Cep Telefonunu Modem Yapmak ve Hızınızı Artırmak + Dns Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonunu Modem Yapmak ve Hızınızı Artırmak + Dns Değişimi
Evet Cep Telefonunu Bilgisayarında Modem olarak Kullananlar için Bağlantı hızını biraz Genişletmek yani Hızlandırmak farkı Göreceksiniz..

Genelde Usb ile Telefonu Benim gibi Modem yapıp Laptop yada Masa Üstü pcden nete giren illaki vardır şimdi Bu Bağlantıları biraz Hızlandırmayı ve Yasaklı sitelere girmeyi resimli anlatacağım..

Resimleri izlemeniz herşeyi çözmenize kafidir..

Windows Xp Resimli Anlatım...

Windows 7 ve Windows Vista Resimli Anlatım Vista ve Windows 7 hemen Hemen aynıdır..

Veya Şuradan giriniz..

Evet arkadaşlar olay bu kadar basit hızınızda çok fark göreceksiniz.

Not Dns değiştirdiğinizde yasaklı sitelere girersiniz ama Hızınız Hali ile düşecektir..

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: halim58, raci, cafersev ve 9 diğerleri

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
teşk güzel insan bu dediğini ben windows 7 de ayarlarına baktım tam uymasada biraz yaklastım ve 5800 modemi buldu ama gerisini getiremedim cünkü öylesine bir deneme amaclı baktım ayrıca win 7 icinde biraz resim ekleyebilirmisin ayrıca internet ne kadar gider kac gb kotalar fiyatlar neler braz acarmısın

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
teşk güzel insan bu dediğini ben windows 7 de ayarlarına baktım tam uymasada biraz yaklastım ve 5800 modemi buldu ama gerisini getiremedim cünkü öylesine bir deneme amaclı baktım ayrıca win 7 icinde biraz resim ekleyebilirmisin ayrıca internet ne kadar gider kac gb kotalar fiyatlar neler braz acarmısın
Biraz beklersen Windows 7 Laptobumdan aynı olayı resimli anlatayım onda ağ bağlantı olayı farklıdır.

Ücret konusuna gelince Hattım Vodafone Testlerime göre Şimdi Vodafonede günde 7 tl Data kullanımına 24 saatlik bedava internet kullanımı var mesela ben öyle yapıyorum şuanda olaya gelince saat 00:00 dan sonra genelde 00:10 gibi telefonu laptoba bağlayıp Oviyi açıyorum ordan bağlan diyorum yapman gerekn en iyi Püf noktası ovi açıkken sağ tarafta bağlantı yerinde Bağlantı hızı diye yerde kullandığın MB verisi görünüyor bir kaç site açıyorum o veri bölümü Tam 7 MB olduğunda bağlantımı kesiyorum çünkü testlerime göre 7 TL veri = 7 MB veriye eşit oluyor buda şu ücreti çıkarıyor 1 Mb veri = 1 TL :))

ama 7 tl verip günde bedava kullanmanın zevkide farklı mesela günde ben 2 gb üzerinde veri harcıyorum yani 7 tl gidiyor ama yanında 2 gb den fazla kullanıyorum..

birazdan Windows 7 deki ayarları eklicem

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
allah razı olsun güzel insan cok faydası oldu cok yardımcı oldun ama mubarek gunde 7 tl ayda 210 tl ufff buna paramı dayanır :S

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Teşekkürler. Sormak istediğim bişey var arkadaşım telefonu pc ye bağladıktan sonra operatörü değilde telefonun kablosuz bağlantısını kullanarak pc den internete girebilirmiyiz ? bu konu hakkında bir bilgin varmı ?

ClaweRa

ClaweRa

Üye
dostum pc ye telefon ile daha hızlı baglanmayı anlatmıssın bir konuda bende n81 8g model nokia marka telefon var pc suite ile bağlanıyorum usb den one touch accesden bağlanmayı deniyorum ama bir türlü bağlanamıyorum birde sen ağ bağlantılarımda telefonun modemini gorebiliyorsun ama benim pcde ağ bağlantılarımda oda gozukmuyor.
yardım edersen cok sevincem dostum şimdiden teşekkur ederim..

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Sormak istediğim bişey var arkadaşım telefonu pc ye bağladıktan sonra operatörü değilde telefonun kablosuz bağlantısını kullanarak pc den internete girebilirmiyiz ? bu konu hakkında bir bilgin varmı ?

Evet Bunu Yapmam Mümkün Teorik olarak ama İnan hiç denemedim:(

dostum pc ye telefon ile daha hızlı baglanmayı anlatmıssın bir konuda bende n81 8g model nokia marka telefon var pc suite ile bağlanıyorum usb den one touch accesden bağlanmayı deniyorum ama bir türlü bağlanamıyorum birde sen ağ bağlantılarımda telefonun modemini gorebiliyorsun ama benim pcde ağ bağlantılarımda oda gozukmuyor.

