lg cookie güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

alialp9502

alialp9502

Üye
    Konu Sahibi
lg cookie güncelleme
arkadaşlar lg cookie'de güncellemeyi nasıl yapabilirim ve güncelleme yaparken dosyalar silinir mi?

alialp9502

alialp9502

Üye
    Konu Sahibi
bilen kimse yok mu?

alialp9502

alialp9502

Üye
    Konu Sahibi
bi sorum daha olacak telefona uzun süreli güvenlik kodu koyulmuyo mu yani sadece bir kere mi koyuluyor?

the hackers

Üye
kardeş bn gücelleme yaptim şimdi telefonum açılmıoo:( çok kotu sakın guncelleme yapmaın sole oldu bn tema yukleecektim guncelleştirdim amaa gunceleştir yamıodu bn gıncelleştirdim sonra TELEFONU KIRMIZI ALO DUMESİNE :) BASTIMDA LG ALTINDADA yazıo kardeş boleee bkletiioo şimdi açmıoo bn hackerim bn şimdi blki abimle içini sokup yaparızz :) insallah olur

fesayes

Üye
bndede cookie var orda 4 seçenek verio biricisi yok onun üstündekine tıkla ilk şifresi 0000 bnde öleydi

erdemmk

Üye
kardeş bn gücelleme yaptim şimdi telefonum açılmıoo:( çok kotu sakın guncelleme yapmaın sole oldu bn tema yukleecektim guncelleştirdim amaa gunceleştir yamıodu bn gıncelleştirdim sonra TELEFONU KIRMIZI ALO DUMESİNE :) BASTIMDA LG ALTINDADA yazıo kardeş boleee bkletiioo şimdi açmıoo bn hackerim bn şimdi blki abimle içini sokup yaparızz :) insallah olur

kardeşim güncelleme hatası yapmış olabilirsin yada sistemden kaynaklanan hatalardan olmus olabilir.
Ayrıca Gerçek bi HACKER ben hackerim diye kendini deşifre etmez. telefonla yazılımı için uğraşmaz bence lamersın :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt