olay olay olay!!!! facebook videolarınızı artık iphonedan izleyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
olay olay olay!!!! facebook videolarınızı artık iphonedan izleyin!!!
evet arkadaşlar yanlış okumadınz bu program sayesinde artık videoları iphonedan izleyebiliyorsunuz!!! üstelik kullanımı da çoo...ook basit!!!

tarafımdan denendi ve test edildi %100 çalışıyor!
işte link: birteşekkürü çok görmeyin!!

--------------- Ekleme ---------------

ve bunu yapan KEMAL TAŞKIN adında bir TÜRK! arkadışımız

• Beğen
Tepkiler: melihyasa07, nutty001, burgaz.39 ve 17 diğerleri

bahcembah

Üye
eyw

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
eyw güzel program Facebook Video Player Türklerde atağa geçti :) .

serhat00

serhat00

Üye
allah senden razi olsun ne zamandir ariordum dur sunu bir denim su an itunes atiyorr iste ins calsiir

evet super calsiiyor ayni pcdeki gibi arayuzu var ancak izlemek istediginiz videonun ustune degil linkine tiklamaniz lazim aa fark etmez supermis eline sagllik emege saydii!!

coolbanu

Üye
emeğinize sağlık herkesin aradğı bi programdı bence çözüm olsu :D

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
işe yaradıysa ne mutlu bana :oke:

Rejepo

Üye
çok güzel yaa aynı pcdeki gibi facebook valla harika oldu bu teşekkürler videolarıda oynatıyor

aykutselin

Üye
merhaba paylasım ıcın tesekkrer dosyayı kurdum ama flash playerın surumun yulselt hatası verıyor bıturlu kuramadım yardım edebılecek varmı şimdiden teşekkurler

Revengeful

Emekli Yönetici
tşkler

aykutselin

Üye
telefonun 3g play işareti ve yıldız aktif olmuyor yıldız sarık gozukmuyor ne yapmam lazım:(

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
arkadşlar videoyu izlemek için ana sayfada videonun başlığına tıklayıp video sayfasına gelince üstten yıldıza basacaksınız sonra alttan favorites den videoyu izleyeceksiniz bende sorunsuz çalıştı ki bnm iphone 3.0 yani

niniv

Üye
teşekkür

aykutselin

Üye
cptalpered dedıklerını yaptım favorı lıstesınede eklendı ama başlat dedıgımde movıe ekranı acılıp tekrar kapanıyor. Telefonuda actım kapadım ama değişen bişey yok ben facebook videosu ızleyememeye devam edecegım sanırım :( ılgın ıcın cok tesekkur bu arada farkettım bazı goruntulerı direk acıyor bazılarını acmıyor, acılmayanları favorılere ekleyıp denedıgımde oyanatıcı acılıp kapanıyor favorılere attıgım hıc bır sey acılmıyor:(telefonla cekılıp yuklenenler favorılere falan eklemeden secınce dırek calısıyorcalısıyor

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım videoyla alakalı birşey olabilir yada int.den kaynaklanıo olabilir. yani dediğim gibi bi sorun olmamıştı.

başka bi wirelles dene

aykutselin

Üye
haklı olabılırsın benım dns ayarlarım toutube acık değil belkı o videolar youtube yonlendırıyodur gercekten cok tesekkur ederım yardımın ıcın youtube ayarlarını yaptım yıne aynı problemı veriyor bilgisayardan seyredıyorum o videoyu ama iphonedan seyredemıyorum

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
SETTİNGS bölümünden AUTOPLAY aktif edin videoyu çalıştıramayanlar bu daha basit çözümüdür oto oynatır.. !!

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
sağol ronaldo çözüm olabilir işe yaramayanlar için

memetrix75

Üye
hic bir video izleyemedim! favorilere nasil ekliyoruz onuda anlamadim kardes.emege saygi

Üst Alt