Kullandığın işletim sistemin ne?

Xp kullanıyorsan ağ bağlantılarına gir eğer boş beyaz sayfa varsa Üstte şu bölüme bak

--------------- Ekleme ---------------

allah razı olsun güzel insan cok faydası oldu cok yardımcı oldun ama mubarek gunde 7 tl ayda 210 tl ufff buna paramı dayanır :S
Evet malesef yani kullanmak isteyene bişi diyemem ama Bunu söyledim Çünkü insanlar Türkiyede Cepten İnternete Girmenin Nekadar Tehlikeli olduğunu bir nevi anlar sanırım:))

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye

Xp kullanıyorsan ağ bağlantılarına gir eğer boş beyaz sayfa varsa Üstte şu bölüme bak

Evet malesef yani kullanmak isteyene bişi diyemem ama Bunu söyledim Çünkü insanlar Türkiyede Cepten İnternete Girmenin Nekadar Tehlikeli olduğunu bir nevi anlar sanırım:))

mevla razı olsun senden güzel tespitte bulunmussun teşk :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Elıne saglık

alikaracan

alikaracan

Üye
teşekkürler klavyene sağlık

sansarselim

Üye
tşkler

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hımmmmmmmmmmm:hmmm

ihlass

ihlass

Üye
çok sagolassın bilgi için, ben böyle işin hastasıyım.Teşekkürler.

ogomogo

Üye
yha ben bluetooth dun modem olarak kullanıyorum downloadlar 14 le oluyo böyle dedin olmadı başka ne yapabilirim

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

SilentOne

SilentOne

Üye
güzl bir paylasım

OğuzcanAbi

Üye
süper saol

ankgs1

Üye
öyle yapmaya gerk yok vodofone luysan günlük-aylık paketleri var günlük 50 krş aylık 8 tl onlardan birini al süper oluyor.

K_R_M

K_R_M

Üye
aşağıdaki tüm yazılım donanım sorunları linkine göz at ordaki sayfada pc suite sorunu adı altında cevap yazdım orayı okursan anlarsın. Modem kısmında telefonun gözükmüyosa bağlantını doğru yapamadın yada sonradan sorun oldu Pc suite ülke ayarlarını ve operatör seçimini doğru yaparsan Pc suite otomatik ayarlarını yapıyor bilgisayardan linke bir göz at dediğim gibi Pc suite sorunu başlığı altında birde telefon üzerinden internete girebiliyomusun telefonun kendi tarayıcısı üzerinden yine yardımcıu olurum ona bi bak

mevla razı olsun senden güzel tespitte bulunmussun teşk :)

Cepten internete girme ile ilgili tabikide direk bağlanırsan pahalı ama arkadaşımızn dediği gibi vodafonda aylık cepnet paketi var ona 8 tl ye üye oluyosun 1 ay sınırsın internet paketi elinin altında ister dışarıda iken cepten gir ister eve gelincede bilg bağla fark etmez tabiki hız adsl gibi değil ama fiyat ve kullanım avantajı göz önünde bulundurulursa hiçde fena değil ben bunu kullanıyorum şahsen :islik
Diğer bir konuda bilg kablosuz bağlanma dediğim gibi aşağıdaki tüm yazılım donanım sorunları linki içinde pc suite sorunu bağlığını inceleyip telefonunuzu bilgisayara PC suite modunda bağlatın buradaki fark kablo bağlantısı yerine bluetooth bağlantısını seçip bağlantınızı tamamlatın ve bilgisyarınıza oluşuş olan çevirmeli bağlantıdan çeviri tıklatın ve bluetooth üzerinde wifi gibi dizüstü maüstü bilgisayarınızdan internete girin bu yazdıklarımı gözünüzde büyütmeyin olay çok basi
1. vodafon cepnet internet paketi üye ol 1 ay sınırsız internet al
2. ister dışarıda cepten nete gir ister evde pc bağla
3. pc suiye ile linkte dediğim gibi açıklaması var tel bilg. bağlayın
4. bağlantı türünü kavlo yerine bluetooh seçin
5. Alın size kablosuz veya kablolu ister cepten ister pc den koto sınırı olmayan (biraz yavaş) internet karar sizin olay ortada
Yapamayana yada sorusu olanlara yardımcı olurum iyi akş.:oke:

Arkadaşlar affınıza sığınarak konu ile ilgili daha değişik türden bazı sorun çözümleride içeren konu açtım Kendi konularım içinde var iyi akşamlar. :oke:

Üst Alt