerde bulabilirim cevap verirseniz sevinirim........

İnternet üzerinden film zaten izleyemezsin facebook videolarınıda izleyemezsin.Sadece youtube videoları için bold diye bir program var onu yükleye bilirsin.

shorty06

Üye
telefona video atıp izlemek istiyorum ama o da olmuyor mp4 formatı diyor cevirip attım ama desteklenmeyen içerik diyor onun için ne yapabiliirm

yolcu12

Üye
sat kendine başka telefon al

talha430

Üye
bende de b3410 telefon var ne oyun yükleye bildim nede tema yardımcı olursanı sevınırım

z3nci

z3nci

Üye
s.a arkadaşlar. ben de telefon değiştirip SAMSUNG B3410 almayı düşünüyorum ii ve kötü yönleri nelerdir?? dha önce hiç samsung kullanmadığım için bi fikrim yok da

jamone1

jamone1

Üye
slm bende vidyoda sorun yaşıyorum hangi sürümü kullanıyossun allok ta bide hangi ayarları kullanıyosun yardımcı olursan sevinirim :)