olay olay olay!!!! facebook videolarınızı artık iphonedan izleyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

spymaster8379

Üye
çok güzel yaa aynı pcdeki gibi facebook

scrtfckr

scrtfckr

Üye
Eyvallh kardesim ;)

tfsi

Üye
hocam benim iphone jailbreaksiz ve jailbreak yapılmıyor(48.hafta üretimi 3.1.3 sürüm)
bunlara jailbreak yapmadan app store haricinde baska bir yerden app yüklemek mümkünmüdür?

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim iphone jailbreaksiz ve jailbreak yapılmıyor(48.hafta üretimi 3.1.3 sürüm)
bunlara jailbreak yapmadan app store haricinde baska bir yerden app yüklemek mümkünmüdür?

yok hocam parasız ancak spp store daki free leri yukleyebilirsin

raporsuzdeli24

Üye
mrb arkadaşlar ben çin malı iphone aldım ama fecboktaki vidyoları ve youtube giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum

cem2799

Üye
Güzel paylaşım

emre cansever

Üye
ben uygulamayı telefona yükleyemedim yardımcı olabilirmisiniz.tşklr

Uploaded with

--------------- Ekleme ---------------

sorunu çözdüm teşekkürler

arrmutt

Üye
arkadaşım keşke başka siteden upload etseydin..O siteden İndirilmiyo .. link ölmemiş ama sitede bir sorun var..

pojon

pojon

Üye
çoq saol aga bnqındede çalışıyor :D

agirciya

Üye
harika bişey ya

burgaz.39

Üye
öncelikle paylaşım & yardım ve destek için gösterdiğin emeğe teşekkür ediyorum.
Yeni İphone 3GS (Sürüm3.1.3) aldım facede video izleyememe sıkıntısını bende çekiyorum.
Programı yükleme konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Jailbreak diye bi muhabbet varmış bunun ne olduğunu bilmiyorum.Eğer bunu kullanıyorsanız kullanıcı olarak bilgi verir misinizi?
Göstermiş olduğunuz ilgiye Şimdiden teşekkür ederim...

mithat06

Üye
çok teşekkürler
deneyelim bakalım

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle paylaşım & yardım ve destek için gösterdiğin emeğe teşekkür ediyorum.
Yeni İphone 3GS (Sürüm3.1.3) aldım facede video izleyememe sıkıntısını bende çekiyorum.
Programı yükleme konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Jailbreak diye bi muhabbet varmış bunun ne olduğunu bilmiyorum.Eğer bunu kullanıyorsanız kullanıcı olarak bilgi verir misinizi?
Göstermiş olduğunuz ilgiye Şimdiden teşekkür ederim...

jailbreak paralı olan uygulamaları telefonunuza ucretsiz olarak yuklemenizi sağlar bende kullanıyorum :oke: çok faydası var :D

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

burgaz.39

Üye
jailbreak paralı olan uygulamaları telefonunuza ucretsiz olarak yuklemenizi sağlar bende kullanıyorum :oke: çok faydası var :D

Peki bu jailbreak benim kullandığım iphone'a yüklenebilir mi? (İphone 3GS Sürüm: 3.1.3)

calliefe

Üye
tesekkurler

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
bence artık bu programa gerek yok çünkü itunesta free olan facebook programındanda artık video izlenebiliyor :oke:

Üst Alt