samsung b3410 Tum sorularınıza cevap

Sponsorlu Bağlantılar

furki30

Üye
arkadaş bu telefona uygun dokunmatik oyun varmı

lawer5858

Üye
s.a arkadaşlar bendede gt-b3410 var msn olarak ebudy kullanmanızı tavsiye ediyorum tıtreşim resim alıp verme ifade yollama gibi birçok özelliği daha var yardımcı olacağım diğer konularda severek yardımcı olurum internet sorunu yaşıyan arkadaşlarada yardımcı olurum

taskint86

Üye
hhfhghhg

askural

Üye
Arkadaslar merhaba,

B3410'nun stilini ve fiyatini begendim.
Sorum su: pdf, doc txt rtf xls dosyalari bu telefonda okumamiz mumkun mu
.sis tabanli dosyalari destekliyormu.

simdiden tesekkurler
ASKural:hmmm

oguzhan66tr

Üye
Yoqmu buna bi çare

majorin

Üye
bilinmeyen numaradan gellen aramalar desteklenmeyen içerik olarak gösteriliyor....bazende reddediliyor.....acil cvppp

firuzeturgut

Üye
samsun b3410 şebeke kilidi bilemedim bilen varmı

gizem.

Üye
arkadaslar delırcem artık vıdeo yukleyemıyorum ınternet acılmıyo.vıdeo uzantılarını solermısınız lutfen?

vivaldi123

Üye
B3410 wifi almayı düşünüyorum bunun yanı sıra

Nokia 5800 da alabilrim
sizce hangisi daha iyi ?

83tü1

Üye
ya ben bu telefonu yeni aldım su an ne wifisi hakknda ne baska bişiyi hakkında hcbsy bilmiyorum yardımcı olcak olan war mı?

alpay7541

alpay7541

Üye
Ne öğrenmek istiyorsu. Wi-Fi dediğin Bulunduğun mekanda internet varsa ve sende wirrilez ( kablosuz internet bağlantısı ) şifresini biliyorsan hemmen girersin. Bazı açık kafelerde şifre yok :)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar delırcem artık vıdeo yukleyemıyorum ınternet acılmıyo.vıdeo uzantılarını solermısınız lutfen?
Ben Aldım Kullanıyorum sorunsuz denebilecek kadar güzel bir telefon . Wi-fi google maps mp3-4 vs vs yani dokunmatik özelliğide girince işin içine .güzel

esrabin

Üye
benim de samsung b3410 telefonum var. ama bu telefona uygun uygulamalarda sorun var biraz. yani ben pek uygulama bulamıyorum. bu telefona göre tema zaten yok bildiğim kadarıyla. ama oyun yüklerken 500 kb'den büyük oyunları açmıyo. o tür oyunlar için jad maker programı kullanarak oyun sorununuda çözüyorum. her boyutta oyunu jad maker programıyla jar dosyasına çevirip telefona atıyorum. bu telefondan almayı düşününler varsa kesinlikle tavsiye edebilirim.

~CeLLaT~

Üye
ne teması bunlar yani güzelmi??:naughty::P:

KarakayA67

arkdslar bıse sorucam dıger samsunglarda arkaplan resmı dokunmatık olarak saga sola kayıyor ama bu b3410 da öyle bir özellık yokmu ? benm ekrandakı resım hareket etmıyor

erhan_ari

Üye
merhaba benimde bi sorum olacak tı bulunduğum bazı mekanlarda wi-fi ile internete bağlanmak istiyorum fakan nedense bir türlü bağlantı kuramıyorum her defasında Dns sorunu var yazıyoyor bazende AP erişimi yok diyor wi-fi yi nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

emre_byrm

Üye
yha bu msn sorununu hala çözemedim bn e buddy nimbuzz fln hepsini yaptım ama bi türlü olmadı parlingoya kayıt bile oldm bunun için herhngi bir ücretlendirmemi oluo bilgi verirsenz sevinirim sinir oldm bu msn olayına

eray87

eray87

Üye
merhaba arkadaşlar ben bu teli almak istiyorum ama pek bi bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim bi kaç sorum da olcak mesela wifi ile bağlantı yaptığınızda şarjı ne kadar gidiyor yada noprmal kullanımda şarjı ne kadar gidiyor ben bu teli çok beğendim ama bazı çekinceleri,m var yardımcı olursanız çok sevinirim cvp bekliyorum çok teşekkürler şimdiden

Diche

Üye
Merhaba! Ben yurtdışından Samsung Star B3410 aldım. Fakat Sim kartımı takıp şifremi girdikten sonra doğrudan bana şebeke kilidi soruyor. Ve kitapçığın ya da kutunun herhangi bir yerinde buna dair bir bilgi yok. Acil yardım ederseniz sevinirim. Çünkü 8 giriş hakkım kaldı :S

ualpay

Üye
Arkadaşlar Telefonumu alalı 1.5 sene oldu video çektikten sonra izlerken ekran küçülüyor ne yapmam lazım lütfen acil cevap!

demonia

Üye
arkadaşlar bende B3410 kullanıcısıyım.ama bir türlü palringoyu kullanamadım.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.palringo V 1.99 yüklü.