Vodafondan TL Kazığı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mature

Üye
    Konu Sahibi
Vodafondan TL Kazığı!
Vodafone Cep1 tarifesindeyim. Genelde 100 kontör alırdım ve dakikası 1 kontöre(20kr) konuşurdum.
Şimdi TL ye geçtiler ve dakikası 30kr. Bu zam da nedir? %50 zam yapılırmı be kardeşim.
Lütfen sessiz kalmayalım ben btk ya ve vodafone müş. hiz. şikayetimi bildirdim. Sizlerde mail gonderek şikayetlerinizi bildirin ki koyun sanmasınlar!

• Beğen
Tepkiler: YuZaRSiFTaN, Kingmortall ve beysehirden

beysehirden

beysehirden

Üye
bende cep öğrencideyim 10 dksı 30 kr diyorlar ama 2 dk konuşmadan 1.20 tl aldılar hala anlamadım neden böyle yapıyorlar bende şikayetçiyim...:off:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kendi operatorunuze ve

mail atin

sarıoklar

Üye
bende cep öğrencideyim 10 dksı 30 kr diyorlar ama 2 dk konuşmadan 1.20 tl aldılar hala anlamadım neden böyle yapıyorlar bende şikayetçiyim...:off:

eski cep öğrencideysen 10 numara seçmen gerekiyor.o yüzden hata sizde.

colaturka14

Üye
ben şikayetimi bildirdim herkes bildirsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende şikayetçiyim 5 dakikası bir kontördü 6 tl vardı hesabımda 12 dakika konuştum sonra baktım 45 kuruşa düşmüş 3 kontör gitmesi lazımdı:off::seytan6::destere::sinir

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Vodafone Cep1 tarifesindeyim. Genelde 100 kontör alırdım ve dakikası 1 kontöre(20kr) konuşurdum.
Şimdi TL ye geçtiler ve dakikası 30kr. Bu zam da nedir? %50 zam yapılırmı be kardeşim.
Lütfen sessiz kalmayalım ben btk ya ve vodafone müş. hiz. şikayetimi bildirdim. Sizlerde mail gonderek şikayetlerinizi bildirin ki koyun sanmasınlar!

aynen katılıyorum imzamı atıyorum altına :bann:

sarıoklar

Üye
turkcell'de aç kapa 1 saniye 65 kuruş.ona geçin.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hepsinde suan durum ayni gelen zamlarlar hangi tarife nedir bilemiyoruz 1 saniyede bakn ne dkar krediniz dusuyor:off:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yazdığımız kelimelere daha dikkat ederek yazalım.

mrtlkr

Üye
bende cep1 liydim ama zamdan sonra bıraktım vodafone u.avea ya geçtim.180 dk verio doya doya konuş.

--------------- Ekleme ---------------

şikayet edin arkadaşlarrr

cup20

Üye
haklısın kardeş sesimizi çıkarmıyoruz diye vuruyolar kazığı mümkün olduğu kadar şikayet mailleri atarsak düzelebilir ben 100 kontöre 100 dk konuşuyodum her yöne şimdi 50 ye falan düştü yarıyarıya bindirmişler birde ne yüzle reklamlarda tl ye geçince gerçek fiyat ortya çıkacak diye reklam yapıyo doğru çıktı kimin ne mal olduğu ortaya çıktı gerekirse operatör değiştiririz diye de yazın baktık tık yok değiştiririz...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
herkes memnun galiba

mature

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir dava ve ya durum kolay kolay çözülmüyor bu memlekette. Olaylar çözüme kavuşana kadar zaten halk da rahatsızlık veren durumu alışmış oluyor.

Bu olayda en büyük hata telekomünikasyon kurumunun. TLye geçiş döneminden önce operatörlere üst limit olarak dk 65kurus yapmaları söylenmiş. Adamlar da rekabet mi dersiniz kendi içlerinden mi gelmiş bilemem uzun bir dönem TK'nın verdiği fiyatın baya altında konuşturdu bizleri. Daha sonra TL geçişten sonra TK bu fiyatı 40 kuruşa indirdi (Kendince indirim yaptı) operatörler de ulan biz enayi miyiz bizi denetleyen kurumun dediyi paranın altında hizmet verelim deyip hep birlikte bir anlaşma sağlandı.

Sonuç: Tüm itirazlarımız sonuçsuz kalacaktır çünkü bu zammın gerçekleşmesini ağlayan devletin iletişim hizmetlerinden sorumlu en büyük söz sahibi telekomünikasyon kurumudur. Hepimiz alışsak iyi olacak:(

selcuk33

Üye
Arkadaşlar susmayalım yeni bir sosyal medya projemiz var inşallah bu iletişim sorununu çözeceğiz facebook sayfamıza mutlaka gelin : :

cumhurata

Üye
bildiğim kadarıyla hangi tarifede isen o tarife üzerinden başka kişiyle görüşürsen 10 dakikası30 kuruş. görüştüğünüz kişiyle aynı tarife gerekiyor.başka türlü ücret değişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt