Rüştü: "Barcelona'yla projelerimiz olabilir"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rüştü: "Barcelona'yla projelerimiz olabilir"
Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, sezon sonunda kariyerini bitirmek istemediğini dile getirdi. Barcelona'yla yeni projeler üretebileceklerini belirten tecrübeli oyuncu, kariyerini iki yıl daha sürdürme niyetinde olduğunu dile getirdi.

Barcelona ile projelerimiz olacak

Barcelona Başkanı Sandro Rosell ile uzun süredir tanıştıklarını belirten Rüştü Reçber, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Laporta döneminde transferimi bitirmek için İstanbul'a Sandro Rosell gelmişti. Basketbol takımıyla İstanbul'a gelmişti. Beni aradı ve bir yemek yedik. Güzel projelerimiz var, kafamızda, onları zamanla hayata geçireceğiz. Tabii gerçekleşmeden projelerden bahsetmek doğru olmaz. Söylediğiniz Barcelona'da yaşamak, Barcelona futbol takımı için çalışmak projelerden bir tanesi olabilir" dedi.

Avcı'ya teşekkür ederim

Abdullah Avcı'dan gelen jübile teklifine sevindiğini dile getiren tecrübeli oyuncu, "Abdullah hoca 10 gün önce aradı ve benimle ilgili jübile planını anlattı. Uzun süre Milli Takım'a hizmet ettiğimi ve resmi bir maçta veda etmemin daha doğru olacağını söyledi. . Ben de kendisine teşekkür ettim ve bundan büyük bir onur duyduğumu söyledim. Kısmetse takımla birlikte kampa gireceğim. Sanırım ilk 3 maçtan birinde oynayıp, milli takımdaki görevimi resmi olarak noktaya koyacağız. Avcı ve ekibine teşekkür ederim" diye konuştu.

Fedakarlık zamanı

Futbol hayatını Beşiktaş'ta tamamlamak istediğini belirten Rüştü Reçber, "Yeni yönetim birçok sorunu çözmek için mücadele ediyor. Henüz yönetim ve başkanımızla bir görüşmemiz olmadı. Ben de futbola devam etmek istiyorum. Bu konuda bir talep gelirse, değerlendiririm. Maddi konular benim için bir sorun olmaz. Büyük cesaret örneği gösterip göreve talip olan bir yönetim var. Biz de üstümüze düşen fedakarlıkları yapacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye'de çok önemli kaleciler olduğunu belirten Rüştü, "Cenk, Tolga, Muslera ve Volkan çok iyi kaleciler. Muslera genç bir oyuncu ve önemli yeteneklere sahip. Bence dünyanın önde gelen kalecilerden biri olma özelliğine sahip" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
368
DiaBLoS
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
385
Oğuzhan
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
350
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
351
Haydar


Üst Alt