nokia 6630 da fifa manager 10 oynayan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6630 da fifa manager 10 oynayan varmı?
arkadaşlar fifa manager 10 bende 2. maçta kapanıyor ne yapmam lazım arkadaşlar

önerilerinizi bekliyorum

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fifa manger 10 nu 6630 da sorunsuz oynayan varmı?

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
herhalde 6630 larda çalışmıyor kimse cevap yazmadığına göre....

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
koskoca sitede bi kişi bile şuraya cevap yazmadı olmuyorsa olmuyor deyin bi çare bulunmuşsa banada söyleyin ne biçim paylaşım sitesine düştümki kimse yardım etmiyor ve aileyiz falan diyorsunuz nerdeyse bi aydır sabırla bekledim belki biri bi mesaj attar diye ama oooooooooooohhhhhhhhhhhooooooooo valla sinirden kafayı yedim bugün olmuyor bile yazan yok en sevdiğim oyunu oynayamayacaksam....................(küfür).........

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Demekki Senden Başka O Telefona O Oyunu Yükleyebilen Çıkmamış :ehe

ecel54

ecel54

Üye
belkide o sorunu yasayan tek kisi sensindir. Veya kimse kafasina takmamistir oyun hata veriyor diye. Sen bide baska yerden indir yukle bakalim. Ve nasil kapaniyor herzaman 2. Oyunu yuklerkenmi yoksa her cikip girdiginde 2. Defa maci oynarkenmi. Su hatayi dogru duzgun anlatsan kimse oyle bir hatayla karsilasmasa bile tahmin edebilir.

hasan2729

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum maleseffffff.............................................................

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
2. maça girerken loading yerinde birden bire dolmadan başa sarıyor gerçi ayarlardan on olanların hepsini off yaptım 4 maç oynuyorsun bluetooth açtım 10 maçtan fazla oynuyorsun telefon hafızasını boşaltıp tel hafızasına koydum 20 maça yakın oynuyon ama en heyecanlı yerinde kapanınca insan sinirleniyor acaba versiyonum düşük diyemi böyle benim version 3.520.22 böyle bişi galiba en yeni version 6.00.00 gibi bişi version yükseltsem faydası olurmu

--------------- Ekleme ---------------

belkide o sorunu yasayan tek kisi sensindir. Veya kimse kafasina takmamistir oyun hata veriyor diye. Sen bide baska yerden indir yukle bakalim. Ve nasil kapaniyor herzaman 2. Oyunu yuklerkenmi yoksa her cikip girdiginde 2. Defa maci oynarkenmi. Su hatayi dogru duzgun anlatsan kimse oyle bir hatayla karsilasmasa bile tahmin edebilir.
bu arada birçok yerden indirdim malesef hepsi aynı/ 2. maça girmeden takılıyo loading yerinde dolmadan tekrar tekrar yükleniyor

--------------- Ekleme ---------------

biri şu sorunu çözse duacı olucam gerçekten çok sevdiğim bir oyundur fifa manager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt