samsung b3410 Tum sorularınıza cevap

Sponsorlu Bağlantılar

wargnerm

Üye
Arkadaşlar benim de b3410 kullanan bi arkadaşım var . Sonradan oyun yüklediğinizde altta çıkan ok tuşları'ndan kurtulmak istiyor . Nasıl kurtulabilir yardımcı olursanız sevinirim.

busenurr

Üye
arkadaşlar bana internet ayarlarnı qönderirsenz sewinrm müşteri hizmetlernden aldm fakat dns ayarlar qelmedi özellkle bu konuda yardmcı olursanz sewinrm lütfennnnn:evet:

----------Eklendi @ 20:31:38 ---------- Yazıldı @ 20:30:43 ----------

bu arada hattım v:P:odafone

----------Eklendi @ 20:33:29 ---------- Yazıldı @ 20:31:38 ----------

arkadaşlar bna samsung gt b3410 nn gprs ayarlarını qönderebilirsenz çok sewinirm hattm vodafone

busenurr

Üye
benm bir sorum olcak samsung b 3410 kullanıyorum normal fotoqraf çekiyorum ama negatif çıkıyor negatif yapınca da normal oluyor bu sorunu nasl düzeltebilirim lütfen yardım edin =(

asfenerli

asfenerli

Üye
samsung b3410 kullanıcısıyım video indiriyorum ama tam ekran izleyemiyorum video formatı 3gp tam ekran izlemem için video formatı ne olmalı ve nasıl olmalı lütfen yardımcı olun....

ekipfacia

Üye
B3410W Açılırken Samsung mobile Yazısında donuyo ne yapmalıyım ???

----------Eklendi @ 15:33:43 ---------- Yazıldı @ 15:26:44 ----------

Vodafone kullanıyorum vodafone.com da samsung b3410 ayarları yok.gprs ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilri mi ??

Müşteri Hizmetlerini Arayarak İsteyebilirsin Kardeşim

Benim Bildiğim Telefonda Hattı Taktığın An Ayarları olması Lazım Bende Öyle Avea Vodafone Turkcell Hangisini Taksam Oto Ayarları Telefonda Oluyo

hsyngs81

Üye
Telefonumu pc ye modem olarak tanıttım cevirmeli bağlatıyıda sorunsuz bir şekilde kurdum. Fakat bağlan dediğim zaman bilgisayarınız ağ ortamına kaydediliyor diyor bekliyor 2-3 dk. sonra aygıtlardan biri çalışmıyor diye hata mesajı geliyor aygıt yöneticisinde herşey sorunsuz gözüküyor yardım edebilecek olan varsa şimdidedn teşekkürler...