Rüştü: İmkansız değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
Rüştü: İmkansız değil

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, şampiyonluk şanslarının düşük olmadığını söyledi. Rüştü, "Sakatlıklar ister istemez takımın ahengini bozdu. Değişim, adaptasyonu zorladı. Zor bir fikstürümüz var ama Trabzon ve F.Bahçe maçlarını kazandığımız takdirde, hem saha içi coşkusunu hem de atmosferi değiştirebiliriz" diye konuştu.

Fotomaç

arslansem

arslansem

Üye
Ama zor :) siz aranızda oyalanırken inşallah Bursa alır götürür :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
He Fener den puan alabilirseniz tabi . Haftaya da , sizi de pist dışına atacağız ...
Galatasaray a , bir dokunduk , dağıldılar. Onlar gitti . Sıra size geldi . Sıranızı bekleyin . Haftaya az kaldı :D

arslansem

arslansem

Üye
Size gelmeden dağılmıştık biz.Dikkatini çekerim :nono:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hadi ordan . Puanlar ne durumdaydı peki :D

arslansem

arslansem

Üye
Puan olarak öyle ama Fenerbahçe maçından önce bir süreç başladı bizim için.Eskişehir maçından başladı diyebiliriz :islik sonra kötü futbolla alınan A.Gücü galibiyeti..Yalancı güneş gibi :) ardından Trabzon ve Fenerbahçe.. ;) Neyse bu bölümü de birbirine katmayalım :ehe

Mert

Mert

Üye
DiaBLoS™;2199558' Alıntı:
He Fener den puan alabilirseniz tabi . Haftaya da , sizi de pist dışına atacağız ...
Galatasaray a , bir dokunduk , dağıldılar. Onlar gitti . Sıra size geldi . Sıranızı bekleyin . Haftaya az kaldı :D
Dikkat edinde biz sizi pist dışına atmayalım Ali Abi:ehe

anemik

anemik

Üye
BJK her türlü gider böle.
Biz feneri yeneriz.Bursayıda iddamız kalsın kalmasın son hafta rezil ederiz orda.
Ama bursa olmaz şampiyon.Ya fener Ya bjk olur.Fener - Bjk maçından snra belli olur herşey.
Gs bursaya yenilebilir.Hiç belli olmaz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Dikkat edinde biz sizi pist dışına atmayalım Ali Abi:ehe

İddaa girelim seninle . Beraberliği de sana vereyim ? Var mısın ? :ehe

BJK her türlü gider böle.
Biz feneri yeneriz.Bursayıda iddamız kalsın kalmasın son hafta rezil ederiz orda.
Ama bursa olmaz şampiyon.Ya fener Ya bjk olur.Fener - Bjk maçından snra belli olur herşey.
Gs bursaya yenilebilir.Hiç belli olmaz.

Beşiktaş ın gücü , Fenerbahçe den puan almaya yetmez .
Beşiktaş , Fener i anca masatenisin de ya da , bilardo da yener kesinlikle . Bu söylediklerimi , haftaya tekrar yenileyeceğim ... :D

anemik

anemik

Üye
ilk yarı bjk ye kötü diolardı. 13. sıraya fln düşmüştük.
Sizi 3-0 mı yenmiştk o zmnda :) futbol bu ama kadro bu hfta dha düzgün olur.Holosko boş geçmez :)

--------------- Ekleme ---------------

Nse.Bn öss çoçuğuyum.:) Erkenden yatıorum.ii geceler.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beraberliği sana vereyim . İddaa ya girelim ne dersin ??

Son 10 maçta bize karşı tek galibiyetiniz var , o da son maç .. :ehe

anemik

anemik

Üye
2-1 yeneriz die düşünüyorum.idda girelim oke :) beraberlikte bnm.Ztn berabere bitmezde.

O maçı yenen Şampion olur.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tamam .. Senin için çok üzgünüm dostum .
O kadar uyardım , söyledim benden günah gitti . Karışmam artık :D

arslansem

arslansem

Üye
Biri iddaa mı dedi :naughty:

anemik

anemik

Üye
:D Beşiktaş alır giderrr.. Nse tmm beklicez artk bakalım maç ne olucak. Bu hfta yensekte yenilsekte FB maçı kurtuluş maçı olucak.Hadi hayırlısı.

GS li ortalıgı karıştırma :D Siz uefa yı düşünün :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Al işte çoluk çocuğun maskarası olduk :ehe 5.olmayı ümit ediyorum ki bu takım tatil yapamadan haziranda toplansın yine :naughty:

anemik

anemik

Üye
:D haklısın.

( çoluk çoçuk maskara olduk demesen sevinirim ) aramızda 2 yaş fark war :islik

arslansem

arslansem

Üye
Espri anlamında söyledim.Benden yaşça büyük olsan bile kullanırdım ciddiye alınacak bişey değil :)

anemik

anemik

Üye
tmm :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş ın , Fenerden puan alabilecek kapasite de olduğuna inanıyor musun Semihcim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...